söndag 19 november 2017

Varför uttrycker afghaner hat mot Sverige och svenskarna?

I en artikel av Cheryl Benard i National Interest säger hon, att jag har arbetat med flyktingar i årtionden och har stor erfarenhet från många länder och hon känner till hur de tänker. Cheryl säger också att egentligen skulle afghanerna inte ens ha varit en del av flyktingvågen 2015, eftersom de inte har några flyktingskäl. Cheryl är inte förvånad över den afghanska brottsvågen i Europa och att den är uppenbar. Afghaner sticker ut bland flyktingarna som begår brott i Österrike och på andra ställen. Varför?
Cheryl:De unga afghanska angriparna säger ja, att de inte har någon impulskontroll, att deras hormoner rasar och att de hatar sig själva och världen - men framförallt att de inte kommer att tolerera kvinnor som är glada, självsäkra och känner sig säkra i offentliga utrymmen. De säger att de inte har för avsikt att respektera lag, sedvänja, allmänhet, lokala värderingar eller gemensam anständighet, som alla hatar så mycket, att de är redo att lägga sina egna liv, deras konstruktiva framtid och deras frihet på linjen för tillfredsställelse att åsamka skador."
När afghanerna sedan får avslag, så är inte så konstigt om hatet flödar ut ännu värre. Asylaktivister och ”batikhäxor” har också står skuld, eftersom de bekräftar deras bild, att de har alla rättigheter, är orättvist behandlad, de aldrig gör fel, om de gör fel, så är de ursäktade.

Det har redan tidigare utförts hämndaktioner! Det omtalade dubbelmordet på IKEA! Att mörda svenskar skulle få större uppmärksamhet. Det var därför Abraham Ukbagabir medvetet valde ut den 55-årige kvinnan och hennes son vid dådet på Ikea. ”De såg svenska ut”, säger han. Han hade asyl i Italien, men han ville till Sverige istället och sökte asyl här. Dubbelmordet var en hämnd för att han kände sig orättvist behandlad – han hade trott att han skulle få stanna här. Han betraktade Sverige som sitt hemland och ”om en fiende stör dig finns inget annat val än att försvara” resonerade han. Avslaget fick honom att känna sig kriminell och han blev arg, kränkt och besviken.
Vad är det han hämnades på i så fall? Det var ju inte direkt misär, svält, krig han skulle tillbaks till, utan till Italien. Att våra asyllagar gjorde honom desperat och att han skall slippa ansvar och att skulden egentligen ligger på "rasistisk" flyktingpolitik är bara ”snack” i åtminstone detta fall.

Alla dessa snyftartiklar och '' chockerande avslöjanden '' som vi nu nästan dagligen ser i Aftonbladet och Sydsvenskan. Artiklarna står många upp i halsen. '' Tusentals afghaner kan komma att gå under jorden efter avslag.'' Jaha, vad trodde egentligen dessa tidningar skulle hända? Amnesti som MP vill ha?

Detta är ett egentligen ett ”icke problem” om vi hade haft en regering med ryggrad. I en feministisk regering med kvinnliga värderingar ska man behandla bluffmakare med silkesvantar, strunt samma om dom är vandrande bomber som uttryckligen kommer skada medborgare i detta land.
Regeringen har haft chansen hur länge som helst, att gå in och ta fast illegala som till och med står i SVT och erkänner, att de är här illegalt. Surrealistiskt minst sagt att detta händer och får fortgå. En polischef som basunerar ut "hjälp oss", en statsminister som inte verkar hänga med mentalt och som smiter ut bakvägen när han får besök av afghanska hazarer (sändes direkt i FB) . ”Batikhäxor rasar över hans feghet.” Egentligen hysteriskt roligt att Löfvén fick bråttom när han fick veta att massa barn stod och väntade. Varför fick 100-tals illegala stridslystna invandrare fritt demonstrera, på våra gator veckor i streck!
Vi lever i så märkliga tider att man häpnar, det som är ännu mer chockerande är att majoriteten i detta land bara finner sig i situationen. Men visst glöm alla svek och rösta på samma gamla partier nästa år.
Skulle inte förvåna
Foliehatten överhuvudtaget om en stor del utav stenkastningarna i förorterna beror på att de skyddar illegala eller vill hålla polisen borta. Och ska vi vara oroliga för hämndaktioner? Ja. Vi borde vara det! Det har redan hänt förut och då tänker man inte bara på IKEA morden, utan också alla mordbränder runt om på asylboenden, på grund utav utvisningsbeslut. Eller varför inte våldta/ mörda så får du stanna och sitta i svenskt lyxfängelse. Det borde vara kriminellt att sitta i styrande regering i Sverige och leka med befolkningens liv på det här sättet.

Vad kan vi göra när det gäller ensamkommande som får avslag att stanna här, men som hellre går under jorden och där vissa av dem uttrycker sitt hat och vill skada Sverige och svenskarna för att de blivit "lovade" att få hjälp?
Lovar våra myndigheter verkligen att de ska få stanna här?
Ska vi svenskar behöva känna oss oroliga att råka ut för hämndaktioner på grund av detta? Har det inte gått för långt redan på grund av att vi tagit in alldeles för många flyktingar, men inga konstruktiva lösningar? Ska vi som bor och lever här behöva betala priset för våra politikers totalt misslyckade invandrarpolitik?

Och felet - enligt asylkramare och ”tanterna” som inte står ut, är tydligen den "vidriga" politiken att inte låta alla få stanna. Oavsett brottslighet, missbruk, lögn om identitet och ålder .... Hur tänker dom nu? Ska det vara "lönsamt" att ställa amnestikrav genom hot att bli missbrukare, brottsling, prostituerad eller genom att ta livet av sig?
På Facebook skriver man:
”Så väl här i ett av världens mest organiserade samhälle med socialtjänst, barnkonvention, barnombudsman, så tvingas de till ett liv på gatan. Ett liv där de för att få mat tvingas till prostitution eller kriminalitet. Tänk att Sverige var det land som fick dessa fantastiska ungdomar att slutligen knäckas, att hamna i missbruk, att ta livet av sig."
  
Det är många som inte förstår, varför detta är ett problem?
Har man inte uppehållstillstånd så ska man lämna landet.
Om man inte gör det så blir man arresterad och sedan utvisad.
Om man går under jorden och börjar knarka och bli kriminell är det ett val man gör, de kommer hursomhelst förr eller senare bli gripna p.g.a, något och därefter utvisade.
Man behöver tillfälliga "arrester", där man får sitta tills tillräckligt många finns för att chartra ett plan och flyga ut personerna.
Det är väldigt enkelt och något man behöver göra om människor inte av fri vilja följer de beslut som är tagna. Annars blir det ju fullkomlig anarki om man inte står bakom sina beslut.

Klart man blir betänksam när man ser hur hanteringen av de ”marockanska” ligisterna går till. Ygeman av alla, när han hade ansvaret ”skrävlade” att ett avtal fanns på plats med Marocko och nu skulle utvisningar ske. Istället har det visat sig att det har kommit hit fler marockaner och att de blir yngre! Foliehatten trodde vi hade gränskontroller som fungerade!
Politiker
inser inte vilken fara de utsätter alla för. Tror de verkligen inte, att folket snart är väldigt nära bristningspunkten? Kommer de inte att skydda folket, kommer folket bli tvingade att skydda sig själva. Dom enda som vi hittills har visat sitt missnöje offentligt är NMR. Men det finns otroligt många andra som är vanliga Svenssons som knutit näven i fickan väldigt länge och snart exploderar de. Svenska politiker leker med ett land, på ett farligt och oansvarigt sätt. Löser de inte problemen, kommer politikerna bli tvingade av folket att göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar