torsdag 31 december 2020

Det knakar i det förfallna och ruttnande folkhemmet!

När det Liberala Imperiet om några veckor byter frontfigur har städningen påbörjats med att rensa ut de vildvuxna blommorna ur rabatten som inte passar in.

Google rensade ut SwebbTV och Swedbank drog in Fria Tiders bankkonton. Vilka fler vildvuxna blommor kommer att rensas ut nästa gång?  Vad som skett är inte direkt överraskande eller oväntat, utan flera har förutspått denna utveckling. Flera aktörer på nätet har blivit en rejäl vagel i ögat på makten.
Likheterna med vad som hände i Sovjetdiktaturen är slående. 50% av demokratikämparna, regimkritikerna och dissidenterna var angivare anställda av säkerhetstjänsten/Kommunistpartiet. Vi kan kallt räkna med att det förhåller sig på samma sätt i Sverige. Vi har sett många bilder där den kvinnliga svenska Googlechefen ”frotterar” sig med makten. Fundera också över varför Google av regeringen har fått så strålande villkor när de byggde servicehallar!

Att avskeda folk från sina arbetsplatser för politiska åsikter, regimkritik eller helt enkelt för att ha sagt sanningen var vardagsmat i Sovjet.
Stängning av bankkonton och "deplatforming" är bara början på de metoder som kommer att användas av
vänstern (motsvarigheten till de sovjetiska bolshevikerna) allteftersom de blir mer desperata och försöker att få tyst på oppositionen.
Den agenda som i framtiden kommer att drivas av media blir baserad på att kollektivism är den enda lösningen. Skulderna kollektiviseras och i framtiden även det privata ägandet, var så säkra.
Du kan möjligen hyra eller disponera något i framtiden om du har "rätt" åsikt och sociala/politiska godhetspoäng på ditt konto, men att äga blir i praktiken omöjligt.

Sossarnas bank/Swedbank
med Göran Persson som ordförande kommer vara ledande när det gäller politiska ingrepp och de har börjat med Fria Tider och med all säkerhet kommer andra regimkritiska media samt även mot privatpersoner med åsikter som avviker från (s)tatsreligionen att fortsätta. De övriga s.k. "fria" affärsbankerna kommer snällt att följa efter under hot om påtryckningar från regimen genom ändring av banklagstiftningen, stängning/indragande av tillstånd.

Den pågående diskussionen om begränsande av internetutbudet, försvårandet för fria media att via nätet nå ut till folket och blockerande av för regimen misshaglig information eller rent av sanning pekar helt klart på att man redan har för avsikt att slutgiltigt införa statlig censur och åsiktsdiktatur.

Orwells beskrivning av medielandskapet och politiken i 1984 stämmer på pricken med de avsikter och planer som finns i Sverige. Har 1984 tjänat som instruktionsbok för dagens regim?

Det knakar i det förfallna och ruttnande svartbygget/folkhemmet och det är ekonomin som till slut blir avgörande för landets öde.
Regimmedia lär komma med samma sorts sensationsnyheter som "
Pravda" trumpetade ut i media under Sovjetdiktaturen, detta trots att verkligheten och politiken bestod av monumentala misstag och ekonomisk katastrof.
I slutändan är rimligen frågan hur länge folk accepterar en statsapparat som uppenbart åsidosätter hela den grund som folkstyrelsen, åsiktsfriheten och vilar på. Frågan är hur ska folket göra för att få ett nytt system? Välja nya politiker? Knappast gångbart. Sjuklövern är sjuklövern och SD kämpar för att bli det åttonde bladet, så våra möjligheter att i val välja ett annat system är obefintliga. Sverige styrs i praktiken av tjänstemän som ska vara opolitiska och verkställa politikens beslut, men som verkar i enlighet med egna mål och i många fall är aktivister. Därmed spelar det ingen roll hur länge folket accepterar systemet, för folket kan inte påverka det.

Fredrik Reinfeldt skrev i sin ungdom ”Det sovande folket” och det är en titel som passar bra in på speciellt kvinnor som gillar Stefan Löfven! Det kvittar vad han gör och det skall bli mycket intressant att se efter hans senaste och flera andras ministrars debacle där de inte själva följer de råd och maningar de gett svenska folket, hur detta kommer att se ut i nästa opinionssiffror.
Det är en helt fundamental fråga som medierna systematiskt kringgår. Medierna kringgår naturligtvis detta, eftersom de är en del av systemet och det inte bara ekonomiskt genom att staten driver några medieföretag och finansierar de andra via presstöd, utan även på ett konceptuellt plan. Alternativmedier är inte en del av systemet. Det är därför makten och MSM hatar dem.
Väldigt få inser att det kommer leda till att Sverige tvings till en (tvångs)anslutning till Euro för att kunna skapa helikopterpengar ur intet, genom digital skuldsättning via riksbanker. SEK är en liten valuta och riskerna är stora. Men en stor valuta "to big to fail" som Euro eller USD kommer det vara framtiden. ECB/FED kommer att pumpa ut helikopterpengar i systemet i en aldrig sinande takt. Det har pågått sedan den globala finanskrisen 2008 men ökar nu takten på grund av Coronapandemins konsekvenser för att rädda Euro.

Hela västvärlden kommer landa i det gamla sovjetiska skämtet om den kommunistiska statskapitalismen:
"The principle of the state capitalism of the period of transition to communism: the authorities pretend they are paying wages, workers pretend they are working."

En ödets ironi att det kapitalistiska systemet nu måste ta till statskapitalism, dvs socialism för att rädda det ekonomiska systemet genom kollektiv skuldsättning. Det var inte många som såg det komma. Twisten är att skulderna kollektiviseras och tillgångarna privatiseras. Alla nöjda? Eller?

Vad har nu detta med mångkultur att göra? Precis allt. Dessa stora valutor kräver stora imperium med gemensam valuta som inte enkelt kan påverkas av marknaderna eller ovänner. I dagsläget är det bara Euro och USD som tål denna skuldsättning utan att riskera inflation. Covid-19 har ursäktat ökad skuldsättning bland småvalutor som SEK.
Statssocialismen som nu används för att finansiera vårt semikapitalistiska system förutsätter imperium med gemensam valuta och därmed mångkultur för att kunna finansiera fortsatt skuldsättning.
Stora imperium är mångkulturella och mångkulturen utgör också det största hotet mot deras existens som imperium. Frågan är vilken kraft som kommer vinna. Imperiebyggande mångkultur eller etnisk värdegrundsbevarande? Vilket är en hållbar politik ur mänsklig synvinkel?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar