fredag 30 mars 2018

Socialdemokratins svarta vecka – barnäktenskap!

Man gråter för barnen. Man skrattar för att Löfvéns regering har en minister som säger ”oacceptabelt” och sedan lutar sig tillbaka och gör ingenting. Lena Hallengren är ansvarig för barnen. Det enda Hallengren lyckas säga är: ”Det är oerhört viktigt att det inte sprids en bild, att vi inte har en föreställning om, inställningen till barnäktenskap i Sverige.”
Hur kan Sverige, ge dispens och godkänna ingångna barnäktenskap? Löfvens regering har övergivit barnen, de har haft 3,5 år på sig och gjort ingenting. Svaret man fick från S, vänta till augusti! En ögonöppnare som till och med kan få den allra trögaste att inse, i vilken riktning samhället håller på att utvecklas, under den feministiska regeringen. PK-byggnaden svajar rejält! Ingen vet vad som gäller!

Det är ändå mycket intressant och rätt skrämmande, att en broschyr tas fram och publiceras när Sveriges ”första feministiska regering” sitter vid makten. Sossarna slår knut på sig själva. De säger jämt och ständigt, allas lika värde och att jämställdhet är viktigast av allt, men har samtidigt mycket svårt, att markera hårt mot hedersvåld, könsstympning och barnäktenskap. Hade den feministiska regeringen varit konsekventa och verkligen menat det dom säger, så skulle de, istället gett ut en broschyr med titeln: ”I Sverige accepterar vi inte att barn blir bortgifta och våldtagna.” Det skulle räcka med att ge ut den på två språk: Arabiska och Somaliska.

Skandalen med broschyren visar, att den rödgröna regeringen, varit oförberedda på vad multikultur innebär i praktiken. En förklaring kan vara att man blundar för balkongflickor och barnäktenskap, eftersom de inom en snar framtid ses som valboskap.
Man kan också se broschyren som ett tydligt kvitto på den feministiska regeringen totala misslyckande, när det kommer till att lagföra pedofiler. I normala länder tar man inte fram informationsbroschyrer till våldtäktsmän! Man sätter dem i fängelse!
Vad är nästa steg? Ska man skicka ut informationsbroschyrer till de som könsstympar sina döttrar? Konstigt nog så misslyckas aldrig, den rödgröna regeringen, när det kommer till lagen om hets mot folkgrupp. Hur kommer det sig?


Idag gäller fortfarande den lagändring som genomfördes 2014, där skyddet stärktes mot tvångsäktenskap och barnäktenskap. Ändringen var ett steg i rätt riktning och det innebar en mer restriktiv hållning, mot att erkänna tvångsäktenskap, barnäktenskap och fullmaktsäktenskap, jämfört med hur det varit tidigare. Det måste påpekas att lagändringen inte var heltäckande, utan att det fortfarande är möjligt, att i undantagsfall erkänna sådana äktenskap i Sverige. Det var endast Vänsterpartiet som föreslog, att möjligheten att erkänna barnäktenskap helt skulle täppas till. Inget av de övriga riksdagspartierna delade då, deras ståndpunkt. När Vänsterpartiets Marianne Berg utvecklade varför Vänsterpartiet reserverade sig mot högerns lagförslag skrev hon att undantagsregeln för tvångs- och barnäktenskap måste bort. Det märkliga är att V tyckas ha svängt och röstade ”fel” förra veckan!


Broschyren är också en klart bevis på vilken agenda den feministiska regeringen har. Det svenska folket förstår inte alls, vad sossarna vill göra. Därför blir svensken upprörd, när det blir extremt tydligt, vad man håller på med hos Löfvèn & Co. De vill att myndigheter legitimerar barnäktenskap, därför måste lagen vara underställd invandringen och socialismen. Det som S, MP och V lutar sig mot, är att en del EU-länder som Spanien och Österrike tillåter giftermål vid 16 års ålder. Om vi då, förbjuder barnäktenskap helt, så bryter vi enligt dem emot EU-lagen, om rätten till fri rörlighet inom EU. Det är där skon klämmer enligt S, V och MP, men samtidigt har vi rätten att införa egna strängare lagar. Det som ligger i potten är, framtida röster! Det har varit väldigt bråttom att dela ut mängder av medborgarskap och köpa röster med olika bidrag inför valet i höst. Alla förstår att invandrarna är ett valboskap som stöder den nuvarande ordningen i allmänna val. Man vill antagligen i det kritiska läget som den feministiska regeringen befinner sig i, även försäkra sig om pedofilernas röster.

Se broschyren som ett försök till röstfiske bland ytterligare en "utsatt" väljargrupp, som sossarna nu, vill fånga in i sin feta och illaluktande famn. Hyckleriet serverat på ett silverfat! Samma sak tydliggjordes och tydliggörs fortfarande av IT-skandalen kring Transportstyrelsen. Man gör "avsteg" eftersom ändamålen helgar medlen.
Det man kan fundera över är, varför skrevs broschyren på svenska?

1 kommentar:

  1. Det har ju publicerats ett antal synnerligen satiriska varianter på temat "Du som....
    Allitfrån "Du som ska köra lastbil i Stockholm" till en rad andra..

    SvaraRadera