torsdag 23 november 2017

Är det dags att vakna nu – Ylva Johansson!

Ylva i Aktuellt: ”Det är inte rimligt att nyanlända på något varaktigt sätt går före andra!” Ylva påpekade flera gånger att: "nu har vi en reglerad invandring!" Migrationsverkets prognos för 2018 säger något helt annat! Undrar vad Ylva egentligen menar när hon säger "nyanlända? Illegala invandrare, asylsökande, eller såna som beviljats asyl? Vilka är det som tillfälligt ska få gå före i kön?
Det inte Ylva och den regering hon sitter i och andra politiker inser, är att de har skapat en främlingsfientlighet, med att låta dessa som anlänt utan identitetspapper, få saker som svenskarna inte får.

Hoppsan Ylva är det dags att vakna nu! Hur kan hon komma på det nu? Är det inte så att politiker i hennes position ska vara toppen av eliten och veta redan från början att nyanlända inte ska ha förtur? Lyssnar man riktigt noga, så har det gått så långt att till och med ulven Ylva gått och blivit rasist? Eller kanske mer verklighetstroget. Ylva, varför kommer du med detta utspel som vanligt folk insett flera år tidigare? Sådant man kommit fram till med lite sunt förnuft. Om man är lite konspiratorisk (sanningsenlig) lagd, så skulle man kunna tro, att kappan vänds efter vinden, när siffrorna börjar dala. Först tar man och anpassar sig lite smått till vad folket egentligen vill ha. Sossarna som alltid odlat missunnsamhet och avundsjuka som socialdemokratiska dygder, har insett sent omsider, att folkuppfostran slagit fel. Man förstår, att det är verklig kris i partiet när t.o.m. en yttervänstersosse som Ylva pudlar på detta vis.
Det var nog första gången på SVT som man hörde en reporter ställa raka bra frågor om den stundande katastrofen och hånet till svenskar som stått i bostadskön i många år. Frågor som Ylva naturligtvis inte kunde ge några vettiga svar på. Om reportern ställt ytterligare relevanta frågor, hade det blivit ännu mer uppenbart vilken absurd sits Sverige har försatt sig i! Och det värsta av allt är att det inte finns några lösningar hos politikerna som styr. Lagtvånget och fördelningen av s.k. flyktingar på kommunerna, har försatt många kommuner i en mycket brydd situation!
Det politikerna i Stockholm borde svara kommunerna på är:
Hur ska Staffanstorp lösa situationen?
Är det rimligt att nyanlända ska gå före i bostadskön?
Hur ska ungdomar som vill flytta hemifrån och personer som skiljer sig hitta bostad?
Vad ska hända efter två år när kommunernas skyldighet upphör?

Foliehatten tror att politikerna är mycket väl medvetna om vad en okontrollerad invandring innebär, politiker är inte så dumma som man kan tro. Skillnaden är den att en politiker inte tänker i samma banor som en ''vanlig'' svensk när det kommer till konsekvenserna.
Folket ser skattehöjningar, nedskärningar i välfärden, ökad brottslighet och otrygghet.
Politikerna ser valboskap, chansen att vara ''god'', likes på sociala medier och miljardintäkter i asylindustrin. Deras barn går i kritvita privata skolor på Östermalm, varför skulle dom bry sig? Invandringen påverkar inte dem.
Politiker har aldrig företrätt folkets intresse och kommer aldrig att göra det heller. Huvudsaken är att man vinner valet, kan chilla i 4 år i Rosenbad med en fet lön, samt klaga på tidigare regerings beslut och sedan gå tillbaka till opposition valet efter.
Den nya regeringen skyller alla fel på tidigare regering. Om och om igen, ett kretslopp av makt, fult spel, sandlådesnack och utredningar, där ingenting blir beslutat eller förändrat.

Intervjun är inget annat än valfläsk från Ylva Johansson. Hon tycker säkert så, det betvivlar ingen. Vi närmar oss valet och nu gäller det att visa framfötterna. Utspelet handlar liksom de åtstramningar i invandringspolitiken som M gjort under Kristersson, främst att ta tillbaka röster från SD inför valet. Globalisten Reinfeldt var ensam ansvarig för att öppna dörren till Sverige på helt vid gavel. Löfvén fortsatte vansinnet, vilket så när orsakade total samhällskollaps hösten/vintern 2015. Både M och S vet att Svensson börjar bli vansinnig över invandringen och genom att minimera SD så får de fyra år till på sig att förstöra Sverige. Deras tal om att invandringen nu gått tillbaka till "normala" nivåer jämfört med hösten 2015, visar hur de tänkt sig framtiden.
Nyspråket "utmaning" som Ylva Johansson använder sig av skvallrar om hur skev debatten är. Svår utmaning är givetvis en ren lögn. Olösbart problem eller helt enkelt predikament vore ärligare. Invandringen
är ett problem. Självklart ska ett samhälle ta hand om sina egna medborgare först. Det är grunden för att samhället ska fungera. Knappt en enda av de invandrare som kommit hit sedan 2:a världskriget hade klarat att etablera sig här, om inte Sverige försett dem med bostad, arbete och bidrag.
En intressant uppgift är FN:s siffror om migranterna. Inte ens 3 procent av de som anlände till Italien under 2016 var riktiga flyktingar. En intressant fråga som någon politiker skulle kunna svara på är varför Sverige ger över 70%, av de som söker asyl PUT. På vilka grunder får de asyl? FN anser de inte är riktiga flyktingar!
l
Intressant att notera är att tonen hos politiker angående invandring och dess ”utmaningar” har bara det sista året blivit hårdare! För ett par tre år sedan hade det varit fullt rimligt för en politiker att propagera för att nyanlända skulle ha förtur till lägenheter p.g,a. av deras utsatta läge! Nu är den officiella linjen att valda kommuner är skyldiga att skaffa boende till dem i två år, efter det så likställs den nyanlände med en vanlig svensk och förutsätts kunna skaffa eget boende?
Nu kommer den intressanta vad händer efter dessa två år. Vems blir ansvaret?
Inser inte politikerna, att inte ens de infödda svenskarna med arbete lyckas få tag i lägenheter idag! Hur fan skall en invandrare lyckas med det? Blir det förtur eller får de sitta kvar i sina lägenheter? Skulle bli intressant att se mannen i Nacka och hans tre fruar – vad som händer där om c:a 1,5 år!
Foliehatten välkomnar den hårdare tonen, även om det naturligtvis är alldeles försent för att börja föra verklighetstrogen politik! Sjuklövern känner nog SD:s andedräkt i nacken inför valet 2018!
Egentligen borde frågorna ställas till de riksdagsledamöter som bäddat för denna situation. Foliehatten sympatiserar med nästan alla kommunföreträdare i det här. De står med fötterna på jorden och har bara att hantera den verklighet som de med huvudet ovanför Helgeandsholmens moln har beslutat om. Många duktiga kommunpolitiker tvingas brottas med verkligheten, för att få det att gå ihop. Verkliga prioriteringar, verkliga indragningar, verkliga nedläggningar av verksamhet för att styra till annan, verkliga känslor, verkliga kval. Flummarna i riksdagen behöver bara bry sig om att ställa krav, men aldrig att hantera konsekvenserna av dem. För dem är allt bara siffror och abstraktioner.

Inom en av de största invandrargrupperna i Sverige är arbetslösheten permanent 80%. Hur skulle "Sveriges ekonomi sannolikt befunnit sig i djup depression" för det fall att skattebetalarna inte skulle tvingas tillhandahålla arbetsfri livstidsförsörjning för dessa individer? Något mycket intressant i sammanhanget är att samma invandrargrupp klarar sig bättre, om än dåligt i andra länder. Kan det ha något att göra med hur relativt lätt, det är att uppbära arbetsfria inkomster? SVT har redogjort för detta här.

Göteborgsposten hade för några år sedan en serie reportage om somalier. Tolken Abdulahi Mohammed använder ett exempel från nomadlivets Somalia för att belysa det svenska bidragssystemet passiviserande inverkan:
"När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen. När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden - socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?
Men, säger han, placera samma människor i England eller USA, då kickar nomad systemet in och de blir väldigt företagsamma."


Det vore för övrigt mycket enkelt att lösa alla invandringsrelaterade problem i ett slag genom att stoppa
samtliga transfereringar av skattebetalarnas pengar till de ekonomiska migranterna, samt slopa allt tillhandahållande av skattefinansierade varor och tjänster. Invandringen skulle bli självreglerande då långt färre migranter från fjärran länder skulle företa den långa och dyra resan till den höga Norden, för det är väl knappast klimatet som lockar?

S kan självklart stupa själva på det här om de inte spelar sina kort rätt, men med uttalanden som dessa verkar det som man kommit långt i sitt interna arbete.
De borgerligas hantering av den här frågan är det nya "500%" som kommer att förfölja dem i decennier. Tiggarfrågan är en annan sådan fråga.
Att göra sig av med MP är ett billigt pris, för att vrida runt kniven i "
Alliansen" som förstås stupat, på sin egen inkompetens och illvilja. Under galgen har åtminstone M justerat sin retorik, för lite och för sent. S kan självklart stupa själva på det här, om de inte spelar sina kort rätt, men med uttalanden som dessa verkar det som man kommit långt i sitt interna arbete. Den som tror att sossarna kommer att vika ner sig, om de ensamkommande, får tänka om!

För den som har minnet kvar åkte Ylva till England för att bemöta vad regeringen tyckte var fake news om Sveriges invandringspolitik. Hon satte sig i BBC:s direktsändning och ljög om Sveriges våldtäktsstatistik!. Det borde finnas ett rött kort för politiker!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar