lördag 5 december 2020

Vem representerar regeringen – svenskar eller invandrare?

Sent igår på eftermiddagen passade regeringen på att publicera på sin webbplats en kompletterande promemoria ”En långsiktigt hållbar migrationspolitik” där regeringen aviserar, att man nu vill dra tillbaka en del av åtstramningarna i den parlamentariska migrationsuppgörelsen.

För flera grupper ska det nu bli enklare att komma till Sverige och få permanenta uppehållstillstånd ska vara huvudregeln och ”inte får leda till orimliga konsekvenser i enskilda fall.”
Enligt ändringsförslaget ska det bli lättare att anhöriginvandra för den som vill bli sambo eller make/maka till någon som tidigare invandrat till Sverige om relationen har etablerats i det gamla hemlandet. Båda ska då ges permanenta uppehållstillstånd i stället för tillfälliga.
Mitt i en pandemi som visat alla våra brister och överbelastningar, så kliver Löfvén in och ska fylla på med ännu mer invandrare. Svenskarna skall jobba hårdare för att kunna betala ännu högre skatter. Pengarna behövs för att ge invandrare bidrag eftersom majoriteten aldrig kommer in på den svenska arbetsmarknaden.

Fler än Foliehatten
är mycket intresserade av att veta hur diskussionerna inför detta beslut lät! Har man tagit in MP i båten så får man ro själv och får ”fan” på köpet. Ingen tvingar Löfvén att bilda regering med MP. Aldrig tidigare har det varit mer uppenbart än nu, de tänker haverera landet totalt!
Det är väljarkåren som i det senaste valet med sina röster visat att de vill att Sverige skall förstöras i grunden. Vi distanserar oss allt mer från övriga Norden. (S)verige är sämst på alla områden och väljarkåren tycks vara nöjda med tillståndet.
Löfven jobbar på att slå sönder vår svenska välfärd.
Löfven jobbar på att slå sönder den svenska fackföreningsrörelsen.
Löfven jobbar på att svenskt rättsväsende ska stå helt kraftlösa mot den grövsta kriminaliteten.
Löfven måste förklara varför han villa fylla landet med ännu mer våld och han rasiststämplar människor i Sverige som värnar om svensk kultur och det svenska samhället.
Löfven har dessutom tillsammans med
Rödskrikan Lööf lyckats få in en femetta på hela den svenska fackföreningsrörelsen denna vecka! Ska dagens sossar få 120-åriga LO att gå i graven? Man måste säga att han får mycket gjort vår käre statsminister!

Varför springer han omkring med svenska flaggan på kavajuppslaget? För bara ett år sedan revs den ner i Julkalendern av Marianne Mörck, och de som visade upp den var rasister. Sedan kom en pandemi och de allra värsta "hånarna" bytte den röda kommunistsymbolen på rockslaget till en svensk flagga. Har ni ingen skam i kroppen, ni är inte värdiga att bära denna symbol. Sverige har idag en femtekolonnare som statsminister och som vurmar mer för  muslimer än för svenskarna.

En majoritet av svenska folket vill ha mindre invandring enligt flera undersökningar! Regeringen gör tvärtom, det är mycket tydligt att de inte jobbar för svenska folket och majoritetens intresse!

Politiker i Sverige tycks tro, att det svenska samhället är deras och att människor som bott i landet sedan generationer inte har rätt att försvara sitt kulturarv och sitt land. Att sossarna vill trycka in halva MENA här är förståeligt : se valresultaten från förorterna! Uppåt 80% på vissa håll!
Men KD, M, L, C...hur kan det finnas så många dårar i dessa partier? Ser dom inte vad som händer i Malmö, Borås, Trollhättan, Ronneby, Uppsala, Filipstad osv?
Svar : ja, dom ser. Men dom skiter i Sverige.

Allt i samhället rasar. Statsskulden ökar enormt just nu. Vi har elbrist, bostadsbrist, ökande arbetslöshet etc. Regeringen bygger några vindsnurror och lägger kärnkraft.  Det är den totala motsatsen för att Sverige ska lyfta. Vi har nu rasat på alla listor för ett bra samhälle och land i flera år. Kriminaliteten är enorm och vi lånar för bistånd till islamistiska länder. Man lägger alla kostnader på skattebetalarna och kramar åt småföretag så de knappt går runt och får svårt att expandera. Man kräver högst åtta personer på krogen, men kollektivtrafiken kan ta in hur många som helst i i bussar och tåg.

Nu planerar regeringen arvsskatt, fastighetsskatt, högre bilskatt och skatt på skatt. För att stjäla från de som gör rätt för sig och ge till en massa invandrare som aldrig kommer i jobb. Åtgärderna för Coronaepidemien är feltajmad. Man kunde tidigt se att smittan ökade i avloppssystemen. Prover visade en snabb ökning men FHM ansåg inte att det var tillförlitligt. Nu sitter vi där och folk dör i onödan. Vi kunde ha agerat tidigare.

Vi har en statsminister som regerar med C och MPs politik. Han lurade sina egna väljare och C blåste Alliansen. Båda såg till att demokratin totalt sattes ur spel. Media verkar ha huvudet i "arslet." Varför reagerade de inte? Svenska folket sover och Reinfeldt måste vara oerhört nöjd nu. Om tio år kanske tidigare kommer det vara total anarki när pengarna är slut. 

Vi läser dagligen om hur mångkulturen bryter ny mark och flyttar gränser. Media försöker hänga med i svängarna men man inser att de bara hinner rapportera om toppen av isberget.
En olustig och sorglig framtid verkar omöjlig att hindra och ett sent uppvaknande hos de som haft chansen att bromsa utvecklingen räcker inte, nu har vi att välja på extremt hårda och förmodligen omänskliga motåtgärder eller att låta mångkulturen löpa amok.

Behöver inte ta upp några exempel, det är bara att öppna valfri media för att inse hur allvarlig situation är. Personligen tror Foliehatten inte vi förmår att bromsa utvecklingen och då infinner sig frågan, vad kommer vi få för samhälle. Om vi struntar i att stå emot, att förskjuta katastrofen, utan bara låter saken explodera på alla nivåer, polis, rättsväsende, skolor, myndigheter, politik, låt mångkulturen skölja över oss fullt ut, inte kämpa emot, vad väntar då runt hörnet?

Inbördeskrig? Ja, det är väl inte helt otänkbart i förlängningen. Eller kan någon ge lite hopp i decembermörkret, beskriv en annan utveckling för oss som söker efter minsta tecken om bättring.

För media väntar nog än värre avtrubbning tills aktivister fyller allt utrymme och endast representerar de som totalt förnekar verkligheten. Vi ser tendenser redan nu, verkligheten går knappt att beskriva längre då alla utvägar att förvränga och släta över är uttömda. MSM kommer mer och mer att framstå som ett absurt skämt, precis som politiken.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar