tisdag 28 november 2017

TV4 måste skämta - Ronneby är ingen framgångssaga utan en kommun med gängkrig!

De” goda” på nyhetsredaktionen på TV4 sände ett inslag om nyanlända som blivit entreprenörer och fått fart på företagandet i Ronneby. Att två nyöppnade företag(affärer) med uppstartspengar och lån (en klädbutik och en krims krams butik) skulle få fart på företagandet i Ronneby, är direkt löjligt. Ett halvt år senare gick klädbutiken i konkurs! Detta var framgångssagan!
Däremot aktar sig TV4 väldigt noga att sända något om det gängkrig i Ronneby som rasat sedan december 2016 och förpestat tillvaron för alla i kommunen och kyrkan har vandalisering för några månader sedan.
Stefan Petersson på Ronneby pastorat:”Man har brutit sönder träkorset på altaret och brutit av armarna på Jesusfiguren på korset, spridit sand över altaret.” Att vandalerna spridit sand på altaret, påminner väldigt mycket om liknande händelser i Mellanöstern. Sand (hebreiska chol) symboliserar det som inte är heligt. I Mellanöstern står detta för att man "avhelga" altaret. Personerna som gjort detta har insikt i judisk/muslimsk/kristen symbollära.
Kyrkan är nu stängd.

Det gängkrig som nu pågår i Ronneby har spårat ur totalt. Detta gängkrig borde intressera varje ”nyhetsredaktionen” och orsakerna till detta. Men för TV4 gäller andra regler, aldrig berätta sanningen, utom när det handlar om deras ”älsklingsobjekt(hat)” SD! Gängkriget det handlar om är mellan afghaner och araber! Afghanerna är shia muslimer och Araberna är sunni muslimer. Gängkriget handlar i huvudsak om narkotika, enligt kommunalrådet.
Foliehatten kan bara konstatera att Ronneby begåvats med det nya Sverige. Våldet eskalerar. Men svenskarna håller sig utanför och drabbas inte. Två världar i samma land...
 
Innan jul i fjol utbröt ett stort slagsmål mellan elever från två skolor i Ronneby. 8 poliser kom efter 20 min, för bringa ordning i bråket. Flera elever blev bortförda i ambulans. Det var elever från Knut Hahn och Snäckebackskolan som var inblandade. De båda skolorna tillsammans har 1500 elever och det var 150 inblandade i bråket - var tionde elev! Ett ögonvittne berättade: "blodet bara sprutade" så det verkade ha gått rätt vilt till.
Aftonbladet benämner det som "julbråk", det låter lite stämningsfullt och mysigt. AB har nog missat något mycket väsentligt, många av våra nya svenskar firar inte jul, därför borde "vinterbråk" vara en bättre och mindre rasistisk benämning.
Den inte helt obekante stroppen(som då var Inrikesminister) Anders Ygeman tycke inte att människor i Sverige ska ändra sitt sätt att leva på grund av oro för terrordåd." Då kan väl inte lite skolgruff, va så kinkigt? Ygeman i ett nötskal!
Ironiskt och komiskt var att samma dag som detta slagsmål ägde rum, höll man en demonstration på torget i Ronneby mot våld och hat. Men det var för en annan sak som hände i staden, så det passade bra att det ”mysiga julbråket” hände samma dag!

Kommunstyrelsens ordförande Roger Fredriksson bekräftar det skolchefen säger. Han säger att det är grupperingar av afghanska och arabiska elever som har rykt ihop. Efter bråket stängdes fritidsgården och polispatruller skickades till ett HVB-hem, eftersom det fanns misstankar om att bråket skulle fortsätta där.
Exakt vad motsättningarna grundar sig i, vet han inte. Men spänningar har funnits mellan grupperna sedan en lång tid tillbaka.
Fredriksson: ”Den är nationell, den kan du hitta i alla städer i dag tror jag. Sedan vad som utlöst det, det vet inte jag och kallar beteendet fullständig oacceptabelt."
Ett vittne, som Kvällsposten pratat med, bekräftar motsättningarna mellan de olika grupperna. Kvinnan, som är elev på skolan, säger så här om det hon bevittnade:
”Två afghaner som går på en annan skola kom till skolan och började snacka skit om araber. Då samlades flera araber för att ge tillbaka och sen kom fler afghaner. Det blev som ett krig. Vi blev rädda och gick därifrån, speciellt eftersom att många av afghanerna är äldre än 25 och har ljugit om sin ålder. De är starkare än oss."
Foliehatten undrar om dessa ”ligister” får stanna med tanke på amnestin igår?

Hoppsan, kommentar av politikern Maria Leissner (tidigare partiordförande för dåvarande Folkpartiet) på Facebook: ”Förbannad över att Ronneby, vars poliskontor varit stängt flera år, tagits över av ett banditgäng som igår kväll nästan startade en mordbrand i en fastighet.
Tala om att vissa partier skördar sympatier just nu i Blekinge. Länets egna poliser lär befinna sig på Kastrup för att hindra asylsökanden från att komma in i Sverige.... Ping alla liberala vänner i Blekinge. Vad gör ni?”
Leissner har viss anknytning till den lilla, allt mer utsatta Blekingestaden så det är väl därför hon är något bekymrad över vad som händer och sker där borta. Hon och hennes syskon har en sommarstuga en bit utanför. Tror hennes mamma bott här också.

Det kanske mest tragiska med utvecklingen i Ronneby är att gamla i allt större utsträckning är livrädda för att gå ut och handla på stan. De ber sina barn att skaffa hem det som behöver handlas. De är själva så rädda för att vistas utomhus. En av dessa gamlingar måste passera ett ökänt område på sin väg till affären. Han säger att han blir tilltalad varje gång på ett hotfullt sätt på bruten svenska. Numer vågar han inte gå längre utan försöker få skjuts med en bil. Är de fångar i sitt eget land? Mycket rädsla och mycket oro bland många. Det är alldeles fruktansvärt att ett lands egen ursprungsbefolkning, de äldre som varit med och bidragit verksamt till välfärden,
ska behöva uppleva detta helvete med förlorad trygghet på gamla dar i sitt eget samhälle.  Ett helvete en alldeles förryckt styrande politikerklass skapat åt dem bara för att man så gärna vill vara världsbäst på godhet och bedrivit denna helt huvudlösa
massinvandringspolitik och fortsätter bedriva. Senast igår med att ge afghanerna amnesti! Det förnuftsvidriga mångkulturella samhällsexperimentet har redan skördat ofantligt med liv och kommer att fortsätta göra så dessvärre.

Det PK-korrekta Sverige är nu desperata och försöker vifta bort alla problem på allehanda sätt eller allra helst sopa allt under mattan. Problemet är att vanligt folk numera kommer i allt närmare kontakt, med olika konflikter mellan flyktingar och terrordåd. Man ser problemen i utanförskapsområden och skolor och läser dagligen om våldtäkter/ofredanden och man ser skillnaden mellan MSM och SVT:s skönmålning av verkligheten! Många föredrar då eller rent av tvingas inse, att verkligheten är det som gäller! Idag har populism blivit ett skällsord, när man inte tycker som PK-eliten. Sanningen är att politiker och media och miljardärer(Soares) och annan PK-elit har blivit oärligare och behöver ifrågasättas mer än förr. Föryngringen av politikerkåren är också en del av detta, yngre politiker har inte samma livserfarenhet och kan lättare luras att tro på vissa nymodigheter. Det är ingen slump att massinvandringslandet Sverige har en ovanligt ung politikerkår, och att de få "gammalpolitiker" som tillåtits stanna kvar är i de flesta fall, sanna globalister och EU-förespråkare!

Dessa återkommande och allt mer allvarliga skolbråk (t ex Ronneby, Växjö, Malmö, Göteborg, Borlänge, Kalmar, Västervik, Hultsfred, Trollhättan) har man verkligen lyckats lägga locket på. Det märks att detta är ett oerhört känslig problem.
Det är viktigt att nu klarlägga orsaker, och framförallt, huruvida dessa bråk utlöses av olika etnicitet. Om så är fallet, kan situationen snabbt bli allvarlig i Sverige.
Nu när vi har en skolminister som fixat att de får stanna kvar, är det kanske dags för honom att han också fixar så att gångkriget upphör!

1 kommentar:

 1. Inte mycket av det beskrivs i krönikan som man får läsa om i MSM...
  Har idag fyllt i en enkät från ett stort och känt opinionsföretag om SvT/SR (uppenbarligen var de uppdragsgívaren!) om mitt förtroende för bolaget/n. På slutet ett antal frågor om mitt förtroende för kvällspressen. Instoppade för jämförelse ?
  Kan ju avslöja att så värst positivt blev det ju inte från min sida, även om jag försökte vara "lite lagom" Man kunde dessutom, konstigt nog, lägga till en del egna kommentarer. Vilket utnyttjades.
  Har inte hört något om Ronnebybråken i radio/TV?
  Kanske blir för svårt om man inte ska tvingas tumma alltför mycket på sanningen?

  SvaraRadera