fredag 2 mars 2018

Danskarna tar itu med sina utmaningar!

Till skillnad från de svenska politikerna skall nu danskarna ta itu med sin utmaningar. De svenska politikerna lever i en egen värld, där de inte vill, se, höra eller talas om de de problem de skapat med sina s. k. utmaningar!
Danskarna är livrädda för utvecklingen i det efterblivna Sverige och nu går de till reell handling, i stället för prat och floskler i cirklar. Att som politiker tro, att invandrare ska integrera och anpassa sig själv till samhället som svenska politiker tror, är en utopi som danskarna har insett. Danskarna är på rätt spår. "vägen" måste bli smalare för invandrare som kommer.

I går presenterades Danmarks nya ghettoplan i 22 punkter. Sju ministerier var inkopplade. Alla ghetton och parallellsamhällen i Danmark skall vara utrotade/avlivade år 2030. Man tänker riva hela byggnader/hus/områden med grävskopor om det så behövs. Om barn är kriminella, så kommer man att börja utvisa föräldrarna och familjen med. Bidrag dras in. Ghetton beskrivs som ett hot mot danskheten och Danmark. Invandrarna själva anses numera ha ansvaret, att de integreras. Inte staten.

Läser man programmet mellan raderna. De sammantagna effekterna för MENA människor blir, att de måste antingen bli assimilerade, självförsörjande danskar eller åka hem. Ett genialiskt program! Det kan för övrigt säkert även skärpas efter hand.
Upplyftande att se att det inte finns några protester mot detta i danska medier eller av andra än vänsterextremister! Även om Sydsvenskan i en artikel idag, försökte få till det att det finns protester, men det är marginellt och de som protesterar är vänstern och asylkramare!
Man ser också att danskarna har tänkt flera steg framåt. Ett exempel vad som händer med den nya handlingsplanen:
Om någon blir vräkt p.g.a. av kriminalitet eller flyttar från ett ghetto-område, så får ingen annan utom västlig på bidrag flytta in. Det blir
förbjudet enligt lag för en annan arbetslös utlänning, att ta över lägenheten. Gränsen skall gå vid max 30% bidragsberoende i ett område. Ingen självförsörjande dansk kommer att vilja flytta dit heller. Lägenheterna kommer att stå tomma och regeringen har redan ordat om att de skall riva fastigheter om det behövs. Det kommer alltså att bli totalt förbjudet för fastighetsägare flykting-baroner att hyra ut till arbetslösa invandrare i ett redan invandrar tätt område. Fastigheterna kommer på sikt, att bli totalt värdelösa. Och när de blir värdelösa kommer de att rivas.

I Danmark är kontanthjälpen = socialbidrag helt annorlunda än i Sverige. Där får man en fast summa per person. Vad hyran är ”skiter” man i. Med denna fasta summa får personen klara sig själv. I Sverige skall allt redovisas och vissa får mer i bidrag för de har högre hyra. Om nu danska regeringen halverar socialbidraget för de bidragsberoende och de utan arbete som bor i de oönskade ghettozonerna, så kommer få att ha råd att betala hyran framöver.
Egentligen planen helt otrolig.

Skulle inte alls förvåna om den nya ghettorapporten får hela sjuklövern att gråta av förtvivlan. För Löfvén måste detta vara ett skräckscenario eftersom planen, sågas av de danska socialdemokraternas kvinnliga partiledare Mette Fredriksson p.g.a. att den är "för slapp.

SD:s invandringspolitiska program är bara en hundradel så radikal som de danska sossarnas och SD klassas som Adolf Hitler. Vad är då de danska socialdemokraterna i den svenska PK-elitens ögon? Den svenska PK-eliten vågar inte ens skaka hand med Åkesson och inte bjuda in honom till Nobelfestiligheterna. Expo har ju varnat för SD och då litar hela Södermalm på det.


Danmark säger, med sitt program, egentligen till invandrarna och särskilt muslimerna att hålla käften, anpassa sig, bidra eller åk hem direkt. De har tröttnat på kaoset som Mena alltid medför.
Frågan är om inte många invandrare kommer röra sig över bron till Malmö, med tanke på att vår nuvarande gränsbevakning är temporär och snart ska så gott som upphöra.
Det skulle faktiskt inte förvåna, om det danska förslaget, när det implementeras, leder till att svenska politiker beslutar att invandrare från Danmark kan få asyl i Sverige, om de "flyr" från det hemska och rasistiska Danmark. Indragna bidrag, för att man inte skött sig kan exempelvis säkert ses som särskilt ömmande omständigheter.

Sedan så får man fråga sig hur det kommer påverka valet i Sverige. Löfvén & Co är inte direkt pro-aktiva i sin politik, endast oerhört långsamt reaktiva.
Men detta var positiva nyheter hur som helst, en plan med ett underlag som inte är kasta en hög med pengar och skyll alla konsekvenserna på rasism och oförmåga ifrån det svenska samhället. Med ansvar kommer självförtroende och utveckling.

Det man kan fundera över är, om Sverige vid nästa val, kan vara där Danmark är idag? Återvandringspolitiken, med indragna bidrag och utvisningshot som piska och saftiga utvandringsbidrag mot löfte, om att aldrig komma tillbaka som morot, kan snart komma att uppfattas som den naturliga uppföljaren till den både prövade och misslyckade "öppna hjärtan" politiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar