måndag 13 november 2017

Nu har Morgan spårat ur fullständigt!

Först bossen Löfvén som besökte Polen i somras som försökte läxa upp polackerna, att de skulle ta emot s.k. flyktingar. Det inte Löfvén begriper är att fattigdom, svält och sjukdomar är inga flyktingskäl och det råder inte krig i Europa eller i stora delar av Asien och Afrika. För polackerna är det självklart att inte ta emot lycksökare som förstör deras land! Polackerna har gjort det väldigt klart för EU-eliten att man inte kommer att deltaga i "EU-projektet." Åtminstone inte på Bryssels villkor, framförallt inte efter man sett, hur EU-länder bokstavligt talat socialt raserat(Sverige) sina samhällen.

Undrar om Morgon överhuvudtaget kan något om polsk historia och vilka lidanden detta land har utsatts för de senaste 200 åren. Hade Morgan haft den kunskapen då hade han inte fält denna ytterst märkliga och idiotiska kommentar: ”Stor högerextrem demonstration i Polen, med starka nazistiska och antijudiska inslag. Detta måste slås tillbaka!”
Wall Street journal hade en artikel om hänelsen och Morgan måste ha kopierat detta rakt av, utan att kolla om det stämmer. WSJ har sedan pudlat!
Vilket haveri Morgan! I polsk press talar man redan om diplomatiska konsekvenser? Morgan skall nog sluta agera propagandamegafon. Det Morgan inte begriper, är att igår var det Polens självständighetsdag, där alla ställde upp och detta borde ”haveristen” Morgan vetat om. Inser inte Morgan vilken idiot han är?
Det enda försvar som Morgan har är, att källorna visade bilder på några fascister som deltog i marschen, men man missade nog de övriga tusentals efter tusentals barnfamiljer, veteraner, pensionärer, kyrkan och valde att belysa någon promille av besökarna och utmålar det hela som en högerextrem marsch. Tragiskt, och detta kommer troligen att försämra de polsk-svenska relationerna, om nu inte Morgan pudlar något enormt och ber om ursäkt. Nu har han satt sig ordentligt i klistret, för han är varken utrikesminister eller tillräckligt informerad, för att slänga sig med sådana här ansvarslösa uttalanden. Morgan är tio gånger värre än Trump!

Man kan också notera att den svenska regimradion och regimtelevisionen också uppmärksammat marschen och sin vana trogen gett en hårdvinklad, förvriden och osann bild?

Polen har sedan några år tillbaka, börjat frigöra sig från både EU men framförallt från Tyskland. Istället har man inlett ett mycket tätare samarbete med USA och väljer således, att satsa sitt kort på jänkarna. Skulle tyskarna eller EU börja bråka för intensivt och försöka dra till med totalitära metoder så kommer polackerna, att på allvar börja kräva tillbaks vad tyskarna stulit från Polen under andra världskriget, samt begära krigsskadestånd som man enligt internationella jurister är berättigad till.
Merkel är medveten om detta och hon kommer inte att gå Bryssels väg i fråga om att tvinga Polen att ta emot flyktingkvoter!
Det tråkiga med
gårdagens uttalande av ”haveristen” Johansson är att hans idiotiska uttalande riskerar att försämra de annars goda relationerna mellan Polen-Sverige. Ett land man har både starka historiska, men även kulturella kopplingar till. Polackerna har alltid varit mycket vänligt inställda mot svenskar och det vore extremt tråkigt om detta skulle ändras p.g.a. en champagnesocialist.

2 kommentarer:

  1. Ja, speciellt på sista tiden nr mina barnbarn ju är 255 polacker...
    Dessutom under tio års tid arbetat med polacker i våra byggen. Mycket bra folk!

    SvaraRadera