torsdag 16 november 2017

Morgan - här har du dina nazister som Sverige understödjer!

Morgan varför berättar du inte i dina twitter att du och din regering understödjer nazister i Ukraina! Varför kan du inte vara ärlig i dina twitter? Skäms du eller….?
Då ska Foliehatten berätta detta för dig om det svenska stödet till nazisterna!
Löfvén, Björklund och du, Morgan m.fl. ni är världens hycklare!
I Sverige vill inga politiska partier ha något samarbete med invandringskritiska SD. Med en mun ”rapar” ni nazister, men att ge lån och stöd till nazister i Ukraina ”blundar” ni för! Samtidigt finns ingen som helst kritik från något parti mot det politiska och ekonomiska stödet, med hundratals skattemiljoner till nazisttoleranta Ukrainas regering, som bedriver inbördeskrig i stället för att satsa på en politisk lösning.

Den ukrainska regimen har också infört en särskild helgdag för att fira de nazistiska organisationerna OUN och UPA, ansvariga för tusentals mord på polacker, judar och ryssar under andra världskriget. Hade man varit konsekvent borde 7-klövern och MSM fört en stenhård kritik mot Ukrainas nazisttoleranta regering och inte stödja den alls. Samt hårt kritisera USA och andra stater för stödet till nazisterna i Ukraina. Om ni i verkligheten menar vad ni säger, att ni vill ta avstånd från fascism och nazism. Idag "ekar" dessa ord väldigt, väldigt tomma!

Det svenska stödet till nazisterna har blivit så pinsamt för delar av den svenska vänstern, att inte ens ETC längre kan vara helt lojal. ETC skriver i en artikel: ”Nazisterna fungerar fortfarande som paramilitära styrkor som dirigeras runt i landet av inrikesministeriet för att terrorisera oppositionella och missnöjda ukrainare. De enda missnöjesyttringar som kan demonstrera tryggt i Ukraina är nazisterna, alla andra skulle möta repressalier från paramilitära styrkor med staten och rättsväsendet i ryggen.”


Sveriges relationer med Ukraina är goda och Löfvén har besökt Ukraina. Besöken på olika nivåer har på senare år varit tätt.
Svenska regeringen förnyar samtidigt ett tidigare samarbetsavtal med Ukraina, enligt vilket det ska betalas ut svenskt bistånd till landet på 220 miljoner kronor per år fram till 2020. De svenska miljonlånen kommer att användas till både ekonomisk och militär krigs föring mot alla de som inte accepterar direktiven från Kiev. I biståndet ingår att Sverige hjälper till att bygga upp den nazistyrda poliskåren.
Margot Wallström och Morgan Johansson måste vara medvetna om dessa fakta när de beslutar att Sverige exempelvis ska ge Ukrainas poliskår ett omfattande stöd. Det finns viktiga kopplingar mellan de extrema hel- och halvnazistiska grupperna och poliskåren. Chefen för Kievs poliskår är Vadim Trojan, tidigare biträdande befälhavare i Azovbataljonen.
Morgan twittrade att nazister marscherade på Polens nationaldag i söndags, men vi såg inget något twitter från Morgan om Ukrainas största nazistmarsch i modern tid. Marschen ägde rum helgen 14-15/10 och det märkliga är att den ignorerades av i stort sett hela den västerländska median inklusive MSM(som älskar allt vad nazister heter).
En av få som skrev om denna marsch var Newsfront. Marschen i Kiev genomfördes för att hedra 75-årsjubileet för den ukrainska upproriska armén (UPA) – en paramilitär grupp ledd av Stepan Bandera, som aktivt samarbetade med Hitlers Tyskland. Deltagarna bar facklor och ropade fascistiska slagord(känns det igen?). Några av deltagare gav öppet nazistiska hälsningar. Demonstrationens ledare inkluderade Oleg Tyahnybok, en slags vän till USA-senatorerna John McCain och Chris Murphy. Oleg Tyahnybok har uppmanat Ukraina att göra mer för att stoppa ”organiserade judarnas” brottsliga aktiviteter. Han kräver också att ukrainska medborgare borde ha sitt etniska ursprung stämplat i sina pass.
Tidigare på dagen
den 15 oktober sade Ukrainas president Petro Poroshenko att UPA:s handlingar alltid skulle vara en ”inspiration” och ett exempel för kommande generationer. Detta omfattade slakt av tiotusentals judar och polacker i Volhynia och östra Galicien 1943-1944. Denna marsch skedde alltså med den ukrainska ledningens godkännande!

Oberoende liberala Haaretz
i Israel rapporterade 9 november om en ukrainsk historieförfalskning som utan vidare accepterats av BBC och Radio Liberty (USA). Den amerikanske historikern Jared McBride har avslöjat ett nytt försök av ukrainska nationalister att förfalska historien, för att rentvå de
nationalistiska organisationerna OUN och UPA som begick folkmord under andra världskriget. En av de myter som sprids från Ukrainas Institut för det nationella minnet (UINP) och återgetts okritiskt i BBC och Radio Liberty
Man försökte skönmåla att OUN/UPA i verkligheten var en multietnisk och demokratisk organisation. Som bevis uppgav man att även judar ska ha deltagit i OUN. Man har lyft fram en ukrainsk jude, Leiba-Itsko Iosifovitj Dobrovskij.
En kontroll i ukrainska arkiv visar en helt annan historia. Dobrovskij var soldat i röda armén, men blev gripen 1941 och ändrade sitt namn till Leonid Dubrovskij för att verka ukrainsk. Under ny identitet lyckades han bli frigiven och begav sig till nordvästra Ukraina, där han av en händelse träffade nationalister som samarbetade med den tyskvänliga polisen. Av fruktan för sin familjs säkerhet samarbetade Dubrovskij. I förhör efter kriget berättade han om nationalisternas "massmord på den polska befolkningen". Förfalskningen av Dubrovskijs historia följer samma mönster som fallet Stella Krentsbach/Kreuzbach, en fiktiv judinna som ska ha "tackat Gud och UPA" för att hon överlevt kriget och tillägnades en biografi som spreds av underjordiska nationalister på 1950-talet.

Nu lyfts nazisten Bandera fram
i Ukraina, medan man förtiger och river minnesmärken om de avgörande insatserna som militären från delrepubliken Ukraina i Sovjetunionen gjorde i kampen mot nazismen. Norran har en insändare om detta! Wikipedia skriver: ”EU, Ryssland och Polen officiellt har uttalat sig om Bandera som nazikollaboratör och delaktig i massmord.

Men det officiella Sverige tycker tydligen inte att nazismen i Ukraina är ett problem,
eftersom man ger ett omfattande bistånd.
Hade en sådan marsch ägt rum i Sverige som den i Kiev av nazister hade både MSM, SVT och politiker fått hjärnblödning och spader, men nu ägde den rum i Kiev och det är alldeles knäpptyst i Sverige. Ordet hycklare har fått en ny innebörd!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar