onsdag 28 mars 2018

Sveriges hymlar om Sydafrika!

Foliehatten har gjort flera stora långa resor till Sydafrika och blev förskräckt över utvecklingen i detta land. Det började så bra, när man ”kapade” alla bojar till apartheidpolitiken och att alla vita och svarta skulle leva i samexistens och att Mandela blev landets första svarta president.
Det var en upplevelse att komma till Robben Island och få se den cell som Mandela satt i under 18 år. Vår indiske guide som satt tillsammans med Mandela, guidar endast svenskar, eftersom vi givit så stort stöd till till ANC i början. Guiden visade oss kalkbrottet där Mandela blev ”ljusskygg” och han var en riktig spjuver denna guide och vi fick flera roliga historier.
”Ön har en ambulans och inget sjukhus. Om du blev sjuk får du åka med ambulansen runt ön. Antingen blev du frisk eller så dör du!”

När Nelson Mandela dog och efterträdes av Jacob Zuma eskalerade allt och förföljelsen av vita och deras egendom började!
Under de två resorna(6-7 år sedan) hade vi först en guide som varit språklärare på universitet och den andra universitetsbibliotekarie. Bägge hade sparkats utan anledning, från sina anställningar och ersatts av svarta med dålig utbildning. På marknaden i Cape Town såg man mängder av vita sälja varor. Foliehatten frågade varför står ni här? Alla gav samma svar! Det pågår ett utbyte av dåligt utbildade svarta som får våra jobb! Vi måste försörja oss!

På väg till Kreuger park passerades många gruvor, elverk och andra industrier. Guiden berättade: "Kan en svart påvisa att hans stamfäder ägt marken, tar de också över marken och den industri som finns på den." Med detta övertagande har också infrastrukturen försämras. De svarta klarar inte av att driva gruvor, elkraftverk eller industrier de tagit över. Vid den senaste resan vid sista kvällen i Cape Town slocknande ljuset på restaurangen och vi fick gå hem efter förrätten. Elavbrotten kan vara upp till 12 timmar.

Idag är situationen ännu värre i Sydafrika och frågan är om vi inte ser ett nytt Zimbabwe. Under 2018 har det eskalerat, efter det att Sydafrikas parlament, röstat igenom en lag som säger, att vita farmares egendomar ska tillfalla de svarta. En lag som går emot alla FN konventioner och har kritiserats av många organisationer, men knappt nämnts i svensk media. Hittills i år har över 100 farmare mördats(även spädbarn) och de flesta har torterats och våldtagits. ANC har sänt patruller, för att mörda, terrorisera, hota och förlöjliga boerna. Sydafrika kan bli ett "wake up call" för väldigt många och landet håller dessutom på, att hamna i blickfånget. Nu lär det bli högprioriterat av globalistmaffian framöver, att få tyst på all korrekt rapportering därifrån. Enligt uppgift har 30 000 vita farmare mördats sedan 1994. ANC verkar inte ha lärt sig läxan från Zimbabwe. Afrikanderna har börjat organisera sig bättre, för att skydda varandra.

Men det är också så, att Sydafrikas haveri är ett misslyckande för hela drömmen om mångkultur och är ett varnande exempel på vad som händer, när vita blir en minoritet i det land de är födda i och nu är det omvänd apartheid.

I svensk PK-media finns väldigt få, om inga artiklar om vad som pågår i Sydafrika. Självklart har media dubbla måttstockar. Folkmordet på vita passar inte in i den officiella bilden av "regnbågsnationen" Sydafrika och "frihetsrörelsen" ANC som Sverige stöttat aktivt sedan årtionden. De få gånger som MSM skriver om Sydafrika, är att försöka bortförklara morden på vita. Varför ljuger media och påstår, att mord på vita inte är högre, än mord på svarta? De flesta svarta blir skjutna i gängbrottslighet i kåkstäderna, medans farmarna blir brutalt slaktade, våldtagna och torterade. I många fall stjäls det inte ens något.
Foliehatten kan berätta om en omskakande händelse. Vid ett besök i den stora kåkstaden utanför  Cape Town, kom en äldre kvinna fram och ville ge bort ett litet barn. Ta henne med er - modern(dottern) har dött i Aids och jag klarar inte av att försörja henne!

Vänstern i Sverige kanske tycker i hemlighet, att vita sydafrikaner förtjänar detta till följd av apartheid. Ett stort problem är att den svenska offentligheten är djupt insyltad med ANC, vilket gör att den som skriver kan skaffa sig problem och fiender. Precis som med Östeuropa(Stasiarkiven i Sverige hemligstämplade i 50 år, för att dölja svenska agenter) en gång i tiden finns det starka informella strukturer, grupptänk och korridormaffior på redaktionerna.
I den afroamerikanska mainstreamtidningen The Root (som ägs av Gizmondo och Univision) kan man läsa om de vita Boernas situation i Sydafrika: Cry Me a River of White Tears, White South African Colonizers.
Tänk om en vit person skulle skriva och prata i liknande termer om afroamerikaner i USA och muslimska invandrare i Sverige. Man skulle helt ärligt kunna tro, att den är en medlem ur Ku Klux Klan, om man inte visste att det pratades om vita boer. Hela texten påminner om något man skulle kunna läsa på The Daily Stormer.
Att detta är helt socialt accepterat och går att publicera inom ”antirasistisk” och mainstream PK-media, är ett bevis på vilken syn PK-eliten har på folkmord av vita människor.

Om man säger att Sydafrikanerna har rätt till sitt eget land är man en ”antirasistisk eldsjäl”. Men om man säger att
svenskar har rätt till sitt eget land, är man en ”rasistisk monsternazist”.

Flera alternativa mediekanaler tagit upp boernas prekära situation, LaurenSouthern och Stefan Molyneux . Stefan och Lauren har lagt ut på Youtube och det är en skrämmande dokumentation om utveckling som framkommer om situationen i Sydafrika!
ANC:s politik, är mycket vänster eller rent ut av kommunistisk. Historiskt sett har det visat sig vara, ett illa fungerande recept. Land efter land som har haft den inriktningen har till slut ”pajat”, eftersom ideologin bara fungerar på papper och inte i den bistra verkligheten. Det enda land som fått det att fungera är Kina, för att kineserna är verkligt smarta och därför är de idag, världens ledande ekonomi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar