tisdag 29 december 2020

Regeringen är en parodi på sig själv!

 Sjukvården i krisläge då hör vi PK med

-kör försiktig
-läs instruktioner på fyrverkerier
De avslutar med följ myndigheternas råd vilket faller lite platt när
Löfven och Morgan är ute och shoppar konstant. De har förvandlat sig själva från auktoritet till parodi. Kan inte alla politiker skicka någon springis och handla. Måste Löfven gå till urmakaren eller vad det nu var i egen hög person? Är det fel på mobilen eller klockan skickar man någon vikarie.
'Statsminister Löfven besöker gallerian skriver Expressen!
Den 20 december besökte Stefan Löfven Gallerian i centrala Stockholm – två dagar efter att regeringen uppmanat svenska folket att undvika köpcentrum och att ingen trängsel får förekomma i julhandeln. Enligt Expressen ska han även ha besökt köpcentret flera gånger under december månad.
Nu måste alla skärpa sig. Nu behöver varenda medborgare ta sitt ansvar. Vi vet hur farligt det här är. Vi har nästan 6 000 människor avlidna, sa statsminister Stefan Löfven under en presskonferens den 3 november.
Enligt vittnesuppgifter till Expressen ska Löfven, tillsammans med livvakter, ha gått in i butiken Stjärnurmakarna och tittat på klockor.
Han var där i ett noga planerat ärende, säger Löfvens pressekreterare Mikael Lindström, till Expressen.

Löfven besöker en galleria efter han uppmanat svenska befolkningen till att skärpa till sig. Dessutom så verkar han inte ha vaccinerat sig ännu, vilket en del världsledare har gjort för att visa vägen för sina medmänniskor.''
Har Löfven börjat tröttna? Ser han ett ljus i tunneln? Det här agerandet ger väl knappast en signal om att läget är allvarligt, skamligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar