tisdag 21 november 2017

Upprop av kändisar för ….!

Stentuffa förhandlingar pågår mellan sossar och miljöpartister om afghaner. MP vill ge alla amnesti, medan sossarna står fast vid sitt beslut att de skall utvisas! Skulle sossarna vika sig, kan de se framemot ett katastrofval! Mycket står på spel! Att ett extremistparti som MP, driver denna fråga är inte märkligt – det är deras sista hopp, om att få de röster som behövs, för att gå över 4% spärren!
Aftonbladet(aktivisternas högborg) kastar nu in en ”brandfackla” med att publicera 31 kändisars upprop för ensamkommande ungdomar (nytt namn). Konstigt att inte Henrik Schyffert stod med och högst på listan? Man blir nästan orolig, att karln ändrat åsikt!
Om ni följt MSM den senaste tiden kallades de först "ensamkommande barn" och nu har det uppgraderats till "ensamkommande ungdomar!" När ska folket inse, att vissa av "ensamkommande" har familj och är fäder!
Kändisarna höjer sina rösterna mot, att personer som kommit till Sverige som barn och nu hunnit fylla 18, riskerar att utvisas på grund av att deras asylansökningar tagit så lång tid att behandla. ”Vi är många som vädjar till regeringen att de inte ska straffas för att handläggningstiderna varit orimligt långa. De flesta som nu ska utvisas skulle ha fått stanna om inte asylprocesserna hade dragit ut så på tiden”, står det i uppropet. Självklart är det tråkigt att denna process tar tid, Men har man fått avslag mer än en gång, vilket dem flesta fått, under de åren dem varit här, borde man förstå att man nog inte kommer få stanna när man blir myndig/bedömd som myndig.

Aftonbladet har tagit bort kommentarsidorna på Facebook, då alla gick igång och det var inte som AB hoppats på. Frågan är ju vad de hade väntat sig, Aftonbladet är inte intresserade av vad vi tycker. Detta gäng med många B-kändisar är löjeväckande och en del har man ingen aning om vilka dom är. Det fanns inte en enda vettig och begåvad person med i listan, utan bara dom som man minst vill se och höra.

Dessa människor har konstaterat att det handlar om minderåriga när de kom år 2015. Enligt kändisarna har alla fått stanna om processen hos Migrationsverket gått snabbt. Finns det någon källhänvisning för deras påstående? Hur vet kändisarna att alla är minderåriga, när till och med Rättsmedicinalverket och Migrationsverket är osäkra?
De säger också att "de inte känner igen Sverige." Det är ju just det som är problemet.
Pernilla Wahlgren: ”Många av ungdomarna har ju förlorat sin familj och har ingenting att återvända till. Nu har de ju acklimatiserat sig och fått vänner och då ska man alltså skicka hem dem. Jag tycker att det är oacceptabelt. Man får inte behandla människor så.”
Hur kan en vuxen människa vara så ”jäkla” oinformerad? Det räcker med att se Uppdrag Granskning om de
afghaner som skickas tillbaka, för att förstå att de är ankarbarn skickade till Sverige av samma föräldrar och familj som möter dem på flygplatsen i Kabul.

Förra gången det kom en liknande kravlista av kändisar, var samma dag som det senaste terrordådet skedde i Stockholm. De tror, att eftersom de är "kändisar" är deras åsikter värda mer än den vanlige medborgaren. Kändisar" som förespråkar "humanism" och "värdegrund". Det har man aldrig sett förut. Nä, fortsätt ni med era halvdana karriärer istället, för att driva opinion som ni tror gynnar er själva. Varför består listan av underskrivare till ungefär 85% av kvinnor och de övriga män i medelåldern?
Varför kan ingen s.k. journalist fråga
kändisarna, vem som ska betala för deras godhet? Kan de kanske själva skjuta till de medel som krävs? Eller ska det tas från pensionärer, skola och vården? Undrar hur många flyktingar, de huserar hemma hos sig? Noll är nog en ganska bra gissning. De flesta av dessa "kändisar" bor ju både fint och dyrt med gott om utrymme för ett par tre styck 30-åriga, förlåt, 15-åringar. Varför öppnar inte kändisar sina hjärtan som" suprise suprise"Niklas Strömstedt, Malena Ernman och Jonas Gardell för dessa. Bevisbördan för om dem är minderåriga eller ej, ligger på den som söker asyl, ej på landet som asyl söks i.

Är det en "grundläggande mänsklig rättighet" att tillhandahållas livstids arbetsfri försörjning på "någon annans" bekostnad? Om de s.k. "kändisarna" bara ville skulle dom enkelt kunna lösa "problemet" genom att själva betala för "barnens" uppehälle i all framtid. Kanske kunde något avtal ingås med någon all inklusive resort, förslagsvis i Grekland, där "barnen" kunde inhysas på "kändisarnas" bekostnad. Alla nöjda och glada, speciellt svenska skattebetalare.

Det vore för övrigt mycket enkelt att lösa alla invandringsrelaterade problem i ett slag, genom att stoppa
samtliga transfereringar av skattebetalarnas pengar till de ekonomiska migranterna, samt slopa allt tillhandahållande av skattefinansierade varor och tjänster. Invandringen skulle bli självreglerande, då långt färre migranter från fjärran länder skulle företa den långa (och dyra) resan till den höga Norden. Det är väl knappast klimatet som lockar? Asyl handlar om att ta emot personer som har skyddsbehov. Nästan inga av dessa ensamkommande flyktingbarn har skyddsbehov.
D
ärför skickas dem tillbaka när dem är vuxna.

Vart är uppropen för handikappade och pensionärer som det inte längre finns pengar till, assistans, färdtjänst, pensioner för fattigdomshuset för de räcker inte ens till hyran, vården har inte plats längre, utan sparkar ut sjuka på löpande band.
Men när det kommer till utländska lögnare som ljuger för att få stanna, då ska det manifesteras.
 
Det borde vara krav på, att dessa s.k. kändisar skulle läsa J Jonassons genomgång av sex- och våldtäktsdomar. Hade de gjort ett upprop efter ha läst dokumentationen? Eller kanske de tänker:  
"vad kan detta bero på?" undrar de och förstår ingenting.
Genomgången måste vara en dyster läsning för dessa kändisar!
Afghaner dömda för sexualbrott har proportionellt ökat kraftigt sedan 2015. 2017 är nästan var tionde dömd sexualbrottsling afghan. Trots en explosionsartad mottagning av syriska män begår de drygt en tredjedel så många sexualbrott som afghaner.

Landsgrupper med högst faktor / sannolikhet att begå grov våldtäkt är i turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier."

90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.

Gruppvåldtäkter mot män har till 85% begåtts av afghaner och till 15% av iranier (många troligen av afghanskt ursprung).

Afghanska män utgör 22,9% dömda för grov våldtäkt och 2,37% av gruppen utrikes födda män; 22,9/2,37 ger en faktor på
9,66. Samtidigt utgör helsvenska män 69,23% av totalt antal män boende i Sverige, med 9,5% dömda för grov våldtäkt har helsvenska män en faktor på 0,14.

Afghaner är den enskilt största landsgrupp som begått gruppvåldtäkt, följt av irakier och somalier.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar