torsdag 29 mars 2018

Den totalt sjuka fixeringen av Donald Trump hos SVT och MSM!

De flesta är så förbannat trötta på fixeringen av Donald Trump hos MSM och SVT.

 De vinkar i princip allt om Trump, till hans nackdel. De försöker inte ens rapportera objektivt, utan problematiserar allt, rapporterar enbart det negativa och ”skiter” total i eventuella framgångar som Trump har. Varför är amerikansk inrikespolitik viktigare än vår svenska inrikespolitik, det är trots allt valår.
 Det känns som något obehagligt historiskt rekord håller på att sättas.
De mest omskrivna personerna 2017 i Svensk media:
1.Donald Trump (229 392 artiklar)
2.Stefan Löfven (83 899 artiklar)
3.Anna Kinberg Batra (37 105 artiklar)
4.Vladimir Putin (36 695 artiklar)
Ioanna Lokebratt, medieanalytiker på Retriever: ”Vi har aldrig sett något liknande. Trump är mer omskriven i media än någon annan person eller händelse de senaste två åren. Han är mer omskriven än de svenska partiledarna tillsammans, inklusive statsminister Stefan Löfven.”
Det motsvarar en artikel varannan minut, dygnet runt. I nära en fjärdedel av artiklarna omnämns även Twitter, något som tyder på att
Trump lyckas nå ut och sätter agendan i nyhetsrapporteringen.

Värst är SVT. De har inslag nästan varje dag om Trump och oftast är det negativ skildring. Är det oberoende nyheter och rapportering, att helt obalanserat, få spy ur sig hat och fake news mot den demokratiskt valde ledaren som är USA:s högsta valda ämbetsman? Är det vad SR och SVT kallar oberoende och balanserad media?
Dagens Nyheter(alla tidningar i Bonniers) och Aftonbladet är de som ”häcklar” mest hos MSM och här ett axplock av rubriker!
DN:
• Rep
ublikanerna sågar Trumps radikala förslag.
• Nu tycks Donald Trump ha fastnat själv i träsket han skulle dränera.
• Miljonfest utan Trump
• Så slår stängningen av statsapparaten
• Svensk kvinnosyn i fokus - efter Trump
• Vita huset har backat till 50-talet”
• Trumps rörelse grundad på organiserat hyckleri”
• Trump ska ha köpt porrstjärnans tystnad.
• Så låter soundtracket till Trumps USA”
I mobilen illustreras av DN artikel med rubriken “ Vallöftena Trump har backat ifrån”, “ Presidentens första år ofta avgörande” och “Första innan att ta toppjobb hos Trump.”Aftonbladet:
• Trumps framgång – som få känner till
• Är rasist och kvinnohatare”
• Ouch! Trumps värsta ögonblick.
• Test: Är du lika smart som Trump?


Alla i MSM trodde att Hillary Clinton skulle vinna presidentvalet. Hon var kvinna och skulle fortsätta med Obamas politik. Det blev en chock och en besvikelse över att Donald Trump vann. MSM hade räknat ut honom som en pajas och att han var chanslös. Nu gör de allt, för att förlöjliga och förminska honom och försöker gärna dra paralleller med SD.
Det är helt uppenbart att Sveriges politiska kulturmarxistiska elit och MSM, tror på fullt allvar, att Sverige är på samma nivå som USA. De tror på fullt allvar att lillpluttnationen Sverige som inte är med i NATO, inte har kärnvapen, inte har någon försvarsmakt som inte ens klarar att hävda vår neutralitet, är en maktfaktor i världen. De tror på fullt allvar att Trump lyssnar på deras gnäll och all läser allt skräp de producerar! Sverige motsvarar en stat i USA och  amerikanare känner knappt till Sveriges existens. Ändå tror eliten inom politik och MSM, att länderna är jämnbördiga. MSM och SVT tror att de vet bäst, så de kan läxa upp USA och Trump.
Sverige är den moraliska stormakten, landet som ”slickade” Nazityskland och KommunistSovjet i ”
baken.” Landet som inte försvarade sina brödrafolk under WW II, utan ägnade sig åt dubbelspel under täcket och idag försöker de dölja sin rasbiologi och Alva Myrdals drömmar om ett vitt folkhem.

Trump är omöjlig att kontrollera, det är han som dikterar villkoren för ”ljugmedia” och inte tvärtom. Därför är ljugmedia nervösa. Trump använder sig av twitter och alternativ media som Infowars och liknande, vilket har medfört att MSM tappat allt mer makt. Så i ren panik, slår de mot Trump i förhoppningen, att de ska lyckas vända trenden, men se det är för sent, folk har börjat vakna en masse. Det har skrämt ”skiten” ur MSM, att det blåser nationalromantiska vindar som hotar globaliserings- och islamiseringsprocessen och i viss mån även regnbågsagendan.

Obama följdes inte så slaviskt.
Han var SVT:s och MSM ”guldgosse! Vi fick inte höra ett ljud om, att Obama bombade mest av alla USA:s presidenter. Han hotade även Europas ekonomi med sin inhemska ekonomiska politik som påverkade USA:s ekonomi negativt och som derivat Europas. Dessutom såg han till att EU översvämmades med migranter, tack vara sin offensiv och krigen han startade i Libyen och Syrien .

Trump hotar knappast någon världsfred, han hotar knappast vår välfärd och hans syn på klimatavtalet är det enda vettiga.

SVT och MSM blundar för kantring som skett politiskt. Idag är nationalistiska partier på stark frammarsch. SCB:s senaste undersökning, är ett belägg för detta. Trots att SVT och MSM, vill vinkla det till, att populismen förlorade valen i Österrike, Nederländerna samt Frankrike, så är det inte vad verkligheten säger. Tvärtom har stödet ökat markant, för dessa strömningar. Världssocialism är inte rätt väg framåt, det är en väg utför stupet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar