onsdag 29 augusti 2018

Danmark stramar åt invandringen ett varv till med hjälp av sossarna!

I en artikel i danska Ekstrabladet skriver de: ”Regeringen och Dansk Folkparti har utarbetat ett så kallat paradigmskifte i invandringspolitiken. Det kanske allra intressantaste är att Socialdemokratin stödjer de flesta förslagen.
 
Här är de nio olika punkterna i korthet.
1. Ett nytt återvandringsprogram skall skapas. De som bara hade ett tillfälligt skyddsbehov skall skickas hem. S stödjer förslaget.

2. Språkkunskaper i sig själv skall inte räcka för att få PUT. S stödjer förslaget.


3. Flyktingbarns anknytning till Danmark skall inte börja räknas förrän efter 5 år. S är öppna för detta. 
 
4. En regel skall införas där flyktingen skall förklara sig införstådd med att skyddet i Danmark är temporärt & att vederbörande har plikt att återvända hem när förhållande i hemlandet medger detta. S stödjer förslaget.
 
5. Plikten för att kommunerna att tvingas ordna permanenta bostäder till folk med tillfälligt uppehållstillstånd avskaffas. S stödjer förslaget.

6. Repatrieringsstödet utökas till 156.543 DKK om man går med på att återvända hem innan tre år & därmed innan man har rätt till att ansöka om familjesammanföring. S stödjer förslaget.

7. Om någon med tillfälligt uppehållstillstånd avsäger sig rätten till familjesammanföring kan det utbetalas ett stöd på 1000 DKK/månad per familjemedlem i hemlandet. S kan tänka sig detta.


8. Kontantbonusen på 6000 DKK till den som klarar nivå två av danskundervisningen avskaffas. S är skeptiska.

9. Integrationsutbildningen för utlänningar med tillfälligt uppehållstillstånd avskaffas. S är skeptiska.

Frågan är nu om svensk MSM och SVT kommer att rapportera vad som sker i Danmark. Inte säker på det. De vet att paradigmskiftet kommer upp i alternativa medier, därför kör de med skrämseltaktik igen. För i sak kan de varken bemöta eller våga såga skiftet. Om man följer den linje de håller, kommer de att säga att Danmark tagit ytterligare fler steg, mot högerextremism och närmar sig allt mer Ungern och Polen.

Media i Sverige vill inte inse, att Danmark har helt klart kommit mycket längre med den rent kunskapsmässiga bearbetningen av vad som faktiskt står på spel, med anledning av den rent huvudlösa migrationspolitik som förts i alldeles för många år.

I programmet Konflikt, SR är en bra kontrast mot vad som pågår i Danmark, fick en fullständigt icke representativ syrier, orera om dansk migrationspolitik. Syrien fick ondgöra sig över bristen på entusiasm för massinvandring hos européer i allmänhet. Syriern titulerade sig filosof och författare, var utbildad i Storbritannien, hade skaffat dansk fru som han sammanlevt med i Turkiet, innan han med danska frun, helt utan inverkan av någon "flyttade" till Danmark. På plats i Danmark blev syriern så kränkt av dansk integrationspolitik, att paret valde att göra Sverige den äran med sin närvaro. Syriern blev dessutom förnärmad av att de danska tjänstemännen hade rått honom att skaffa sig ett annat arbete än författare, eftersom han inte tycktes tjäna särskilt mycket på det. "Min fru tror på, att min bok blir bra, den ska komma ut nästa år eller så", sade han. Förslaget att skaffa ett annat arbete var själva anledningen till att han lämnade Danmark och flyttade till Sverige. Det tycks inte ha föresvävat syriern, att danskarna inte hade lust att ta emot en person som praktiskt taget saknade inkomst och som därför riskerade att behöva försörjas av danskarna. Ingenting nämndes om fruns eventuella arbete och om hon skulle kunna stå för hans försörjning.
I Sverige fortsätter missnöjet över att den syriska filosofikompetensen och författandet inte röner uppskattning och förtjänst, efter vad syriern själv anser.
Svenska PK-iter känner sig förmodligen smickrade, över att syriern valde bort Danmark för Sverige. En blivande Nobelpristagare i litteratur!

Vi närmar os upploppet av valet och MSM och SVT har upptäckt, att klimathotet inte fungerade, alltfler inser deras fulspel och nu kör de istället, all in på med hota väljarna med SD. De skiter högaktningsfullt i partiets åsikter och ideologi, utan fokuserar enbart på så kallade högerextrema som ändå inte kommer in i riksdagen.
Istället gör det kopplingar mellan SD och högeraktivister
(UG igår) i snart sagt varje inslag.
Det största skämtet man upplevt på länge, är Sjöstedts kommentar om Åkessons påståenden om P3. Inser inte ”knallhatten” Sjöstedt vilket parti han representerar och hur media rapporterade i forna öst? Ännu lustigare blir det när man ser att det bara är vänster som uttalar sig och ”spyr” galla!

Sossarna försöker med alla medel stoppa debatten om invandringen. Den debatt som pågår, handlar om att minska volymerna. Inget parti har tagit upp den känsliga frågan om anhöriginvandringen och med de siffror som finns kan de närmaste tre åren innebära, att ytterligare minst 300.000 kommer till Sverige.
Skulle mot förmodan det danska paradigmskiftet om invandringen komma upp på agendan i Sverige, vore det en sensation!
Att Sverige idag skulle följa efter danskarnas paradigmskifte, är en utopi. Att dessutom de danska socialdemokraterna står bakom de flesta punkterna, gör inte saken bättre!

1 kommentar:

 1. "Massinvandringen" aka numera migration var ju ett rätt stort debattämne i media för ett par månader sedan.
  Men det var då det. Löfven ville ju hellre diskutera "välfärd" och när det visade sig att mp satt på pottkanten för att få finnas kvar i riksdagen så ändrades plötsigt fokus radikalt.
  Nu pågår klimat, klimat klimat överallt i media något mer känt som "rädda mp kvar i riksdagen!"
  varm sommar 2018 = Global warming, kris, panik, klimatångest
  kall sommar 2017 = ?? bortglömd..

  SvaraRadera