måndag 12 mars 2018

Löfvén skarvar för Trump!

Stefan Löfvén: ”Vi har vår del av inhemskt våld och hade en lag som gjorde att 163.000 flyktingar kom till Sverige under 2015, till ett land med 10 miljoner. Nu har vi ändrat lagen och satt press på andra EU-länder att ta sitt ansvar. ”
 
Löfvén fattade att han var tvungen att skylla på något. Han kunde inte stå inför Trump och hävda att vi gjorde vår medmänskliga plikt och att vi "inte bygger murar", för då hade han gjort bort sig totalt.

Dessutom har Löfven mage att påstå att 1951 års flyktingkonvention, vilken i stort sett världens alla länder följer, är det bakomliggande problemet som ledde till att Sverige "tvingades" ta emot 163.000, när problemet snarare ligger i, att
sossarna inte vill stöta sig med regeringskollegan MP som tycker att alla som kommit till Sverige ska få PUT, oavsett om skyddsbehov/flyktingstatus föreligger.

Vad är det för lag som enligt Löf
n tvingade Sverige att ta emot 163.000 flyktingar?
Löfven syftade på gällande svenska asyllagar som han ärvt av förra regeringen Reinfeldt. När allt höll på att gå, totalt åt skogen, så kröp sossarna till korset och införde de tillfälliga (obs tillfälliga), hårdare asyllagarna. Det var dessa Löfvén syftade på.
Den som är lite kritiskt lagd kan direkt identifiera två halvsanningar. För det första hade väl även sossarna varit med och tagit fram de första asyllagarn
a? Fegt av Löfvén att skylla ifrån sig i det läget. För det andra är "de nya, tuffare" asyllagarna en tillfällig lag och Löfven kan inte säga, om de kommer permanentas, vilket han gav intryck av under presskonferensen. Två halvsanningar eller rena lögner, på några sekunder ur Löfvéns mun.

Om det är den tillfälliga lagändring som Löfven tänker på, så är problemet löst. Lagen tar tydligen inte hänsyn till om den asylsökande uppbar flyktingstatus eller ej, eftersom flertalet som ej har flyktingstatus, fortfarande befinner sig inom landets gränser? Lagändringen kan ses som ett sätt att slippa ta tag i utvisningarna och visa upp sprickan som råder i regeringen innan valet. Sossarna minns mycket väl hur lätt MP viker sig, i sina hjärtefrågor, när de väl hamnat i regeringsställning. (Bromma flygplats, brunkol, förbifart Stockholm....)
Denna lag SFS 2016:752 upphör den 19:e juli 2019, vilket betyder att Sverige står utan migrationspolitik efter detta datum, en fråga som Löfvén &Co borde ge väljarna ett svar på innan valet.
Migrationsuppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet 2011 innehöll fortfarande följande punkt som visar på Löfvens lögn: ”Den som inte hade laglig rätt att vistas i Sverige skulle lämna landet (uppmärksammades i samband med REVA och kontroller i tunnelbanan).”

Det är alldeles sanslöst, att vi har en statsminister som ljuger Amerikas president Donald Trump rakt upp i ansiktet, när han antyder att problemet har fått en permanent lösning.
Bygger Löfvens Europa/Sverige murar eller ej? Kommer Sveriges gränser åter vara vidöppna för alla och envar oavsett flyktingstatus enligt påstådd 2015 modell efter valet? Varför nämnde
Löfvén inte, att Sverige fortfarande tar emot flest flyktingar per capita i EU? Permanenta uppehållstillstånd har aldrig per automatik, utdelats till ekonomiska migranter enligt ett rättsligt perspektiv. Frågan är varför Löfven står och blåljuger om detta på bästa sändningstid från Vita huset?
Bara under 2017 delade MV ut 135 000 uppehållstillstånd. Det är en ökning med 32% sedan Reinfeldts årsgenomsnitt.
2018 har startat ännu värre, redan 21 000 uppehållstillstånd under jan-feb. Så vi kommer kanske spräcka den magiska 200.000 siffran i år. Jan/feb är dom lugnaste månaderna. Efter pingst brukar vi ligga på 15000 i månaden. 2018 kan bli episkt.
Gränserna är fortfarande vidöppna. Frågan är, om de vidöppna gränserna är nog öppna för
Löfvéns regeringspartner MP. 

Enligt SCB får vi med dagens lagar en nettomigration på 700 000 invandrare de närmaste åtta åren. Det blir ett nytt Rosengård var fjärde månad eller ett helt stor-Göteborg på två mandatperioder. Eftersom varken moderater eller sossar pratar om detta, får vi anta att de inte kommer göra nåt åt saken.
Utöver nettomigrationen på 700 000 personer får vi även en intern ökning (födda - döda) på 300 000 personer under samma period. Nå
gon som tror att sjukvård, dagis, bostäder, kommer att byggas ut i den takten? Det här kommer att gå jättebra!

Eftersom politikerna ljuger om allt kring invandringen och dess inverkan på samhället och allt fler människor har börjat se igenom lögnerna och ifrågasätta dem, kan man undra följande:
Är inte siffran 163 000 också en lögn? Varför tror alla på den siffran om allt annat är lögn?
Foliehatten tror personligen att det rör sig om betydligt fler och att politiker mörkar den sanna siffran. Det är bara att se hur det ser ut i våra städer idag. Svenskar är i minoritet nästan överallt.

Problemet är Europakonventionerna - inte FN:s flyktingkonventioner. Det är Europakonventionerna som inga EU-länder kan säga upp hipp som happ.Vi har en EU-lagstiftning som åsamkar medlemsländerna problem. Först river man gränserna, så människor kan röra sig fritt inom Schengenområdet. Sen har man inget yttre gränsskydd som gör att folk kan spatsera in i de yttre gränsstaterna och därifrån promenera genom Europa till det förlovade paradiset Sverige.
Lägg skulden där den hör hemma! Hos EU och globalist lobbyisterna som styr EU-byråkraterna. I grund och botten är det så, att svenska politiker inte driver svenskars intressen vad gäller invandringen, utan EU toppars direktiv. Hade invandringen följt vad folket egentligen vill, så hade regeringen, dragit ner på invandringen. Alla väljarundersökning visa
r att svenskarna, vill ha minskad invandring. Det är mycket allvarligt, när ett lands ledare inte lyssnar på sin befolkning eller dess välmående. Och det är inte för inte som Sverige ligger överlägset högst i korruptionsindex bland de nordiska länderna idag.

Att skylla på den tidigare Alliansregeringen, samtidigt som man inte egentligen åtgärdat något, är den här regeringens politik. Det är så oansvarigt, att endast en svensk statsminister, har mage nog att lossas som om det ”regnade spik!” Politiker i detta land kör med metoden ”blundar jag, så finns det inga problem.”
Samma sak är det med alko
holister, man ser inte sig själv som alkoholist och innan man ska bli hjälpt, så måste man säga till sig själv, att man är alkoholist. Löfvén har än så länge inte sagt, att vi har problem, så i hans värld är det lugnt.

Det är politikerna själva som har velat ha det så här! Läs valfri debatt under de senaste 15 åren - S, M, V, KD, MP, L och C har packat på oss invandrare med hänvisning till mångkultur och kulturberikning! När ska det gå upp för etablissemanget att i princip ingen som kommer till Sverige flyr från någonting? De som kommer hit flyttar till Sverige är för de stora bidragen.
Stefan Löfvén kan stänga gränsen på 1 timme om han vill! Allt annat är skitsnack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar