fredag 3 november 2017

Ygeman borde tänka till innan han öppnar munnen!

Anders Ygeman har förmågan att öppna munnen och snacka alldeles för mycket, innan han tänkt till! Denna gång ondgör han sig över SD:s besök i Syrien, med största sannolikhet framskickad av bossen Löfvén, eftersom Margot är ”döskallemärkt” av flera länder i MENA!
Ygeman: Gång på gång går SD Putins ärenden!

Om nu Ygeman har en sådan usel och billig retorik, borde han tänkt till lite! Inser han inte: Vilkas ärenden går hans parti i Iran? Rysslands eller? I Saudiarabien, är det kvinnosynen som lockar Ygeman? Vems ärende gick han när han var med och gav bort massa viktig information om vårt land till hela världen? Var det också Ryssland?

Det är skrattretande med denna barnsliga retorik. USA:s president Donald Trump är också ett verk av Ryssland, enligt samma
källor som använder denna billiga retorik. Allt man inte gillar eller inte håller med om som går framåt eller vinner ett val anklagar man, för kopplingar till Ryssland. Sanningen är att dessa klåpare har förstört EU och Sverige, med massinvandringen från MENA och Afrika och alla konsekvenser det har för med sig.

Nu blev hela det svenska etablissemanget praktiskt taget på sängen av SD:s resa till Syrien. Ja, tänk att det var två SD politiker som till sist hittade rätt adress för resan till MENA:s mest bortglömda och utfrusna nation. - Grattis SD! – Ni har visat var landet ligger, och behöver inte skämmas ! Bra och kloka politiker som agerar och med egna ögon vill bilda sig en egen uppfattning, genom att besöka länder som har problem, kan man bara beundra!
Ygeman & co som mest pratar ”goja” utan förankring i verkligheten skall man bara nonchalera!

Det Ygeman borde ha tänkt på är, att han nyligen var minister i en regering, där Löfvén besökte både Saudiarabien och Iran och skakat hand med dess statsledningar och diskuterat och kompromissat om svenska intressen. Det säger väl allt om denna gigantiska hycklare och glappkäftar? Parodin är fullständig på denna bolibompa regering, när det visar sig att MP och V, ett regeringsparti och ett samarbetsparti till regeringen, deltog alldeles nyligen som talare och arrangörer på en demonstration i Göteborg med kommunistiska partiet i Iran. Vad säger man?

Eftersom Margot är ”dödskallemärkt” av Syrien skickade hon istället fram UD:s kabinettssekreterare Annika Söder som i ett mail till DN som är lika idiotiskt som glappkäften Ygeman uttalande!
Söder: ”Genom att träffa representanter för den syriska regimen riskerar de att utnyttjas i propagandasyfte av den syriska regimen. I artiklar rörande deras besök påstås det felaktigt att Sverige skulle förhålla sig neutralt i kampen mot Daesh. Sverige är med i den internationella koalitionens kamp mot Daesh i regionen.
Assad-regimen bär ansvar för hundratusentals människors död och miljontals flyktingar, och har enligt människorättsorganisationer systematiskt torterat och avrättat civila.
Detta har den svenska regeringen och världssamfundet återkommande fördömt.”


Detta mail är så pinsamt och visar den totala inkompetens som finns i Arvfurstens palats och det var inte någon nyhet precis. Sossarna och deras helt köpta amerikanska krigspolitik är nu bittra, att SD besöker Syrien. Sossarna har i alla är stött den opposition som ville störta den syriska staten. Wallström träffade talesmän och uttryckte stor beundran för White Helmets, en propagandaorganisation för al-Nusra och ISIS! Tvi vale för dessa båda hycklare!  Det inte Söder eller hennes Margot vill inse, att det är USA som bär ansvaret för kriget i Syrien. De ville få bort Assad och gick rejält på pumpen, när Ryssland hoppade in på banan! Vi kan också tacka USA för att det skapade IS!
Det man kan fundera över är Sveriges ställningstagande i detta krig i Syrien. Har inte Wallström & Co lärt sig någonting. Om Assad hade störtats! Vem hade styrt istället? IS eller Nusra? Hur många fler attentat runt om i världen och i Sverige hade IS genomfört om de hade fått makten i Syrien?  Blev Irak bättre efter Saddam? Eller Libyen efter Gadaffi?


Besöket i Syrien genomförs av SD:s riksdagsledamöter Martin Kinnunen och Markus Wiechel. Enligt egen utsago kommer de att besöka flyktingläger, träffa FN-organ och religiösa ledare. De kommer att träffa:
* Parlamentet/Utrikesdepartementet/Utrikesutskottet.
* Samtliga FN-organ på plats.
* UNHCR.
* WFP, World Food Programme.
* FAO, Food and Agriculture Organization of the United Nations
* Unicef.
* Religiösa ledare från olika inriktningar.
* Organisationer och företrädare från civilsamhället.SD-politikerna vill på detta sätt kunna visa den sanna bilden av händelserna för det svenska folket, med hänvisning till de omfattande skador som orsakats av terrorkriget! Foliehatten har svårt att föreställa sig, att de båda SD:s resa till Syrien skulle vara någon slags flirt med regeringen Assad. De har väl inte tidigare visat något särskild inställning till den? Inte vad man hört i vart fall.
Foliehatten tror snarare resan gäller Sverige och det är någon form av studieresa för att på nära håll, försöka förstå varför, det är så många syriska flyktingar i Sverige och om det är nödvändigt, samt hur det här ska hanteras i framtiden. Om SD ändå
är där nere i Syrien, så vore det kanske intressant att ta del av Assad-regeringens perspektiv på saker och ting. Ett perspektiv som länge hindrats inom svensk MSM.Nu går alla – politiker, SVT och MSM, bananas över SD:s besök. Hade det varit någon annan/parti från Sverige hade det inte vinklat på samma sätt. När Löfven & co var i Saudiarabien och Iran brydde sig inte MSM precis, när MP demonstrerar med Irans kommunistparti hörde man inte ett ljud! Men när SD besöker Syrien och har möten och besök med och hos en lång rad aktörer och organisationer, då skriker alla högt rakt ut... hur trovärdighet är detta?

Det man verkligen kan undra över är vad Migrationsverket sysslar med! Alla länder i Europa gav syrier tillfälliga PUT, utom i Sverige och man fortsätter som inget har hänt, efter det att kriget i Syrien har upphört. På Radio Jämtland intervjuades Gabriel Somi , en spelare från Östersund som spelar i Syriens landslag. Han beskriver att det inte alls är särskilt oroligt i landet. Hur kan Sverige ge PUT till alla syrier? Speciellt med tanke på att CSN bekostar studier i Syrien.

1 kommentar: