söndag 11 mars 2018

Skräcken i Lysekil!

Gänget i Lysekil pissade in sitt revir, genom att attackera allt från väktare, poliser, äldre(vulgära ord), butiksägare och misshandlar personer och krossar glasrutor. Det kan inte ens en fanatisk liberal sudda ut, de gränser och murar som invandrarna själva bygger upp.

Kommunpolisen Henrik Rörberg konstaterar att polisen identifierat ungdomarna. ”De är fler än oss. Polisens resurser räcker inte till, för att hantera det här. ”
Det polis Rörberg säger är talande för hur väl svenska politiker lyckats med att skapa ett mångkulturellt samhälle. Antalet invandrare är så pass stort i många orter, att de gör som de behagar.

Gränser mellan människor utgörs av värderingar och attityder som aldrig kan ignoreras. Kommunister och nyliberaler kommer aldrig att finna någon gemensam värdegrund och lika lite shariaförespråkande muslimer och riktiga liberaler. Liberalernas mantra om "individens rättigheter och friheter" faller inte alls troende muslimer i smaken. De muslimska länderna har inte ens undertecknat FN-deklarationen om de mänskliga rättigheterna just för att den lägger för stor tonvikt på individen, så de muslimska länderna skapade Kairodeklarationen istället.
Liberalerna klarar inte ens av att få muslimerna att ställa upp på FN-deklarationen om de mänskliga rättigheterna, så hur ska de då kunna radera ut gränser och riva murar som muslimerna själva vill ha och kan dö för att bevara?

Enligt uppgift är de flest i Lysekilsgänget barn och ungdomar med utländsk härkomst (somalier/syrier) och det finns även någon svenskfödd i gänget. Ungdomarna/barnen är mellan 11 och 18 år och ligger bakom mycket av oroligheterna i Lysekil. Majoriteten av ungdomarna är 15 år och inte straffmyndiga.

Polis vet vilka dessa är, men kan inte göra något. Polisen Henrik Rörberg har tröttnat på ungdomarnas stök och bråk i Lysekil. Hans förslag är därför att sänka straffåldern!
Henrik Rörberg till Sveriges Radio: ”Ungdomarna begår nu grova brott i tidig ålder, och samhället måste anpassa sig efter det.”
En sak polisen borde lära sig, att desto mer de ”skiter” i brottslighet som drabbar vanliga hyggliga människor och i stället jagar hyggliga människor, desto mindre stöd kommer polisen att få, från vanliga hyggliga människor.

Socialtjänsten är för lam och vågar inte göra tillräckligt. Kommunstyrelsens ordförande Mats Karlsson (M) i Lysekil stoltserar med den patenterade lösningen med en fritidsgård och vips skall alla oroligheter upphöra.
”En av åtgärderna är den fritidsgård för ungdomar som invigdes den 11 april i Gullmarsborg. Den nya fritidsgården finns bland annat ett nytt café, musikstudio, en liten biograf där det går att spela tv-spel och pingis och biljardbord.”
För ett par veckor sedan brann det i 4 trapphus. Som tur är tog det sig inte. Det skulle kunna sluta i katastrof. Idrottshallen har tt stänga(sönderslagna toaletter), bilar har brunnit, människor blir överfallna helt utan anledning.
Kommunen har svarat med att hyra in
en väktare. Det är ett skämt. Foliehatten tänker på den stackars väktaren som står ensam mot dessa ligister. Om dessa underbara ungdomar (ironi) kan hoppa på en vuxen man utan problem bara för att dom kan.... Vad gör då en väktare för skillnad när polisen i bästa fall är under en timme bort.
Måste det hända något allvarligt, innan de styrande i Lysekils kommun, inser att något måste göras.
Det som pågår i Lysekil är inte något unikt! Kommun efter kommun och polis visar att de inte klarar av, de problem som massinvandring står för. Det är den bistra vardagen, för flertalet orter, runt om i Sverige!
När skall polletten ramla ner på sjuklöver väljarna. Ni har blivit helt grundlurade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar