måndag 19 mars 2018

Dahlbergs snyftartikel om böneutrop!

När Obama kom till makten och började pratade om att göra islam till "the religion of peace" blev MSM alldeles till sig av förtjusning. Det bevisade bara av vi har ett efterblivet etablissemang och mediastruktur i Sverige. Obamas prat, färgade MSM och deras verklighetsbild. Det skulle bli mycket bättre med Obama och religion of peace. Våra etablissemangspolitiker och andra journalister läser DN, en tidning som utger sig vara för "agendasättande journalistik," men i själva verket är tidningen dagens inkvisition. Hänga ut folk, utan bevis. Hopplöst avhängda och avslöjade. Pinsamt otidsenliga!

Dahlbergskan är nu för böneutrop och hon bekänner nu färg om muslimska böneutrop och Islams plats i det svenska samhället. Hon drömmer sig kvar vid att det var mycket bättre med Obama och religion of peace.
Man vet aldrig vem som talar genom Dahlbergskans mun, om det är Bonnier-demoner eller hon själv. Hur som helst borde hon numera hänföras till samma kategori journalister som Lars Lindström och Henrik Schyffert och kan ignoreras totalt.

Det märkliga med Dahlbergskan är att hon är fylld med Bamse-mentalitet, att vara svenskt "lagom" och gå med på en kompromiss och inte på något sätt låtsas om, att motparten Islam är kompromisslös och dessutom fientligt inställd till vår svenska kultur, vårt sätt att leva och inte vill bli en del av det svenska samhället. Nu begär moskéerna tillstånd för att på fredagar, få ropa ut muslimska böner fem gånger om dagen med hög volym som tränger in i bostadsområden. Ingen vid sina sunda vätskor vill höra böneutrop 5 gånger per dag. Oavsett vad de säger, att det bara är 5 minuter en gång i veckan, så kommer det oundvikligen ökas på i både frekvens och volym tills de dominerar samhället. Böneutrop hör inte hemma här. Vare sig nu eller i framtiden. De som vurmar för detta kan söka asyl i ett muslimskt land. Argumentationen om att motstånd spelar islamisterna i händerna är ett känsloargument. Skulle någon acceptera samma argumentation mot nazister? Nazismen är inte något att föredra, liksom kommunismen, vidriga kollektivistiska ideologier.

Hela förra veckan har präglats av Expressens snyftartiklar. Är detta verkligen en legitim anledning till, att inte kritisera svensk invandringspolitik? Att inte kritisera Islam? Knappast!
Folk är förbannade
både Aftonbladet och Expressen. Man upplever att svensk media ägnar sig åt propaganda, vilket de helt klart gör. Man kan inte ägna sig åt propaganda samtidigt som man vill bli tagen på allvar. Man har faktiskt svårt att se, att svenska judar har någonting att tjäna på det som Expressen publicerar. Expressen har verkligen kommit ut som en av de värsta företrädarna för folkmordet.

Egentligen är det ett mycket märkligt resonemang från Expressen. Om vi inte böjer oss för krav och önskemål från muslimer så vinner islamisterna sympatier, eftersom de då kan hävda att folk är "islamofobiska!" Foliehatten föreslår att Expressen anammar samma resonemang för exempelvis nationalister. Om vi inte går alla nationalistiska önskemål till mötes, så riskerar rasistiska grupper att stärkas eftersom de då kan peka på att vi är "svenskfientliga!" 

 Om man för tillfället bortser från vad kvällspressen lyckas vimsa ihop, så kan man för övrigt inte förstå vad för sakliga argument det skulle finnas för böneutrop. Nog borde väl de flesta muslimer, vara fullt kapabla, att hålla reda på sina eventuella bönetider, utan att de utannonseras över hela samhället från en minaret? Sakfrågan är mycket enkel! Ingen religion eller ideologi har rätt att expandera på bekostnad av det allmänna. Dahlbergs enda argument är, att böneutrop ska tillåtas, för att blidka islamister? Som om det stannar där, när man har att göra med extremister.
Så länge det är möjligt måste vi kämpa emot och i vart fall försöka fördröja islamiseringen av
Sverige. Böneutrop är självklart en del i detta! Dom som inte klarar sig utan minaretutrop, har det givna alternativet att flytta till något land, där detta är en naturlig del av vardagen.

Många är enormt besvikna Anna Dahlberg som i vanliga fall brukar föra vettiga resonemang. Att kalla "sången slående vacker" får många att vilja ”kräkas” och sedan det vanliga tjafset om "att spela islamisterna i händerna". Tänk om Sverige för en gångs skull kunde föra en konsekvent linje mot den pågående smygislamiseringen och markera klart och tydligt, att nu får det vara nog med dylika spektakel som inte hör hemma i ett modernt samhälle.
Vidare så är jämförelsen mellan kyrkklockor och böneutrop helt oseriös, eftersom det i det senare fallet är en förkunnelse som börjar i och med att ”
sången” inleds. Men för att undvika allt snack om diskriminering och islamofobi, så låt oss förbjuda både kyrkklockor och böneutrop i jämlikhetens namn. Vi måste sluta upp med att tolerera de intoleranta.

Svenska folket måste skyndsamt vakna upp till det faktum att vi befinner oss i ett (än så länge) lågintensivt krig mot Islam. Eller rättar sagt: Islam krigar lågintensivt mot oss, men vi har ännu inte fattat att vi är under attack. Expressen, Aftonbladet och deras värdelösa s.k. "journalister" tillhör fiendesidan. Antingen medvetet eller som nyttiga idioter.

Vissa svenskar är så tröga och indoktrinerade av gammelmedia att de fortfarande mumla
r om "värdegrund" och "rasism!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar