söndag 6 december 2020

Annika Strandhäll utmanar Stefan Löfven!

Ikväll sänder SVT2 – ”Min sanning” och det är Annika Strandhäll(AS) som intervjuas. Det som är mycket intressant är att Annika vågar utmana Stefan Löfven om partiledarskapet och det är ingen som gjort det tidigare så öppet. Hon är den förste socialdemokraten som utmanar partiledaren genom att ifrågasätta migrationspolitiken som lett till ett mångkulturhaveri.

SvT Nyheter har en artikel där Annika säger : ”Vi kan inte sopa problem under mattan som politiker.
Enligt flera opinionsmätningar har Socialdemokraterna, precis som många andra riksdagspartier, förlorat väljare till SD.
Annika: ”Vi måste se att “de här problemen har vi.”
Det människor söker är att vi ska ha svar på de här politiska utmaningarna. Och att säga att det inte finns ett integrationsproblem eller att människor inte upplever frustration över de ökande klyftorna gör ingen en tjänst.
Tycker du att det finns tendenser att skyla över det inom socialdemokratin?
– Ja absolut, säger Annika Strandhäll. Jag tror ärligt talat att man kan säga att integrationsproblematik och segregation som ökat under lång tid blev lite satt på steroider.
Den stora omvändningen som är steget som måste till före det stora hemvändandet lanserades nu av Strandhäll. Om Foliehatten får spå, kommer hon att lanseras som partiledare och som statsministerkandidat inom kort. En kvinna är antagligen ett måste för PK maffian för att de skall gå med på den stora omvändningen.
Till och med SVT själva noterar detta i en kommenterande artikel:  ”Annika Strandhäll, riksdagsledamot och före detta socialdemokratisk minister, anklagar sitt parti för att ha sopat problemen med migrations- och integrationspolitiken under mattan. Uttalandena i Min sanning kan vara kontroversiella i det egna partiet.
Annars var Annika Strandhäll länge en varm anhängare av ett generöst flyktingmottagande. Hösten 2015, mitt under flyktingkrisen, skrev hon bland annat på sociala medier ”Nu mobiliserar vi hela Sverige för att välkomna människor som flyr för sitt liv och ge dem en god start.”
Idag gör hon uppenbart en annan bedömning. ”Vi måste klara av integrationen för dom människor som kommit hit innan vi kan klara av att öppna upp och ta emot fler”, säger hon i intervjun.
Annika Strandhäll är heller inte den enda politiker som ändrat åsikt i flyktingfrågan de senaste åren. Det har många politiker gjort, i flera olika partier.”

Ingen annan politisk fråga har heller varit föremål för en så fundamental omvärdering inom de flesta partier som just migrationspolitiken.

Den PK-kor
rekte Mats Knutsson glömde givetvis av en ren slump att nämna att SD inte ändrat åsikt i frågan. Medan allt fler närmat sig SDs position i denna fråga.

 

6 kommentarer:

 1. Kan du hatten gå in o kolla dödstalen i år jämfört med genomsnittet av dödsfall de senaste fem åren ,, du är dukdig på såna grejer ,,,,, det borde ju vara ruggigt många som dött eftersom det är en pandemi som har gjort att man stängt ner hela världen ,,, o följden kommer att bli att man kan skylla den ekonomiska smällen på pandemin ,, som skördat så många liv

  Sd har ju stämt in i kören med att prata om munskydd

  Men kan du offra dej o kolla upp det jag frågar om ,,, vi börjar där

  Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peter!
   Läs bif länk. Där får du svar på dina frågor.
   Det som är intressant är att "vinterkräksjukan" mer eller mindre försvann och kanske ersattes av Covid-19!
   https://emanuelkarlsten.se/antalet-doda-2020-hittills-ett-tiotal-over-snittet-per-dag/

   Radera
 2. https://emanuelkarlsten.se/

  Näää hatten ,,, jag har läst lite ur det han skriver ,,,, han har vunnit stora journalistpriset,, det säger allt ,,,, han vinner inte detta priset om han inte är kontrollerad av globalisterna ,,, punkt

  Jag ber dej att gå in o titta på scb statistik o jämföra årets dödssiffror med de fem senaste årets genomsnitt ,,, sen skriver du var vi är när vi jämför ,,,, jag ber dej vänligt att göra det hatten ,, detta kan inte vara svårt för du är duktig på sånt det vet jag ,,,

  SvaraRadera
 3. Det finns förmodligen fler sossar, som inser att den invandrings- och integrationspolitik som bedrivits under 2000-talet (egentligen ännu längre) och fortfarande bedrivs är ohållbar. Dock blir det till sist frågan om makten, som övertrumfar allt för S - då kan man liera sig med extremistpartiet Mp oavsett hur destruktiva följderna blir för landet.

  SvaraRadera
 4. *Om Foliehatten får spå, kommer hon att lanseras som partiledare och som."
  En övereraskände tankegång. Hon har allt utom utbildning.
  *En starkare kvinna för ett tryggare Sverige, men hon är inte min partiledare.

  SvaraRadera
 5. Titta på Steffe! Han är en frontfigur och det är andra som styr!
  Att det blir en kvinna som efterträder Steffe är "nog" ganska klart! Annika blir precis som Steffe en frontfigur!
  Man kan alltid spekulera som Expressen och jag gör!

  SvaraRadera