fredag 10 november 2017

Sorg hos SVT och MSM - Trump sitter fortfarande kvar ett år efter valet!

Foliehatten minns med glädje den 9 november 2016 hur överväldigad och glad han var över Mr Trumps vinst. Många som gått på SVT:s och MSM propagandan, var det en svart dag. Egentligen mycket märkligt, för de vet inte ett dyft om familjen Clintons korruption och brottsliga tillvägagångssätt och de flesta vet inte ett enda smack, om utom det som står i New York Times eller kan ses på CNN eller SVT: sanna vänstermedier.

Sverige har visat sig vara ett av de mest Trumpkritiska länderna i Europa. Nu har det gått ett år sedan valet och så gott som varje vecka kan man läsa om hur dålig Trump är, för Amerika i svenska medier. Aftonbladet visade i en undersökning, att åtta av tio svenskar anser att president Donald Trump gör ett dåligt jobb. I USA gör sex av tio tummen upp för sin president. Vem i Amerika bryr sig om vad Aftonslasken genomför undersökningar? Tror ingen i USA skulle komma på den galna tanken, att genomföra en undersökning för att se om Löfvén gör ett bra jobb!
Olof Ehrenkrona, diplomat och tidigare rådgivare åt Carl Bildt skriver något mycket märkligt kanske på order av Obama lakejen Bildt: ”Ingen president i Förenta staternas historia har åstadkommit så lite under sitt första halvår. Allt fler talar om att hans presidentskap i realiteten redan tagit slut.Men även om Trump skulle vara på väg ut har de amerikanska institutionernas legitimitet fått skador som det kommer att ta tid att reparera.”

Ett ganska märkligt uttalande, för det har visat sig att det är börsrekord och lägsta arbetslösheten på 17 år i USA tydligen något som Trump gör rätt.
Verkligheten i USA som SVT och MSM försöker sopa under mattan är, att de åtgärder som Trump redan har åstadkommit, skapat grunden för en amerikansk, ekonomisk pånyttfödelse som gynnar folk i allmänhet. Borttagandet av regleringar som i praktiken fungerar som repression mot företagare, är fantastiskt. USA är nu nästan helt oberoende ur energisynpunkt, särskilt efter att Keystone och Dakota pipelines fick grönt ljus att färdigkonstrueras, att fracking ånyo tillåts inom federala landområden och att administrationen nu återigen funderar på att borra i norra Alaska. Kol från Appalacherna kan exporteras till Kina, likvifierad naturgas kan exporteras till Europa. Till MP Lövins stora förtvivlan är inte USA med i årtusendets bluff: Koldioxidhysterin utan Trump kör sitt eget race!
Den illegala immigrationen har minskat radikalt i omfång, trots att flera demokratiskt styrda städer motarbetar detta, sänds de åter till sina länder. Muren kommer att byggas: prototyper har rests i närheten av San Diego för utvärdering och ställningstagande till vilken prototyp som ska väljas.
Det drev som MSM och SVT har hållit på med, har sakta och säkert hjärntvättat en stor del av svenskarna. De är helt övertygade om, att det var ryskt valfusk som låg bakom valet, samt att Trump är mindre intelligent, inkompetent och har ärvt sina pengar – regimmedia har inte påstått detta rent ut, endast riktat associationen i den riktningen. Inte att förglömma hur många gånger dessa medier både avsatt och påstått att det bara är en tidsfråga innan Trump, ställs inför riksrätt
Många sansade personer anser att det malande som SVT och MSM ständigt hållermed om Trump, står dem upp i halsen. Hade de något bara något vettigt att säga, kanske det vore intressant men de bara maler på.

För någon vecka sedan meddelade amerikansk media att man på Donald Trumps initiativ släppt en mängd tidigare hemligstämplade dokument om Kennedymordet. FBI och CIA har inlagt sitt veto mot att vissa dokument släpps, så allt får man inte se.
Nu har svensk hatmedia vänt detta till att "T
rump stoppar uppgifter om Kennedymordet!” Snacka om att MSM i Sverige är ett väloljat propagandamaskineri.

Foliehatten ser fram emot nästa val i USA och att Trump blir omvald och de skriverier och inslag i SVT om denna händelse! Det enda som kan stoppa Trump, är att någon galning skjuter honom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar