lördag 17 mars 2018

Reinfeldts fabulerande!

Man blir jätteförvånad över att det fortfarande finns företag och organisationer som hyr in denna märkliga person för dyra pengar. Alla vet vad Reinfeldt står i invandrarfrågan, alla vet hur fel han har haft och det han säger är fullt med sakfel.

I onsdagens besök Fredrik Reinfeldt, Knistad Herrgård i Skövde och han var inbjuden av Skaraborgs Sessions. Inbjudan av Reinfeldt väcker också frågan, om vad det är för sällskap som vill ha honom?

I sitt föredrag gav Reinfeldt många förslag för ett bättre Sverige och det är så tydligt, att han får betalt av George Soros, för att totalt demolera landet Sverige. Vissa personer är så otroligt lättköpta och har inga moraliska problem, med att rasera ett helt land och folk för temporär materiell vinning. Att det finns en bakomliggande agenda eller plan är många övertygad om! Det handlar inte längre om att rädda människor från krig, det handlar om att få hit folk till vilket pris som helst! Men varför? Reinfeldt bevisar det.

Reinfeldt propagerade för:
Ta död på nättrollen. Reinfeldt är det största och mest ondskefulla trollet av alla. Att han vill utrota nättrollen är väl, för att han inser hur djupt hatat han har blivit. Bara det att han har det överlägset största livvaktsskyddet i Sverige, säger en hel del! Hur kan han, efter att förstört landet och bär ansvaret för många människors lidande, många kvinnor och unga tjejer som har blivit gruppvåldtagna av hans invandring, tycka att vi ska krama invandrare.
Mer massinvandring till Sverige. Vi har ju tidigare hört att Reinfeldt ofta flyger och ser stora ytor öppna för mer massinvandring. Experimentet är misslyckat, ändå fortsätter Sverige pumpa in flyktingar, fast Löfvén säger något annat! Vi vet att dom flesta är lyxflyktingar! Vi vet att dom flesta saknar asylskäl! Vi vet att problemen i Sverige blir större och större. Vi vet att det inte är vinstgivande med flyktingar som kommer hit vid 30 års åldern. Det kommer ta i snitt 10 år innan dom får arbete. De har sedan 25 år på sig att betala tillbaka sin kostnad via ett lågbetalt arbete till samhället, innan pension som även den kommer kosta. Så varför står Reinfeldt och hasplar ur sig motsatsen? Vad har dom för plan? Eliten kommer klara sig inom överskådlig tid, tids nog kommer giljotinen fram även för dom.
Afrika är framtiden och kontinenten ökar sin befolkning fem gånger de närmaste årtioenden. Reinfeldt ser inget problem med överbefolkningen och att asylinvandring från MENA och Afrika. Att det kostar mottagarländerna mängder av miljarder varje år, är inget Reinfeldt bryr sig om. Invandringen ger inte någon som helst intäkt och kan alltså inte rädda välfärden, utan utarmar istället välfärden. Om Afrika är så fantastiskt och "no go"-zonerna i Sverige, varför tar han inte sitt pick och pack och flyttar dit själv? Verkar som Reinfeldt lever i siffrornas värld och inte i verkligheten.
Var väldigt glad att invandrarna kommer till Sverige. Trots masskriminalitet, uppskattade kostnader på kanske hundratals miljarder per år, mängder av ghetton, folkutbyte, massvåldtäkter och stölder, med detta uttalande står det helt klart att Reinfeldt har en agenda eller har problem med verklighetsbilden.
Krama varenda invandrare. Först "öppna era hjärtan" och nu ska vi "krama varenda invandrare". Så här gick det senast Reinfeldt var i Hallunda!

Alla som nu klagar på Reinfeldt bör dock samtidigt känna till, att hans arvtagare inom moderaterna och följeslagare som satt i hans regering som minister, nuvarande partiledaren Ulf Kristersson, är precis likadan i dessa frågor. Om man tror att Moderaterna på allvar ändrat uppfattning i invandringsfrågan, är man efterbliven. Kristersson har också alltid stått för mer massinvandring och öppna gränser. Om man inte är storkapitalist och extrem nyliberal, bör man definitivt inte rösta på Kristersson.

Moderaterna är ett märkligt parti med konstiga partiledare.
Carl Bildt - komplett galen och en drivande kraft bakom EU:s utvidgning i Östeuropa. Enligt Aftonbladet är han också en lands förrädare.
Fredrik Reinfeldt - manisk massinvandringsivrare, hatar sitt eget land och sina egna landsmän.
Anna Kindberg Batra - egentligen lite synd om, men totalt oförmögen att driva oppositionspolitik. Bara överens med de andra allianspartierna om en fråga - att inte avsätta Stefan Löfvén.
Ulf Kristersson - ännu mer mångkultur, massinvandring och feminism.

1 kommentar:

  1. Till ämnet,fr del2. https://youtu.be/YW8BmkSJ06Y?t=22m12s
    Än om tidigare. https://www.youtube.com/watch?v=CoRw5kM-0ZY
    Del 1 återfinns här. https://www.youtube.com/watch?v=kN-k-9UeUgE

    SvaraRadera