lördag 11 augusti 2018

Har sossarna fått totalt hjärnsläpp?

Socialdemokraterna kallade igår till pressträff för att berätta att man har granskat SD:s ekonomiska politik. Är sossarna helt desperata? Inför slutskedet av en valrörelse anordnar S en presskonferens för att prata om ett annat partis politik. Snacka om att signalera svaghet och rädsla. Är verkligen SD det största hotet mot deras makt? Man hade kunnat förstå mer, om de hade angripit Moderaterna eller Alliansen. Men SD? Tyder ju på att de är riktigt ”skitnödiga” just nu, för SD:s valresultat.
Det är mycket märkligt, att beskylla SD för allt som sossarna har misslyckats med. SD har inte suttit vid makten ännu! Förra mandatperioden var det Alliansen som hade makten och samtliga har vägrat samarbeta med SD. Ändå beskyller nu sossarna SD! Man undrar hur korkade ett parti får bli? Detta tar rekordet! Desperat röstfiske var namnet.
 
Försvarsminister Peter Hultqvist och finansminister Magdalena Andersson har presenterat en granskning Socialdemokraterna gjort av Sverigedemokraternas ekonomiska  politik.  
Varför sätter dom in Försvarsministern att tala om SD:s ekonomiska politik? Vore det inte mera lämpligt att Stefan Lövfen och Magdalena Anderson skulle stått där, eller bara Andersson? Man får en känsla av, att man vill skydda Lövfén.
 
Anledningen till att man granskat SD:s ekonomiska politik säger Magdalena Andersson är, att de är måna om att väljarna får en tydlig bild av, vad för parti SD egentligen är. 
Andersson: Vår bedömning är att det är viktigt att väljarna får en tydlig varudeklaration på SD inför valet. 
Både Magdalena Andersson och Peter Hultqvist fokuserar på att de anser att SD är ett högerparti – ett parti för höginkomsttagare.
Det största fel man kunnat hitta, är bland annat att SD vill skilja a-kassan från facket. Varför blandar man in frågor som ifall a-kassan ska vara statlig eller om facken ska ansvara för denna vid en pressträff om ekonomisk politik? Har man inget att komma med?

Pelle - Läsarkommentar
”Denna pressträff måste ju sakna motstycke i svensk politikhistoria? Komedi på hög nivå!”
Annika - Läsarkommentar
"Varför är Hultqvist med? Ska han bli finansminister efter valet?"
Lovisa Åkesson - EXPRESSEN
"Magdalena Andersson säger att det bara finns en statsministerkandidat som garanterar att SD inte kommer få något inflytande, Stefan Löfven."
Lovisa Åkesson - EXPRESSEN
”Man vill bidra till att försvaga fackföreningsrörelsen genom att avskaffa den återinförda avdragsrätten för fackavgiften och genom att skilja A-kassorna från facken, säger Peter Hultqvist. ”

Skulle det här vara någon slags "hämnd" för SD-filmen om sossarnas historia eller vad? Magdlena Andersson och Peter Hultqvist är skrattretande figurer. Man föreställer sig Socialdemokraterna som en skamsen hund som blivit påkommen med att göra något dumt och nu smyger iväg med huvudet långt ner mot golvet och svansen mellan benen. Behöver SD ge ut en del 2?
Två personer som beter sig som ”fyllon” står och svamlar en kvart om välkända åsikter som sossarna har, om SD. Man yrar om avdragsrätter för fackavgift som knappt en ”jävel” bryr sig om eller nyttjar, om a-kassan ska vara statlig eller fortsatt kontrollerad av facken. Mycket mycket märkligt. Ett riktigt lågvattenmärke av S:

Man ägnar hela tiden åt att smutskasta SD:s politik. Men folk har fått nog! Frukterna av S politik ser vi redan, det är därför SD växer och kommer fortsätta växa, ända fram till valdagen.
S och övriga 7 klöverpartiers valmanifest tycks gå ut på skrämselpropaganda mot SD.
Om S vill få ett hyggligt valresultat, är det nog dags att lämna sandlådan illa kvickt och börja prata om sin egen politik. 7-klöverns beteende är skamligt och omoget, sådant som inte ens tillåts på skolgårdar längre.

Det går radioreklam, där sossarna i ett landsting påstår de har anställt 2000 fler till vården under sin mandatperiod. Vad de inte berättar, är att det är städare som man tagit hem och nu sköter städningen internt. Innan hade man lagt ut det på entreprenad hos ett företag. Alltså inga 2000 sköterskor eller läkare som man kanske tror, när man hör budskapet. Det är inget annat än ohederlig reklam av sossarna.
 
Sossarna har höjt skatter med 60 miljarder och utgifter med 100 miljarder under sin mandatperiod. Större del av ökade utgifter har gått till olika invandring och integrationskostnader.
Vanliga skattebetalare har fått mindre pengar över, med sossarna och MP vid makten. Särskilt hårt har det slagit mot landsbygden. Bensinskatten är ett hårt slag för många som är beroende av bil. Norrlänningarna är de stora förlorarna.
S vill göra klart för svenska folket vad högerns alternativ innebär. Man har aldrig tidigare hört en statsminister, gå ut i radio och vädja till svenska folket att inte rösta på SD. Det visar allvaret i situationen. Hjärtat sitter till vänster. Rösta rätt, rösta rött!

SD krossade effektivt sossarnas egentligen enda vapen, vilket är nazist-kortet, mitt under slutspurten inför valet. Ett riktigt dråpslag!
Notera att
nu kan sossarna inte längre köra den gamla vanliga visan och attackera SD med "på era möten heilade man!" Ingenting vad SD har gjort, kommer i närheten av sossarnas smutsiga historia och det är man mycket medvetna om. Därför attackerar man nu SD om ekonomin. Har sossarna någon som helst trovärdighet, när det gäller ekonomin? Varför ska någon lyssna på dem? Samma parti som vill ge 9000 afghanska män amnesti och samtidigt stå och säga vad som är dåligt för svensk ekonomi.

1 kommentar:

  1. Grundläggande i den politiska diskursen är väl att man tala om vad MAN SJÄLV kan göra bättre, snarare än att snacka sk-t om motståndaren typ halmgubbeargumentation..(Halmgubbe brukar vara en favvo hos vänstern..)
    Det är dagisnivå!

    SvaraRadera