tisdag 13 mars 2018

Är friskolor baserat på etnicitet nära apartheid?

Idag presenterade Anna Ekström och Ardalan Shekarabi, socialdemokraternas förslag, om att sossarna vill förbjuda religiösa friskolor och ombilda dem som redan finns. Bägge ministrarna menar att det handlar om att minska segregationen i Sverige.
Ekström: ”Vi har sett fall med systematisk könsuppdelning och av åsikter som inte hör hemma i svenska skolor.
Anna Ekström menar att de judiska skolorna, så vitt hon vet, saknar religiös inriktning och att de därmed inte berörs av förslaget.

Ekström: ”Min bedömning, så här långt, är att den judiska skolan inte kommer att påverkas,
så länge de inte har konfessionella inslag i undervisningen eller utbildningen.”

De judiska skolorna har förekommit i debatten kring ett förbud av religiösa friskolor. Men enligt de båda ministrarna har dessa skolor ingenting att frukta.
Shekarabi: ”Det finns särskilda regler för de minoriteter vi har i Sverige. Den judiska minoriteten skyddas i den lagstiftningen och det innebär att de kommer att kunna behålla sin struktur med särskilda utbildningar.”

Återigen den här kameleontismen som judarna alltid vrider till sin fördel. Nu är de inte en religiös skola helt plötsligt! Vad är man då? En rasligt judisk skola? En kulturellt judisk skola?
I dagsljus spricker alla troll. Också judiska.
Skillnaden ligger i hur judarna själva definierar judisk. Ibland hävdas att det är religion, när det är fördelaktigt och ibland hävdas att det är en etnicitet, när det är fördelaktigast.
Man får se positivt på att judar undantas det religiösa friskoleförbudet. Nu är judarna så ”avpixlade” de någonsin kan bli. Kristna och muslimer fick se sina religiösa skolor förbjudas. Men inte judarnas.
Muslimerna får starta en friskola med "arabisk" prägel, istället för muslimsk, så borde de komma undan. De kristna däremot, lär inte komma undan, med en rasligt eller kulturellt svensk skola.

Egentligen inte så värst konstigt. Socialdemokraterna och judar har samarbetat i över 100 år. Det var till Sverige som Lenin välkomnades av socialdemokrater innan han for till Ryssland och satte igång den judiska revolutionen 1917 som utvecklades till världshistoriens största och värsta folkmord. Med över 100 miljoner mördade.

Nu med friskoleförslaget säger
sossarna, att det inte bedrivs religiöst judiska inslag i undervisningen i judiska skolan. Därför undantas den. Så då måste det vara en etniskt judisk skola då, eftersom det inte bygger på religion i det här fallet.

Då kan svenskar starta etnisk
a svenska friskolor också, om man drar det resonemanget till sin spets.
Det finns redan etniska friskolor i Sverige. Judarnas friskolor är etniska. I Botkyrka/Norsborg/Södertälje har assyrierna dragit igång skolsatsning, enkom för dem själva.

Tror inte sossarna fattar vilket hat dom piskar upp bland alla dom andra 200 etniska och religiösa minoriteter som de är tänkta att härska över. Men svinhugg går hem.
Det är kanske så, vilket gör förslaget ännu märkligare. Sverige kan inte ha en ordning där skolor tillåts organiseras baserat på etnicitet. Det är väl så nära apartheid vi någonsin varit.

Anledningen till att "integrationsproblemen" har kunnat gå så långt utan att märkas beror till stor del på friskolereformen. Att dom som kunnat och dom familjer där kunskap och ork funnits, har kunnat placera sina barn i bättre skolor, än dom som inte bryr sig eller dom som inget vet.
Ger man sig på friskolorna, så kommer det ta hus i helvete. Nu förbjuder man skolor på religiös grund, men då inte på etnisk grund, eftersom man tillåter judiska skolan att vara kvar. Vad skulle hindra ett svenskt kooperativ att starta en skola för etniska svenskar, när en skola för etniska judar går bra?

Nu ska alla få sig en lektion i hur en etniskt medveten grupp tillskansar sig etniska särrättigheter på alla andras bekostnad.
Romer vs Judar
Tiotusentals romer har kommit till Sverige de senaste åren,inte en enda av dom kan bli del av den nationella minoriteten romer i Sverige
Drygt 13 000 judar har kommit till Sverige de senaste 70 åren, vilket gör att runt 20 000 judar, tros vara det samlade antalet. Alla 13 000 judar som har kommit hit efter WWII blir del av den nationella minoriteten judar, så fort de sätter sin fot på svensk jord. Ser ni skillnaden?

1 kommentar:


  1. Som jag sagt tidigare hatten ,,, du säger sanningen ,, du är det sunda förnuftet ,, du skriver så man förstår ,, jag håller med dej till 99,9 % om allt ,men inte om sd , sd är inget bra för sverige ,,, afs är intressant ,, som jag ser det så är det ett bra val ,, det som oroar är att afs kan förråda väljarna som sd har gjort när man nått köttgrytorna ,, om jag var säker på att afs är ärliga så tvekar jag inte en sekund att lägga min röst där ,,,, nmr är jag tvärsäker inte skulle förråda svenskarna , men jag har svårt att se att svenskarna vågar rösta på dom

    Tack för ett bra jobb hatten o en bra blogg

    SvaraRadera