torsdag 2 november 2017

Dårhuset Sverige fortsätter som inget har hänt!

Nordiska rådet sammanträde i Helsingfors, lyfte Norge fram Sverige som ett varnande exempel på misslyckad integrationspolitik. Givetvis hårda ord för Löfven att smälta! Det finns inte på Löfvéns karta, att det är hans fel, det ser ut som det gör. Löfvén: ”Vi ärvde en migrationspolitik som visade sig inte vara hållbar!” Mytomanen Löfvén vandrar i lögner, igår presenterades Limboutredningen som Anna Lundberg genomfört. Man fortsätter på den inslagna vägen, utan skrupler! Det man kan fundera över är, varför Migrationsverket inte skickar tillbaka alla som sökt asyl i Sverige till det första EU-land de passerat, så är reglerna! Skall bli intressant att se, om MV ger de irakier som kom från Finland asyl?
Utredningens förslag har redan med djungeltrummorna(nätet,sms och telefon) ljudit över de delar av världen(MENA), där det uppskattningsvis kan finns miljontals statslösa. Kom till Sverige där får du allt: fri bostad, pension (ÄFS om du har åldern inne) och alla andra bidrag. Har du fler än en hustru och många barn - är jackpotten inne!

Anna Lundberg: ”Vi tror att om våra förslag går igenom så kan det innebära att ett antal personer beviljas uppehållstillstånd tidigare, än vad som annars hade skett, och vi tror också att rättstillämpningen får bättre förutsättningar att identifiera praktiska verkställighetshinder.”
Anna Lundberg fortsätter: ”Hur stort antal personer det skulle röra sig om är oklart, men det är ingen större mängd! I våra konsekvensanalyser så drar vi slutsatsen att det inte rör sig om ett stort antal personer som kommer att beviljas uppehållstillstånd utan det handlar framförallt om att bevilja uppehållstillstånd tidigare än vad som annars hade skett.”

Milda makter här har vi en utredning, där man inte har en susning om, hur många det kan röra sig om. Anna kan inte säga mer än det inte rör som ett större antal!
Enligt UNCHR finns det 10 miljoner statslösa i världen och i Sverige minst 30.000.
Regeringen Löfvén hade nominellt fått upp ögonen för att invandringen går duktigt mycket åt skogen och Ygeman lovade massutvisningar. Alltså inte en övervintrad öppna våra hjärtan-tillsättning som bara rullat på rutin, utan ett beställningsjobb som representerar, vad politikerna vill ha levererat i dagsläget.
När vår eminente
justitieminister Morgan Johansson tillsatte Anna Lundberg måste han varit medveten om att hon är: Lektor i mänskliga rättigheter, kommunist och asylaktivist, för öppna gränser, vill att statens fastigheter ska användas till så kallade flyktingar. Hon har en egen blogg och det är ingen som helst tvekan vad hon står för! Bloggen bedriver asylaktivism och samarbetar med Refugees Welcome. Ytterligare bevis finns i en 5 år gammal video, där hon i ett tal bedriver aktivism för illegal invandring. En drivande kraft för 2015 invasion med andra ord!
 
Starkt jobbat Morgan, att se till att en kommunistisk asylaktivist fick detta uppdrag. Det verkar som om Morgan verkligen vill ha dessa asyltanter kvar i Sverige...han kanske är en asylaktivist också?

En utredning om illegala invandrares juridiska status har getts till en öppna gränser-aktivist som vill rasera gränserna totalt. Den utredningens resultat kunde nog uppdragsgivaren gissat sig till på förhand.

Den enda förhoppning man har,
är att hela utredningen beställdes innan politikerna sansade sig en smula eller bara gjordes som ren nepotism, och eländet läggs oläst i papperskorgen, snarare än används som underlag för lag.
Tyvärr går nog utredningen igenom riksdagen utan problem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar