fredag 10 augusti 2018

Var är ni Stefan Löfvén, Annie Lööf, Gustav Fridolin och Rosanna Dinamarca?

Det pågår en manifestationen PUTNU och sittstrejk på årsdagen av den förra som inleddes på Mynttorget på måndagen den 6 augusti.
Underbart initiativ. Knappt en månad före valet, mitt i PK-Sveriges hjärta. Perfekt tajming till valet! SD kunde inte önskat sig bättre valarbetare? Vem behöver affischkampanjer? De som vill ge PUT till
afghaner röstar redan på S/C/MP/V, däremot kan detta vara en nyttig påminnelse för dem som fortfarande vacklar. Nu får Löfvén och Kristensson verkligen bekänna färg. Det enda som kan rädda M och kanske S över 20 % är ett tydligt nej till utpressningsförsöket från asylbluffarna!

De partier som röstade för afghanamnestin i riksdagen, borde nu vara på Mynttorget och stödja dessa afghaner! Eller? De har kanske insett, att det vore politiskt självmord, att vissa sig tillsammans med dessa afghaner! Nu om någonsin visar det vilka enorma hycklare de är, när de inte visar solidaritet och som Lööf säger medmänsklighet och deltar i protesten.
 
Glöm inte afghanerna har satte i system att ljuga om ålder och att svenska politiker med Stefan Löfvén i spetsen, lät detta ske. Var det något som protesterade, ja var man rasist! Det är av Stefan Löfvén, Annie Lööf, Gustav Fridolin som ansvar ska utkrävas för, att det nu, är som det är. Utmärkt tillfälle för det, är det kommande valet.

Intresset från både MSM, SVT, svenska aktivister, de afghanska männen och allmänhet är lågt, när manifestationen PUTNU inleddes på Mynttorget. Ett tiotal demonstranter hade slutit upp för att sitta ner och kräva permanenta uppehållstillstånd för alla afghaner. Demonstrationen som arrangeras av Ung i Sverige i samarbete med organisationen ”Tillsammansskapet.” En organisation som fått pengar av "Open Society Foundation" precis som Expo!

Av någon outgrundlig anledning har dessa "fripassagerare" på svensk välfärd, fått för sig att vi i Sverige är skyldiga att ta hand om dom. Det enda vi möjligen är skyldiga till, är att vi har varit för naiva och släppte in dessa i landet från början, istället för att skicka hem dom till Iran eller tillbaka till det land dom kom ifrån. ”Putnu” har givetvis de smarta snabbt insett, om man tar bort ”p” i början, så har man fångat större delen av Sveriges uppfattning - ”utnu!”

Hur skulle dom här afghanerna kunna klara att gå på gymnasium när dom inte ens kan prata svenska. Det är bara att titta på filmen från deras Facebook. När dom skulle hålla tal på knagglig svenska, stod dom och läste i telefonen något som förmodligen vänstern skrivit ned.

Glöm inte att Sverige är ett Sverige rättssamhälle, där det har visat sig att ”gymnasielagen” är olaglig, Politikerna röstade igenom detta trots, att de fått nej i två instanser om att lagen är rättsvidrig.
Expressen har granskat alla de utvisningshotade och bevisat att de  ljugit om sina åldrar och ljugit om sina asylskäl. Det föreligger ingen fara, att de återvänder, eftersom majoriteten av de utvisningshotade är uppväxta i Iran och kan från Afghanistan köpa flygbiljett till Iran och åka dit utan, att sätta sin fot utanför flygplatsen i Afghanistan.
Expressen bevisade även, att de har hittat på en myt om att de tvångsinkallas i
Irans armé, detta har kontrollerats och många hazarer i Iran säger, att detta är ett påhitt i syfte att få uppehållstillstånd lättare.

Det finns mer behövande som är i bättre behov av asyl i Sverige än dessa
afghaner, när de inte respekterar FN:s asylrätt, så hotar det att urholka asylrätten och det kommer sluta i katastrof för tusentals riktiga hjälpsökande människor som har asylskäl på riktigt.
Tyvärr hjälper vänstern till med detta ruttna hantverk, detta är en av anledningarna till att folk söker sig till SD och i slutändan kommer retoriken bli hårdare. Tänk på det när nästa humanitära katastrof inträffar och tusentals människor som borde fått hjälp med att komma hit, inte får det tack vare att vänstern inte respekterar asylrätten och FN:s asylrättsliga lagar.
Den hetaste valfrågan i år är invandringen och inte vården(även viktig) som sossarna vill mena. Sossarna har sagt, att vi har en invandring på mininivå, men som vanligt ljuger de brutalt! Hittills i år har det beviljats över 77.000 PUT!
 
Vi går till val där
där invandrarpolitiken har raserat samman fullständigt. Alla löften som partierna utlovar är som en önskelista till tomten! Utrymmet är redan intecknade över skorstenen, med den ökade invandring.
 
I en intervju med Expressen berättar Annie Lööf om beslutet och det hat hon fick ta emot efteråt.
Lööf: ”Jag tänkte inte alls utifrån ett alliansperspektiv. Jag tänkte på de ungdomar som kom hit, många av dem som minderåriga och som hade suttit fast i en alldeles för lång myndighetshantering.” Så säger en person som hellre prioriterar invandring, än att ge svenska fattigpensionärer högre pension!

1 kommentar:

  1. Little Annie: "Jag tänkte..."
    Nej, det gjorde du inte alls.
    Något av det slaget och dessutom logiskt är Du inte kapabel till.
    Just nu säjs från din sida bara det kom kan gynna dig själv!

    SvaraRadera