torsdag 30 november 2017

Invandring är som att skaffa barn anser Reinfeldt!

Expressens "Bara Politik" anser Fredrik Reinfeldt att man kan jämföra asylinvandringen till Sverige, med att skaffa barn. De som först sågs som en kostnad blir ditt livs bästa investering."
Då förmodar
Foliehatten att Malmö skördar frukten av förlossningen genom att den sedan länge anlända avkomman numera tar hand om och försörjer den åldrande staden som burit dem i sitt sköte…
Varför är Reinfeldt fortfarande intressant och i så fall för vem? Han har ingen maktposition inom politiken. Är han med och drar i trådarna hos M fortfarande? Foliehatten tycker sig ana att Kristersson har Reinfeldt som förebild, vilket är väldigt olyckligt för vårt land. Om det nu är så. Enligt uppgift på nätet synas han rätt ofta i riksdagshuset. Det skulle inte förvåna, att han fortfarande är djupt insyltad i vad som försiggår i maktens boning.

Foliehatten funderar om FR tänker fortsätta med att ”kläcka” floskler, tills han till slut lyckas komma upp med en floskel som legitimerar hans invandringspolitik.
Det måste vara någon slags hävdelsebegär! FR - fortsätt fälla minnesvärda citat – folk kommer att förakta dig ännu mer!

Här några axplock av tidigare:
"Att människor kommer hit stärker ekonomin och säkrar pensionssystemet på sikt."
"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."
"Det är bra om en befolkning växer"
"[Det mångkulturella samhället] är ett mer spännande och mer intressant samhälle."
"Det är ett starkare och bättre samhälle om det får vara öppet"
"Vad är Sverige för land? Ägs det här landet av dem som bott här i fyra generationer eller de som hittat på någon gräns?"
"Jag flyger ofta över den svenska landsbygden och det skulle jag vilja råda fler att göra. Där finns oändliga fält och skogar. Där finns mer plats än man kan föreställa sig."


Det är nästan äckligt att man kan göra människor till siffror på detta sätt. För Reinfeldt finns tydligen inget värde i kultur, historia eller samhörighetskänsla över huvud taget. Allt är en idé om pengar, men även
om han aldrig kommer att förstå, att hans ”investering” är bland de största fiaskon i modern svensk historia.

FR har alltid varit en parodi av sig själv. Han har lämnat ett främlingsinvaderat land i katastrofalt läge, vilket han skiter i, han har ju nu ett välbetalt jobb på Bank of America! FR har blivit rik på sin agenda, mycket rik. Nu sitter han där med sin nya familj och med sina lättförtjänta miljoner, med ett Sverige som imploderar av kriminalitet. Och han kan aldrig känna sig riktig säker i Sverige, det är karma!

1973 sänkte Torbjörn Fälldin pensionsåldern från 67 till 65. Nu ska den höjas igen. Enligt FR så skulle vi behöva höja den till 75. Varför då? Var han en så usel politiker, så att han inte klarade av att genomföra det Fälldin klarade? Eller beror det på att vi envisas med att ge bort så stor del av våra skattemedel till utlänningar?

Foliehatten tänker ställa en seriös fråga. Kan det vara så att FR de facto är psykopat i ordets rätta bemärkelse? Hatten ställer frågan helt neutralt och av ren nyfikenhet. Vad talar för och vad talar emot? Har svårt att avgöra om det handlar om en empatistörning ev. i kombination med autism eller som sagt renodlad psykopat.
Slutomdömet är att FR är den obehagligaste statsminister Sverige har haft någonsin.

FR är en liten pojke letandes efter pengar som hans släkt aldrig haft. I sin strävan sålde hans sitt ämbete tro och moral för pengar. Vad fick han? Folkets avsky!
Vi kan se mönstret hos Borg, bägge är dekadenta svaga män som utnyttjas på ett känslomässigt/materiellt plan utav de som fötts i blod. Allting har blivit en så stor fars och att se dessa pojkar ha sin hand för bröstet, tillåt oss skratta.

FR vet mycket väl att flyktingar inte är någon investering, men de kan användas som en murbräcka för att knäcka välfärdssystemet och den nationella sammanhållningen. Det finns ingen statsminister som har orsakat så stor skada som han och den skadan går tyvärr inte att reparera. Är det någon begriper varför FR föraktar och förstörde Sverige, det land som fött och gött honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar