tisdag 6 mars 2018

Kristersson den ombytlige!

I en DN artiklar lovar Kristersson mer "rörlighet och mångfald" när Sverige "fullt ut" ska inordnas i "det globala samhället, ett internationaliserat, mångkulturellt samhälle" om M vinner valet!

Varför helt plötsligt en svängning tillbaka till den gamla Reinfeldt politiken och den destruktiviteten som den för med sig? Var allting i början av 2018, bara röstfiske in på det nya året? Ska M verkligen vara så iskalla emot alla de som nu planerat på att rösta på M, för att få ett avslut på all invandring som pågått i 30 år? För det är ju det svenska folket vill, att få ett slut på invandring och den påfrestande och oönskade mångkulturen. Hur kan politikerna inte förstått detta?
 
Hur många är det som låter sig luras att rösta på M? Efter Kristerssons utspel står det helt klart – den gamla Reinfeldt politiken gäller!
Medierna
har en stor skuld när de sprider ut, att M vill stänga gränserna. Stänga dem till 30 000 asylsökande per år. Baktanken är att SD skall tappa röster!

Kristersson tar nu också avstånd från ett uttalande av sin finansministerkandidat Elisabeth Svantesson som förra veckan sade sig vilja veta vad invandringen till Sverige kostar.
Ulf Kristersson: ”Det kanske var slarvigt formulerat. Men om man uppfattas felaktigt, då har man också ett ansvar för det. Jag hade inte uttryckt mig på det sättet, kan jag säga.”
De flesta trodde inte att Kristersson skulle svänga så fort. Om han har tur så kommer det här gå de flesta förbi. Business as usual. Mot avgrunden gott folk!

De flesta undrar ofta vad som får de här bekväma herrarna att ständigt återvända till en öppna-gränser politik. Att ta in hundratusentals arga outbildade unga män som klagar på rasism och sedan segregerar sig i en förort och det är inte vägen framåt för Sverige. Det började nästan bli lite oroande hur många som trodde att Reinfeldts bindgalna globalistparti hade börjat rannsakat sig, efter massinvandrings-överenskommelsen med Miljöpartiet 2010 och "öppna era hjärtan" talet 2014.

Moderaterna har aldrig varit emot mångfald. Tvärtom. Man har alltid velat ta bort välfärdssamhället, men aldrig haft stöd för det hos befolkningen. Då valde man istället att öppna portarna in i landet och via befolkningsökning sätta enorm press på välfärden. Den är nu i så dåligt skick, att den på fler håll kollapsat. Sossarna tvingas öka skatten, för att försöka hålla den under armarna, men det kommer inte att gå så länge till. Det blir för tydligt när vissa folkgrupper går med 4-8 barn per mamma och lyfter bidrag under många år. Det sticker i Svenssons ögon.

Moderaterna vill inte ha välfärdssamhälle, var och en ska betala för sig själv. Därför valde man att implodera välfärden snarare än utmana dess existens öppet.
Reinfeldt skrev väl i princip just det, om än inlindat, i sin bok "Det sovande folket".

Tyvärr är det just för att sänka välfärden som M hyllar mångfald. Det går ut på att splittra samhället så den sociala sam
m
anhållningen krossas och individer hellre bara ser till sig själva än betalar skatt till något välfärdssamhälle.

Den som röstar M och tror han kommer få Hanif Bali-politik är en jubelåsna.

4 kommentarer:

 1. Tack och lov kommer ett nytt parti in i riksdagen i september. Alternativ för sverige

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer ,, tack o lov ,,, bara vetskapen om att sd förlorar röster ,,, så bra ,,, detta förrädroarti med sin ledning som skiter fullständigt i hur det går för sverige ,,, sitter som påvar o bestämmer vilka som ska vara röstbara ,, vill inte kännas vid nwo ,,, utesluter såna som hotar ledningen tack o lov ,,

  SvaraRadera
 3. Tänk om vi kunde få foliehatten att inse detta ,, lobba för afs hatten ,,, jag håller med dej om allt du skriver ,,, men inte NÄR du lyfter fram sd ,,, nu har du chansen att ta fram ett parti som är hungrigt ,,,

  SvaraRadera
 4. AfS kommer INTE in i riksdagen.
  "Förökning medelst delning" fungerar inte i svensk politik.
  Aldrig någonsin gjort det.
  Kristersson har ju visat tydliga tecken på Reinfeldtagerande den senaste tiden,(m) är idag samma parti som det var igår, snacka är gratis och minnet kort hos väljarna..

  SvaraRadera