lördag 25 augusti 2018

Media skapade klimatångest ett nytt modeord som ingen kan definiera!

Sverige har drabbats av en ny trend – klimatångest! Vad är då klimatångest? Ingen kan idag definiera vad klimatångest är, utan det är ett modeord, där man stoppa in allt som handlar om klimatet. Alla som säger att de har klimatångest, gärna på sociala medier, känner sig förenade. Det är inte så noga med resten, det där om vad det innebär eller vad man tänkt göra.
Faktum är att klimatångest skapas av media och politiker. Information om hur fel de har, kan man se i denna Youtube länk!
 

Det som är mycket skrämmande, är att klimatalarmister skrämmer upp barn. Det finns inga barn som själva upplevt någon klimatförändring, eftersom det per definition handlar om perioder på minst 100 år, så allt barnen vet, är vad vuxna tutar/skrämmer i dom. Det gör Foliehatten mycket orolig.

För klimatalarmister är det omöjligt att förstå att utsläppsmängden är avgörande för mänsklighetens bidrag till koldioxidhalten i atmosfären och att det inte spelar någon som helst roll, om man bränner fossila kolväten eller ”biokolväten.” Utsläppen hamnar ändå i atmosfären, tills de tas upp av hav eller växtlighet. Endast 1-2 procent av svenska folket, förstår detta faktum. Pudelns kärna är svårigheter att förstå substitutionsprincipen. Om man ersätter ett fossil bränsle med dito förnybart, vad händer då ur systemperspektiv och vad hade hänt annars? Hjärntvätten har fungerat och fortsätter att göra så! 

Bara för att klimathotstroende mår psykiskt dåligt, tror de att de har rätt att förstöra livet för alla oss andra, genom att i detalj begränsa vad vi får lov till och inte.

Överstepräster är Johan Rockström(JR) och Pär Holmgren(PH) och det mycket intressanta är, att varken JR eller PH har forskat i klimatfrågan. JR är agronom i botten och politiskt utsedd till professor. Hans kunskaper ligger i ekologi, vatten och hållbarhet. PH är utbildad meteorolog. PH jobbar nu Länsförsäkringar och är självutnämnd klimatopinionsbildare eller kanske ännu bättre en handelsresande i klimatångest. De är fejkade ”experter” och saluför fejkad vetenskap och publiceras av fake news MSM och SVT, för att genomföra en fejkad politisk agenda! Detta är alltså expertisen som våra sju partier sätter sin tillit till.
Inte trodde Foliehatten, att han skulle uppleva ett Sovjet ll i Sverige, under sin livstid. Orwell måste vrida sig i sin grav över att vi inte lyssnade tillräckligt ordentligt, trots att han så detaljrikt beskrev för oss, hur manipulationer och indoktrinering genomförs och krafterna bakom dem.

Tidigare i veckan kunde vi se mängder av reportage i SVT och MSM om Malena Ernmans(ME) och 15-åriga dottern Greta Thunberg. Greta strejkar utanför riksdagshuset och ska strejka från skolan fram till valet för klimatets skull. Som av en händelse, släppte familjen ut en bok den 24 augusti: ”Scener ur hjärtat.
”Vi bränner ut oss på en utbränd planet"
säger ME! Tajmningen kunde inte vara bättre.
När familjen kraschade fick familjen Ernman/Thunberg på allvar upp ögonen för klimathotet. Nu skriver de i en självutlämnande bok om den globala uppvärmningen, ekonomiska klyftor och psykisk ohälsa – allting symptom på den akuta hållbarhetskris vi människor befinner oss i. När man ser en bild på ME och Greta där ME håller ett plakat: Oil är för rövhattar, inställer sig genast en del frågeställningar! Vad är det som gått snett hos denna operasångerska? Har hon blivit klimatexpert?

Nu har även Stefan Löfven(SL) drabbats av klimatångest. Det berättade han om i Morgonpasset i P3 igår.
Löfvén: ”Jag kände i somras faktiskt när den här värmen alla tyckte var så skön, man kunde ligga och sola, så ska jag säga att jag hade en liten klump i magen hela tiden. Det här är inte riktigt normalt. Frågan är om vi får se mer av extremväder.” Enligt Stefan Löfven är det dags att ta klimatförändringarna på allvar och förbereda sig.
Förbereda sig för vad?
Rätt komiskt blev det när reportern frågade om han skulle sluta äta kött för att rädda klimatet och i SVT utfrågningen propagerar SL, för att vi skall äta närproducerat kött och inte närodlat som han sa!
Att SL drabbats av diverse saker och är totalt okunniga om mycket, framgick med all tydlighet vid partiledarutfrågningen i tisdags. Den går till historien som den största politiska härdsmälta svensk demokrati sett live.
På något sätt tycker Foliehatten synd om SL som övertalades att bli partiledare för S och senare blev statsminister. Där han aldrig lyckades för honom, att fylla kostymen, den är alldeles för stor för hans kompetens.
Hans vurm för klimatet kommer säkert från MP:s båda språkrör som på något sätt har lyckats övertala SL att tro på, århundradets största bluff. Det har säkert inte varit svårt för dem att övertala SL, med tanke på SL:s utbildning.
Tittar vi på SL:s uttalande framgår det med all tydlighet att att inte förstår skillnaden mellan väder och klimat! 100 års väder är klimat och inte en sommar som SL anser. Det är väder!

Slöseriombudsmannen avslöjade att Studiefrämjandet i Luleå har fått 817 164 kronor från Klimatklivet dessutom tagit emot 50 000 kronor från Luleå kommun för projektet och ytterligare offentliga bidrag från bland andra regionen och Sida i bidrag för projektet ”BeChange – klimatbanta med klimatångestterapi.” 
21 personer (a 42000/person)
har fått kunskaper i hur de kan minska sin klimatpåverkan, bland annat genom att ”banta på biffen” och med hjälp av klimatångestterapi. Klimatångestterapin har finansierats av regeringens flaggskeppsinitiativ för att bekämpa klimatförändringarna – Klimatklivet. Inte undra på att skatterna behöver höjas, när man håller på med sådana här vansinnigheter.
 
Naturskyddsföreningen(NSF) har i nio punkter försökt ge personer stöd att bota sin klimatångest. Vid en genomgång av de nio punkterna ser Foliehatten att lögnerna är stapplade ovanpå varandra.
Parisavtalet är inte bindande utan frivilligt:
Sedan 1850 har koldioxid utsläppen ökat från 300 ppm till 400 ppm. Sveriges utsläpp har ökat från en tusendel av en tusendel. Det är en väldigt grov lögn, att e
n genomsnittlig svensk släpper ut tio gånger så mycket koldioxid som planeten egentligen klarar av.
9 av 10 svenskar är oroade över klimatet. Det trycket måste vi få politikerna att känna nu!
Hur vet NSF det?
NSF är alarmister som ligger på samma nivå som MP och är egentligen deras förlängda arm, så länge de erhåller mängder av statligt stöd.

Ännu stolligare blir det när SNF ger fyra tips, hur man kan minska sina utsläpp! De skriver: ”Du möts av rapporter om värmerekord, extremstormar, utsläppsökningar och ser ingen förändring i sikte. Klimatet är vår tids ödesfråga!”
Du skall välja bort att äta kött, för då räddar du klimatet anser NSF:s klimatchef. Eftersom det mest är unga tjejer/kvinnor som tror på dessa fabler, borde NSF åtalas för falsk information.


Annie Lööw har hittat den rätta politiska melodin och ger ett klockrent exempel på hur man blandar begreppen uthållighet och klimat när det gäller bränsle till flyget:
Lööf: ”Vi vill att vi ska kunna resa i Sverige och utanför Sverige. Däremot så måste vi minska klimatutsläppen och med en kvotplikt där vi ser till att kvota in mer förnybart i bränslet, kommer vi ställa om och det kommer bli mer grönt.”
I Foliehattens ögon är hon en värdig arvtagare till det tomrum Mona Sahlin lämnat i politiken. Och det går hem gång på gång!

FN:s IPPC varande redan 2014 att klimat skulle förändras(+ 2 C) radikalt och till deras besvikelse hände inget som de förutspådde. IPPC hävdade då att det var fel i de inmatade dataprognoserna i deras datamoduler. Alla inser snabbt att domedagsprofessionerna bygger på data inlagda i moduler! Ibland överträffar idiotin inte verkligheten!

Foliehatten undrar vad för slags chock som kommer drabba de stackar hjärntvättade slynglarna när det visar sig, att det hela bara var en våt dröm hos vänsterfolk och miljöfascister om världsherravälde?

Något förenklat om klimatångest: Först skrämmer man folk med överdrivna illa genomtänkta grundade klimatlarm. Sedan tar man denna rädsla till ursäkt för missriktad politik. Eftersom folk känner rädsla, är rädslan en realitet. Precis så resonerar klimatalarmister. Personligen kanske någon politiker tvivlar på larmen, men eftersom rädslan finns, övertrumfar den rena fakta.
Det är som att springa runt i en svängdörr. Om man stannar för att tänka efter, får man dörren i ryggen. Bäst att springa på, alltså. Det påminner om Chaplins svängdörr i gamla klassiska filmen Hälsobrunnen!
 
Den 1 juli höjde EON elnätsavgifter igen för andra året i rad med 10%. Foliehatten har funderat vad EON menar när motiverar sin senaste prishöjning med följande rappakalja i ett brev;
”Just nu fokuserar vi på att fortsätta vädersäkra landsbygden, tillgodose ett ökat elbehov i städerna och möta klimatomställningen.” De använder ordet ”klimatomställningen”, vi har redan fossilfri! Vad i hela världen pratar dom om..???
Är det någon som kan hjälpa Foliehatten med EON menar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar