torsdag 10 december 2020

Det nya invandrarpartiet – socialdemokraterna!

I Novus väljarbarometer för december som släpptes idag, är sossarna med sina 28 % det största parti med marginal. Siffran är också en ökning med 1,6 procentenheter jämfört med novembermätningen. Foliehatten misstänker att mätningen inte är en sanning och att svenska opinionsundersökningar inte speglar folkviljan. De är endast ett verktyg för att påverka eller …?

Men det är väl absolut ingen tvekan om att det svenska folket förtjänar precis allting som nu kommer till dem? De vill ha det så här.  Svenska folket kan glömma att:
- Kvinnor ska kunna gå trygga.
- Ungdomar inte ska rånas och förnedras.
- Sverige ska ha en vård i världsklass.
- Vi ska knäcka gängkriminaliteten.
- Skolar och bilar inte skall brinna.
- I Sverige ska vi ha ordning och reda.
- Sverige ska vara ett tryggt land att bo i.
- Pensionärer skall få högre pension.

S har utan tvivel gått från arbetarparti till bidragsparti där man nu bland invandrarna har sin stora väljarkrets, lite ironiskt att man nu tömmer fickorna på svenskar man förr påstod sig värna om. Sossarna öppnar nu gränserna för ny valboskap i en takt om ca 120.000 pers årligen trots Covid-19!

Löfven är populärast att dela julbordet med och tacka för det "gratis är gott." 
Sverige är idag en våldsnation med total utarmning och där gamla behandlas som smuts. Där man enbart har privilegier om man är invandrare. S har totalt tappat kontakten till svenska folket. Enligt SCB är S "större stöd bland invandrare än inrikes födda." Smaka på den! Sveriges största parti är inte längre svenskt! Svenskarna har röstat fram ett parti som skänkt bort vårt land till invandrare som fått bidrag för att ta över! Ingen normal svensk med sunt förnuft röstar på ett parti som skänker bort landet till invandrare.

Mer än hälften av S väljare är invandrare. Sossarna skulle få 14% om bara svenskar hade röstat. Minst hälften av dem är pensionärer (7%) och de dör som flugor i Corona fram till valet 2022. S är ett Islamistparti som ger stora bidrag till muslimska föreningar. De tillåter till och med en IS-krigare jobba som lärare på en skola, samt andra radikala islamister att starta nya skolor. Allt för att sossarna ska få makt. Men de leker med elden. Islam tillåter ingen demokrati eller religionsfrihet. Imamer rekommenderar sina församlingsmedlemmar att rösta på det parti som är Islamvänligt. Inget konstigt med det förutom att vårt fria samhälle är i fara. Enligt Foliehatten har vi fler fiender inom landet än utanför.
En mandatperiod till med sossar, MP och
Centern, då är Sverige definitivt förlorat och Greta får stå i sjal och hålla tal eller så är det någon Imam istället för mamma Malena som bestämmer vad Greta ska göra och säga. Sverige kommer bli ett dysfunktionellt kalifat med sossarna.

"Som man ropar får man svar", brukar det sägas eller i undersökningar, "Som man frågar får man svar".

Svenska folket som sett svensk statsledning svaja hit och dit med olika "vädjanden" i Coronapandemin samtidigt som övriga nordiska länders statsledningar "pekat med hela handen" och sagt "ni ska" fick plötsligt något att hålla sig till när socialministern till slut röt till med sitt "du ska" även om ingen enligt svenska regler behöver följa den ordern.

Det ger naturligtvis utslag i en undersökning strax efter uttalandet som betraktas som "handlingskraft" vilket tills nu saknats i hanteringen av Coronapandemin i Sverige.

S är ett parti som tappat sin själ till makthungern och bör förpassas till partigruppen med under 10% väljarstöd tills det kommit till sans.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar