söndag 25 mars 2018

Expressen gör det igen!

Expressen har tagit på sig en ny roll med att kräva massa saker. Två debattörer från vänsternätverket Skiftet ställer nu krav på att blockera SD från Facebook.
”Om inte propagandamakare regleras bort från våra flöden blir detta ett valår där högerextrema medier kommer få historiskt stort inflytande över det redan skadeskjutna politiska samtalet.”


Med artikeln lägger man också in en brasklapp från Expressen: ”Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten.”Även om det är en debattartikel, så har en redaktör på tidningen beslutat att detta är en åsikt som är värd att lyftas fram och diskuteras. Fundera på det! Med attackerna mot Google och Youtube i färskt minne, är det tydligt att man förklarat krig mot yttrandefrihet och fri åsiktsbildning. Vänsterns makthunger kommer aldrig att stillas. Man är inte nöjd förrän alla åsikter som avviker det minsta från det politiskt korrekta förbjuds. Sedan kommer man att börja ge sig på de egna i en dödsspiral av totalitär logik. Historiskt har detta redan hänt i ett otal länder. Det kan hända här också. I Östeuropa är man naturligt skeptisk mot dessa gaphalsar eftersom man har erfarenhet av vad marxism betyder i praktiken. I Sverige har vi inte byggt upp någon naturlig immunitet.

I de flesta demokratiska länder är det en självklarhet att alla får säga sin mening och i dessa länder brukar inte demokrati och censur krocka. Sverige som säger sig stå för demokrati, talar makten(vänstern)om, att censuren skulle skydda vår demokrati. Att ett demokratiskt valt parti inför ett val, skall förbjudas att annonsera i vissa medier är inget annat än diktaturfasoner och väldigt odemokratiskt!
Många tidningar som erhåller presstöd som blockerar SD- annonser,vore ett krav om de censurerar bort annonser, skall de också, bli av med sitt presstöd.


Sverige har undertecknat och bryter på ett flagrant sätt mot FN:s konvention om medborgerliga och politiska rättigheter eller Internationell konvention om medborgerliga och politiska rättigheter. Det är ett FN-traktat som behandlar medborgerliga rättigheter, baserat på FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna. Det påbörjades 1966 och trädde i kraft den 23 mars 1976. Det förpliktar staterna som undertecknar den att respektera individens medborgerliga och politiska rättigheter, inklusive rätten till liv, rätten till privatliv, religionsfrihet, yttrandefrihet, mötesfrihet, rösträtt och rätten till en rättvis rättegång.
 

Med all säkerhet känner Bonniers till att varumärket Expressen är förbrukat. Tidningen sjunger på sista versen och kommer att läggas ner inom en snar framtid. Bonnier använder därför Expressen som ett slagträ mot yttrandefriheten, eftersom man ändå inte har något att förlora. Det går än så länge, innan kritiken börjar växa sig alltför stark, från alla möjliga håll. Det är chutzpahn(göra saker som chockar) vi ser i aktion. Man offrar ett torn för att hålla liv i schackpartiet ännu en liten stund.
 

Utan yttrande- och informationsfrihet kommer fjädern att spännas till bristningsgränsen. En dag kommer fjädern inte längre att kunna ta upp trycket. Då blir det inte trevligt för de som identifieras som diktaturens kreatur.
Rent krasst är det gammelmedia som är ett större hot idag mot demokratin än vad riksdagspolitikerna är, men det sker med största säkerhet med stort gillande, från de rödgröna . Gammelmedia vill äga hela språket och styra vilka som får yttra sig. Som att ge folk papper, men inte pennor och bara ge pennorna villkorat till folk som dansar efter gammelmedias pipa.


Kan det vara så, att etablissemanget fått stora skälvan inför valet och i efterdyningarna av Cambridge Analytics "skandalen" där det påstås att FaceBook via Cambridge Analytics på ett oklart sätt skulle ha påverkat USA valet 2016 till Trumps fördel. Menar man nu, att eftersom många FaceBook-grupper i Sverige sprider propaganda åt SD och understöds av partiet. SD är helt enkelt för starka på internet och i sociala medier. Därav den starka oron inom etablissemanget.

Varför envisas vänstern med att tro att bara för att man förbjuder något, så byter väljarna åsikt? De har verkligen inte lärt sig något från valrörelsen i USA.
Valresultatet 2018 kommer att bli, en slakt av enorma mått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar