tisdag 15 december 2020

I Sverige är pedofiler och deras barnoffer lika mycket värda om man tillhör makten.

Det handlar inte om privatpersonen Fredrik Federley här, utan att det är en av Sveriges högst uppsatta och högljudda politiker som är(var?) andra vice ordförande i ett riksdagsparti samt en av de EU-parlamentariker som bestämmer över en halv miljard människor. Därför skall man gå till botten med detta.
Det här handlar om en person i maktställning
som dessutom verkar ha försökt utnyttja sin ställningen när han hotat med SÄPO i samband med avslöjandet.

Allmänheten kan inte plocka fram högafflarna förrän historien är utredd. Det unika för Sverige är att man här försöker lägga locket på för pedofilskandaler, eftersom FF är känd och ett parti som stödjer regeringen. Det ser ut som man också kommer att lyckas med detta. Det märkliga är att allmänheten tycker synd om FF, istället för de barn som är offren.
Vad än FF har gjort själv och vad han än har för böjelser så kan man inte förneka att han har utsatt sitt barn för fara och att han inte tycker att kombinationen dömd pedofil och barn är anledning till orosanmälan.
Många tycker ändå synd om honom.

Det måste finnas någon journalist i etablissemangsmedia som retar sig på att Federleyhistorien behandlas så oerhört välvilligt. Någon som vill gräva vidare för barnens skull. För att avslöja vidare pedofilkopplingar och i största möjliga mån avstyra framtida brott. Är alla journalister med resurser belagda med munkavle eller som Foliehatten tror, ägarna har gett order om att allt om Federley skall sopas under mattan.

Stoppa Pressarna må vara en skvallertidning men Nyhlén backar i alla fall inte att skriva.
För den som vill läsa finns en länk HÄR som handlar om alla smaskiga avslöjanden som Stoppa Pressarna har skrivit om.

Patrik Sjöberg som är ett ganska välkänt ansikte och själv varit utsatt håller inte käften. Det är jävligt många som retar sig. Foliehatten hyser vissa förhoppningar om att det här inte kommer att dö ut på det sättet Annie Lööf och Fredrik Federley hoppas på. Centern visar gammalmedia sin tacksamhet, med helsidesannonser i deras slasktidningar.

Läste ett uttalande från Federley där han anklagar massmedia för att han mår dåligt. Påstår att det mest är lögner alltihop och det är massmedias fel att han inte kan bli frisk nu. Enligt uppgift är Federley fortfarande tillsammans med pedofilen. Han gjorde inte slut i samband när han läste domen (oavsett när). Att inte göra det och samtidigt vara förälder.....öppnar upp för alla möjliga teorier.
Detta är den enda riktiga anledning varför FF är så desperat. Om en viss herr Nyhlén(Stoppa P) bara hade hållit fingrarna från tangentbordet - som MSM gjorde - och låtit saken bero, då hade Federley fortfarande bott på gården tillsammans med sin fantastiska och hänsynsfulla peddo och allt skulle ha varit frid och fröjd.  På mötet med Kriminalvården var hans enda bekymmer att hans namn skulle läcka ut, inte det faktum varför han överhuvudtaget satt där tillsammans med sin sambo.

Det är i praktiken en omöjlig situation att vara förälder och samtidigt tillsammans med en pedofil. En utövande pedofil som verkligen har våldtagit barn. Det går helt enkelt inte och det är en smula anmärkningsvärt att ingen i den etablerade pressen har dryftat den saken. Man brukar annars aldrig tveka att karaktärsmörda människor. Det värsta man kan göra är att inte älska alla utlänningar och vara öppen med det.
Samtidigt finns det ett barn i den här historien som har rätt till sin personliga integritet och i samma sekund som Stoppa Pressarna gick ut med den här storyn så exponerade man barnet för ofrivillig uppmärksamhet.

Vad gäller Federleys egna syn på sex och samlevnad vet vi egentligen ingenting. Hans egna version är att han bara försöker se det goda hos sina medmänniskor. Han har levt i ett tioårigt förhållande med en man. Om han hade varit en pedofil så hade det knappast varit möjligt att dölja i ett sådant långvarigt förhållande.
Just nu kan man konstatera att han har visat dåligt omdöme och försatt sig själv i en i taskig sits. Det kanske aldrig blir någon annan utgång av den här historien. Vi kommer aldrig att se honom i rampljuset igen. Han kommer att dra sig tillbaka till anonymiteten.

För det första, Federley, du har aldrig varit frisk. För det andra, spelar ingen roll hur mycket du försöker. Din sambo är en dömd pedofil och du visste om det. För det tredje, du hade inget emot att håna och förfölja andra politiska motståndare, nu kan du själv känna hur det känns att bli förföljd och "anklagad"...

Så om du kan, stå upp för en gång skull och var en man och inte transan "Ursula", utan en riktig karl och stå för det du har gjort, stå för dina handlingar. Federley är homosexuell och har därför offerpoäng som gör att han åtnjuter amnesti mot all kritik. Han tillhör dessutom stödbenet till vår socialistiska regering, så då kan man bli förlåten för det mesta och en annan förklaring är att C är stora favoriter bland journalisterna i gammelmedia. Främst på grund av deras vurm för obegränsad invandring.

Bryssel Calling’ följer SVT fyra utvalda svenska EU-parlamentariker varav en är Centerpartiets Fredrick Federley. Programmet har ett nyfiket icke-kritiskt anslag där Federley presenteras som en hjälte till musik från boxningsfilmen Rocky med Sylvester Stallone.
Det är inte alls konstigt att SVT hyllar Federley, hans leverne och åsikter ligger helt i linje med de som frodas på SVT. Klart SVT måste visa dessa avsnitt med Federl
ey, man är neutrala och tar inte ställning. Deras inställning säger allt ändå. Lite högre moral har man faktiskt rätt att begära från både politiker och SVT. SVT indirekt godkänner pedofiler, att han är gay är ingen ursäkt.
Paolo Roberto, handlade allt om hans privatliv?
Martin Timell, handlade det om hans privatliv?
Martin Timell. Han fick sparken per omgående, alla program han gjort plockades bort, böcker han varit med att göra försvann från bokhandeln. Han var
misstänkt för ofredande/våldtäkt. Han blev friad men är helt rökt.
Foliehatten noterar att att C växlat in på nytt spår i sin reklam och i framträdande. Federley klädde sig i bonakläder och trädde fram i sörgårdsidyll på sin gård med får och höns. Nu skulle landsbygden lockas till valurnorna. I reklamen sitter Rödskrikan i blomsterhav i naturen och spelar miljövän och klimatpolitiker. Hur går det ihop med den cyniska Stureplanspolitiken med kapitalismens rovdrift på mänskor och natur?
Centerpartiet är lika schizofrent som Fredrik Federley - ena stunden ett blommigt framtidsparti, andra stunden ett rovdjursansikte med lustan fradgande i munnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar