tisdag 14 november 2017

Kappvändarpartiet Moderaterna vill nu att BRÅ undersöker etnicitet på våldtäktsmän!

Jag mår illa sjunger Magnus Uggla! Moderaternas hanterande av denna fråga får säkert många att må illa! Först kopierar man SD;s politik rakt av! Sedan går Ulf ut och säger att de inte kommer att samarbeta med SD på riksplanet, men det går bra på kommunnivå!
Finns det större hycklare?
Nu har Moderaterna dessutom vaknat till liv(man kan undra varför nu) och kräver vid en presskonferens igår, att de vill att regeringen ger BRÅ i uppdrag att genomföra en omfattande utredning av etniciteten, av de som utför sexualbrott. Moderaterna vill också skärpa straffen för sexualbrott. Straffminimum för våldtäkt och våldtäkt mot barn föreslås höjas från två till tre års fängelse.

I början av året vägrade regeringen med Morgan Johansson i spetsen, att ge BRÅ i uppdrag att utföra en våldtäktsstatistik.
Man försöker med all medel stoppa denna utredning.


Varför öppnade inte M munnen och protesterade? Detta utspel känns ingen annat som ett stort hyckleri, ett spel för galleriet och röstfiske! Är folk så dumma, att de glömmer eller förlåter dessa ”politiker”, så fort de kastar ut ett litet ben till dem. Har de redan glömt vad M gjorde mot Sverige och svenskarna när Reinfeldt styrde? Det skulle inte alls förvåna om svenska folket kommer att gå på detta med hull och hår. Media kommer inte ifrågasätta detta ett enda dugg, de kommer tvärtemot nu plötsligt troligen tycke att det är ett bra förslag,vilket det såklart är...men. Media kommer att inte heller i några större ordalag påpeka att SD, velat detta länge.
Den mycket stora risken är att C och L säger nej till en sådan "rasistiskt uthängning", och då blir det ingenting av
M:s förslag.

Den som har närminnet någorlunda i behåll minns säkert den undersökning som JP Jonassons genomförde för någon vecka sedan på fällande domar. Den var en stenhård ”knockout” av politiker och en samlad ”lögnpress. Undersökningen visade att av över 90% av våldtäkterna begås av män med utländsk härkomst?
Nej visst ja, den möttes
av SVT och MSM som på inrådan av självaste François Bronett, utav största möjliga tysssstnad. Rena rama Circus Scott!

Siffrorna från undersökningen baserar sig på fällande domar:
• 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst.
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter.
• 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.

De tydligaste mönstren i rapporten är överrepresentationen av män från Afrika och Mellanöstern och det faktum att deras överrepresentation konsekvent blir större, ju grövre brott det handlar om. Detta är välkänt i invandringskritiska kretsar, men har hittills byggt på anekdotisk bevisföring. När man ser siffrorna, är det förskräckande sådana.

Precis som hos Ahlberg 1996 är nordafrikanska män värst ifråga om våldtäkter (18 gånger fler än svenska män), grova våldtäkter (180 gånger fler), överfalls*våldtäkter (280 gånger fler) och gruppvåldtäkter (150 gånger fler).

Män från Afrika och Mellanöstern har även de siffror som är närmast svindlande i jämförelse med svenskar. Dessutom bekräftas att övergreppen särskilt riktar sig mot svenskar, då våldtäktsimporten "ofredar svenskar sexuellt i mycket större utsträckning, än vad de ofredar andra utlänningar. Det här är förstås sådant de allra flesta utav oss varit medvetna om. Att överrepresentationen är så påtaglig förvånar dock nog de flesta. En enkel Googlesökning på "våldtäkter vapen i krig" visar med all önskvärd tydlighet att ”lögnpressen” är mycket väl medveten om företeelsen. Den enda rimliga slutsats är, att dra från deras benägenhet, att mörka sexuella övergrepp mot svenska kvinnor och barn, är att de är del av den stridande part som med sexuellt våld, bekrigar Sverige och Nordens vita urfolk.

Är det någon som tror att M:s krav blir av? Återigen är detta enbart ett billigt sätt att försöka locka tillbaka fd M som blivit SD:are. C och L kommer vägra. Media kommer att ”yla” ”rasism” och MP brunsmetar. S däremot funderar nog på om de vågar göra nåt liknande...av samma skäl som M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar