lördag 4 november 2017

Har SVT-medarbetarna ingen skam i kroppen?

Propagandacentralen är en Facebook sida med över 6 000 medlemmar som hatar SD och alla former av nationalism. Sidan är en öppen grupp, vilket innebär att vem som helst kan se vem som är medlem. Ledaren för Propagandacentralen är gymnasieläraren Rolf Johansson som själv erkänner till SVT, att de hade en kampanj, för att försöka stänga ner Facebook sidan Politik Fakta.
Nu händer det något roligt och helt fantastiskt, det är som i en sandlåda. Kastar du grus på mig, kastar jag tillbaka! Det roliga är att vänstertöntarna "gråter" över, att bli uthängda. Man vinner inga krig med rent spel, det har högern äntligen börjat förstå, så nu är det mer eller mindre öppet mål, att sänka vänstern och deras vidriga ideologi.

Propagandacentralen
inleder en kampanj för att försöka stänga ner den populära höger-sidan Politik Fakta på Facebook. De organiserar en flaggningskampanj mot PF för att försöka få FB, att stänga ner sidan. Anledningen är uppenbar - vänsterextremister hatar yttrandefriheten.

Propagandacentralen
blir nu uthängda med en lista på ”hatsajten”(SVT) Gangrape Sweden(vilket namn) som även publicerar länkar till domar och information om gruppvåldtäkter och grova våldtäkter. Uthängningen består av en lista över alla 6.000 medlemmar i det man kallar ”demokratiterrorgruppen Propagandacentralen”. Där står namn, länkar till medlemmarnas Facebooksidor samt yrket de uppgett på Facebook.
 
En annan aspekt är att Ganrape Sweden tidigare avslöjat, de nära kopplingarna mellan Propagandacentralen och #Jagärhär-gruppen på Facebook. De har en korrelation på 80%, vilket är ganska stark, då vi bara pratar om 6 000 medlemmar. Så kopplingen mellan Propagandacentralen och #Jagärhär-gruppen är uppenbar. Vi känner till sedan tidigare att #Jagärhär-gruppen i sin tur har starka kopplingar till SVT, via sin ledning som till stor del verkar vara anställda hos SVT. Något som Granskning Sverige tidigare avslöjat.

Trots detta förnekar SVT
några som helst kopplingar till några av dessa grupper. Det som är intressant är varför Rolf och gruppen får chansen att gråta ut i SVT och skrika "uthängning!" När Expo/ AFA hängde ut mängder av personer från alternativ media, var det inget som SVT brydde sig om. I förgår på morgonen hade SVT ett inslag om uthängningen av Propagandacentralen. Ett mycket märkligt och ostrukturerat inslag, men de hann klistra epitetet"nazist hatsajt" på "Gangrape Sweden." Hela inslaget gick ut på att Gangrape Sweden hade "hängt ut" goda och oskyldiga människor. Inslaget var väldigt svårt att förstå, om man inte var insatt i vad som hänt, men det var kanske SVT:s syfte. Kan SVT kleta ordet nazist på allt och alla som inte de gillar, så är syftet uppnått, oavsett vad.

Det är väl ett mått på
total galenskap i detta land, att sådana hatiska personer som Rolf Johansson och gruppen, lyfts fram av statsmedia som hjältar, medan personer som försöker göra Sverige till en tryggare plats att vistas på – särskilt för kvinnor – beskylls för att hata.
Rolf Johansson är gymnasielärare och han skall med sina åsikter betygsatta elever. Han har en samhällelig värdegrund som är den samma som de forna öststaterna!Är han lämplig som lärare?
Skall SVT syssla med sånt här? Foliehatten trodde i sin enfald att det bara var Aftonbladet och Expressen sysslade med ”tycksyndommig.”
Vad är poängen med det hela? Att visa att SVT ska ha ensamrätt till att bestämma, vem som får hängas ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar