måndag 13 augusti 2018

Det sjunkande skeppet!

Är Löfven trött? Orkar inte längre? De vet att de är ”körda” och leker knähund till MP några veckor till. Verkar som att Löfven inte ens försöker längre. Väljarna får inga svar på det, de vill få svar på.

Att S givit upp kampen om att sitta i regering, visade S nyligen när de gjorde en massiv lönehöjning för alla S-toppar(helt finansierat av skattepengar). Det handlade om att få sitt privata kapital att växa, så mycket som möjligt, innan den kossan går till en annan ägare. 
Vi har också sett ett strömhopp av statssekreterare till andra jobb de sista månaderna. Knappast ett gott omen för regeringen. Carin Jämtin såg också för många månader sedan vart hän det barkade och hon såg till att bli GD för SIDA! Det som nu händer S eller vilken organisation som helst, när det börjar gå ut för, är att de skarpaste hjärnorna inser, att de befinner sig på ett sjunkande skepp och de söker sig därför till, något annat skepp illa kvickt. Vilket gör att skeppet sjunker ännu snabbare. ”Råttorna” verkar verkligen överge skeppet. Vilket känns som ett hån mot gräsrötter och valarbetare inom S.

Det blir riktigt komiskt när pratar om anställda i vården igår. Löftet är verkligen att sparka in öppna dörrar. Ta det yrke som det råder absolut störst brist på i hela landet och lova ”garanterat jobb” till den som tagit examen. Ja du, Löfven. Finns nog ingen nyexaminerad undersköterska i dagens Sverige som kan tänka sig, att jobba var som helst i landet, men som inte får jobb. Löfvén har haft 4 år på sig att få ordning på sjukvårdens personalbrist, men inget gjort mer än förvärrat situationen. Vår brandberedskap har han även den haft 4 år på sig att förbättra, men inget har hänt där heller. Tack för jobbgarantin, förresten! Vad ser vi härnäst? Garanterat jobb till nyutexaminerade poliser?
 
Det som har roat Foliehatten mest, var den hade pressträff S hade om SD:s ekonomiska politik. Man anordnar en pressträff inför slutskedet av en valrörelse, för att prata om ett annat partis politik. Snacka om att signalera svaghet och rädsla. Är verkligen SD det största hotet mot deras makt? Man hade kunnat förstå mer, om de hade angripit Moderaterna eller Alliansen. Men SD? Tyder ju på att de är riktigt ”skitnödiga” just nu, för SD:s valresultat. Det är mycket märkligt, att beskylla SD för allt som sossarna har misslyckats med. SD har inte suttit vid makten ännu! Förra mandatperioden var det Alliansen som hade makten och samtliga har vägrat samarbeta med SD. Ändå beskyller nu sossarna SD! Man undrar hur korkade ett parti får bli? Detta tar rekordet! 


Socialdemokraterna är i alla fall riktigt illa ute och det är nog det som börjar gå upp för allt fler sossar. Dagens sossar är på väg att köra sitt parti rakt ner i botten, ett parti som varit statsbärande i 100 år och som större delen av sin historia varit ett 40-50% parti.
Varför säger de att vårdköerna ska kortas i sin reklamfilm?
Hur dumma tror S folk är? Det enda vi fått höra är att "vi har läkarbrist." Tror de gör sig själva en otjänst, de borde säga, vi satsar och kommer satsa mest på migrationen för "humanism."

vféns tal i Norrtälje var en riktig valvinnare! Han gör klart allvaret i den situation Sverige står inför! En röst på borgarna är en röst på nazisterna. Vill vi ha fortsatt demokrati, välfärd och fred eller ett Sverige uppdelat i fattiga och rika, vita och invandrare. Klassisk socialdemokrati är tillbaka. Satsningar på det offentliga, där pengarna tas från de besuttna. Folket ska kämpa sida vid sida mot förtrycket. För första gången på länge är valet en verklig konflikt. En konflikt som vid ett oövertänkt valresultat skulle kunna sluta i upplopp, skadegörelse och plundring, rentav inbördeskrig.
Egentligen är det mycket intressant att Löfvén säger det här med vad ett "oövertänkt valresultat" skulle innebära: upplopp, skadegörelse, plundring och inbördeskrig.
Löfvén har nog inte insett att det har vi redan i landet och mycket mer. Har alla händelser i Sverige gått helt obemärkt förbi för Löfvén? Vilka nazister? NMR kommer inte samla mer än kanske 2000 röster. S har varit en mycket stark faktor vad gäller att öka polariseringen och konflikterna, genom sin politik och sin hatretorik. Den situation Sverige står inför och befinner sig i, har S ett mycket mycket stort ansvar för.


Frågan är om Löfvén och S har insett att man har tagit från arbetarklassen och gett till nyanlända. Det finns inga bostäder, ingen sjukvård, ingen mödravård, ingen funktionshindervård. Bara bidrag och låtsasjobb. S har byggt upp ett humanistiskt luftslott som är på väg att kollapsa. Inga siffror stämmer, allt är bluff, precis som Löfvén. Det var samma tal och löften som sossarna gör i alla val. Varför har de inte åtgärdat detta?

 
Idag ylar Ardalan Shekarabi i Aftonbladet över att SD tycker att man skall sätta ett tak på hur mycket statsbidrag kommuner skall få. Vad det handlar om, är den så kallade Robin Hood skatten som sunda M-styrda kommuner får betala till staten. De här pengarna används sedan av staten för att finansiera misslyckade och korrupta S-styrda kommuner så som Malmö, Emmaboda och Dorotea. Så länge pengarna rullar in i svenska S-kommuner kommer de fortsätta med den oansvariga ekonomiska politiken och dränera resterande av Sveriges kommuner.

Nationalekonomen Takaaki Mitsuhashi från Japan har sett hur det gått för Sverige och ser det som ett skräckexempel.
Mitsuhashi :
”Utlänningarna – främst från Afrika och Mellanöstern – har bosatt sig i stadsdelar som de sedan helt tagit över. Polisen vågar inte ens åka dit."

Har Socialdemokraterna kommit med ett enda intressant förslag på den här sidan Millennieskiftet? Deras räddning har varit, att folk(även borgerliga väljare) till stor del röstar enligt tradition och att S en gång i tiden representerade de breda folklagren. Men nu börjar även denna skyddsmadrass släppa. Det blir allt färre som har vuxit upp i hem där det var självklart att rösta S.

Problemet för S, om dom sitter på läktarna kommande mandatperiod, är att ingen kommer lita på dom när dom kommer med sina nya idéer. Lika lite som folk litar på Moderaterna när dom säger att dom vill minska invandringen. Det blir snarare att folk kommer uppfatta S som ett hycklarparti. Folk kommer att komma ihåg perioden 2014-18 och säga "det där vill vi inte ha tillbaka". Än är inte botten nådd och 2022 kommer med stor sannolikhet bli ännu värre än vad 2018 blir.
Det svider, men 100 års socialdemokrati stupar med Löfven. Han kommer bli väl ihågkommen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar