tisdag 14 augusti 2018

Sverige brinner på mer än ett sätt!

Natten till idag brann ett stort antal bilar på ett stort antal platser över hela Sverige.
Stefan Löfvén: ”Vad fan håller ni på med?” Den frågan är som en boomerang till Löfvén och övriga 6 partier: Vad fan har ni hållit på med? Ni har sett till att det pågår ett inbördeskrig eller vad man vill kalla det i Sverige. Inser inte 7-klövern, att problem hänger samman med den ohämmade invandring? Flera studier bekräftar också detta faktum.

1996 brann 219 bilar upp och tjugo år senare 1372 bilar. Antag faktor tre i varje bildbrand, så innebär att minst 4000 bilar brinner varje år i Sverige. Med andra ord mer än 10 bilar om dagen. Eftersom statistiken inte är korrekt, kan det vara betydligt fler bilar som brinner varje dag.

En studie har gjorts av forskare vid både Stockholms och Uppsala universitet som visar att kommuner och stadsdelar där utlandsfödda har liten kontakt med majoritetsbefolkningen har fler bilbränder än kommuner, där befolkningen bor mer blandat. Studien visade också att segregation underlättar upplopp genom att skapa koncentrationer av människor som känner sig utsatta. Tidigare forskning har också visat att den sociala kontrollen är svagare i utsatta områden. Studien har publicerats i tidskriften Urban Geography.
Eva Andersson som deltog i studien säger:
Vi var själva lite förvånade att vi så tidigt hittade ett så tydligt samband mellan just segregation och bilbränder, det föll ut ganska snart. Den slutsats man kan dra är att det behövs en bostadspolitik som motverkar boendesegregation.”


Det är ju närmast komiskt hur det svenska vänsteretablissemanget nu plötsligt börjar argumentera som nationalister som konservativa har gjort länge.
Polisen uppger att de vet vilka som ligger bakom nattens bilbränder i Västsverige, rapporterar Ekot och SVT.
Ulla Brehm, talesperson vid polisen, till SVT: ”Vi valde att inte gripa några på plats utan har identifierat dem.”
Personerna ska vara kända av polisen sedan tidigare och många av dem är under 18 år gamla.
Bränderna kan ha koordinerats i sociala medier, uppger polisen för Aftonbladet.
Hans Lippens, presstalesperson hos polisen: Det finns vittnesmål som pekar på att det är koordinerat i sociala medier.”

De som tror att det är någon slags sammansvärjning, glöm det. De som tuttar eld på bilarna kommer aldrig att bli så smarta att de tänker: "Bäst att ligga lågt nu inför valet, man vill ju inte gynna SD."
De som har läst Zlatans bok har kanske reagerat över det han skriver. Det existerade inte svenska nyheter i deras hem. Han skriver, att de inte ens visste om att Sverige spelade bronsmatch 1994. Om förhållandet är som Zlatan skriver, spelar det ingen roll, vilken diskussionen som förs om bilbränder i MSM och SVT, den når inte ut till de föräldrar som har ungdomar som utför dåden. De kan inte konsekvenstänk, för att de inte förstår helheten.
 
Centerns Rättspolitisk talesperson antyder att detta är ett politiskt verk för att manipulera valet till de invandrar kritikers fördel.

En annan galning från samma parti som verkar vara lokalpolitiker, lanserar tesen, att agendan är att undvika samtal om klimat- och miljö.
Henric Sjöstrand:Visst kan det vara oroligt innan skolstart men dessa koordinerade attacker sker på ett militärt sätt. Kan omöjligt vara ungdomar. Tror det är de mörka krafterna i Sverige som vill byta fokus från klimat till förortsproblem.”

Det finns naturligtvis inte några som helst belägg för att det skulle vara på det här sättet. Utan man sjösätter helt sonika en konspirationsteori om att allt beror på "de mörka krafterna".

I detta fall syftar man givetvis på SD, NMR eller möjligen Ryssland som då skulle agera för att svenskarna ska bli sura över invandringen.
Detta är ju rent komiskt eller rättare sagt tragiskt, när nu även etablerade partier på allvar börjar prata om konspirationer och false flag, fast från andra hållet.
 
Bonnierägd media samt SVT och SR målar upp en fake reality som de gjort i många år, för att förvirra hederliga svenskar. Bonniermedia samt SVT, gör detta genom fake news som att det är ryssar som gör detta . Någon som lagt märke till att alla populära (mest gillade) kommentarer på Aftonbladets och Expressens Facebook-sidor säger att det är SD, NMR, extremhögern som ligger bakom bränderna?

Men det är naturligtvis helt felaktigt i det här fallet. Det råder ingen tvekan om att det är invandrarungdomar som är de skyldiga. Polisen verkar redan veta ungefär vilka det var, då man redan har börjat föra oros samtal med föräldrarna och det lär inte röra sig om några Svenssons.
 
Hårdare straff är vad som gäller och detta verkar t.o.m. politikerna börja förstå nu. Alla ska vara lika inför lagen och självklart ska den här typen av brott straffas hårt. Samhället måste slå hårt mot hårt för denna typen av brott som är på gränsen till en krigsaktion.  Det har ingenting att göra med vem dessa nu är eller vem dessa typer sympatiserar med, alla ska vara lika inför lagen.

Den enda lilla positiva sak med just denna händelse är, att ännu flera politiker verkar förstå, att vi måste slå hårt mot hårt, t.o.m. Löfven verkar blivit urförbannad, härligt att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar