torsdag 17 december 2020

Covid-19 avslöjade århundradets största ”fake news” om koldioxid utsläppen!

Hösten/vintern har varit varm och vi vet redan, att många s.k. alarmister drar den slutsatsen att det varma vädret beror på den s.k. globala uppvärmningen.

När vi har varmt väder har någon annan del av världen kallt väder. Det tar nästan ut sig. Däremot påverkar förmodligen en svag global uppvärmning även temperaturen i Sverige. Men den lilla uppvärmningen drunknar i de enorma variationerna vi ser i vädret. Hela Sveriges journalistkår har bestämt sig för, att det råder klimatnödläge orsakat av ett klimathot är ingen nyhet.
Det vore en katastrof om det skulle visa sig om det inte råder ett klimathot, vad skall alla dessa s.k. klimatjournalister skriva om då. Det vill till att hålla igång så jobben kan säkras. Då blir det till att skärpa sig för Sverige som ska vara ett föredöme
enligt regeringen för hela världen. Speciellt med tanke på att Sverige genom olika koldioxidskatter bekämpat den globala uppvärmningen under flera decennier. En halv grad mer i Sverige än globalt. Chockerande siffra. Satellitmätningar UAH pekar på ca 0.5 C, och inte 1 C som IPCC påstår, sedan mitten av 1970-talet. Ungefär samma storleksordning som ökningen mellan 1900-1940. Nu är det dags att utlysa klimatnödläge upphöjt i kubik.

Churchill i Kanada ligger vid Hudson Bay på ungefär samma breddgrad som Helsingfors och Stockholm. I Churchill är det -32, Hudson Bay är nästan helt isbelagt och isbjörnar måste köras med våld långt ut på isen.

Om två veckor ska referensen till vad som är normalt flyttas från 1961-1990 till 1991-2020. Plötsligt kommer det bli ”varmare än normalt” mycket mer sällan än tidigare, om inte svenska medier och SMHI hittar ett sätt att komma runt detta problem som ju kraftigt försvårar pedagogiken om klimatnödläget.

Störst misstag gör man kanske när man samtidigt blandar väder med klimat och lokala uppgifter med globala. Sverige är inte världen. Bara för att Sverige har varmt väder betyder det inte att resten av världen har det. Alla är inte införstådda med att dagens väder är på kort sikt och att en klimatförändring är på lång sikt - 30 år. Klimatet är genomsnittet av vädret under längre tid

För att få riktigt begrepp om klimatförändringar krävs i första hand perspektiv men inte minst förmåga att avgöra sambandet Orsak/Konsekvens.

Förra året vid den här tiden skrev inte svensk media ett enda ord om att Delhi i Indien hade sin kallaste decemberdag på 119 år. Folk dog och i Bangladesh ännu fler. I år har Island. Kanada och USA haft väldigt kallt och på vissa ställen är det rejält med snö. I Minnesota har det kommit 6 dm under ett dygn. I Virginia hade det inte kommit lika mycket. Virginia ligger ungefär på samma breddgrad som södra Italien. Är detta något som redovisas i MSM? Nej visst nej, det passar inte in i skrämselbilden.

Norska YR har kvar sin “retro”-variant med karta och temperaturer var är det kallt och var är det varmt på norra halvklotet . Skolorna borde ha som uppgift att titta på dessa kartor ett par gånger i veckan, istället för att bara lyssna på Greta. Men det passar väl inte i i läroplanen.

Covid-19 har människans utsläpp av koldioxid minskat med 6-8 procent. Trots det märks ingen minskning av koldioxidhalten i luften. Människans utsläpp är så små att de försvinner i den enorma omsättning som sker naturligt.
Alldeles oavsett vad klimatalarmister påstår så är det fortfarande en obevisad hypotes som FN:s klimatpanel IPCC driver, om att mänskliga atmosfäriska koldioxidutsläpp har någon negativ effekt för vårt klimat .
 

Vulkanisk koldioxid och framförallt undervattensvulkaner bidrar till dagens koldioxidnivåer. Författaren anser att det finns vetenskapligt stöd för detta.

Världens utsläpp av koldioxid ökar med 1-2 % om året sedan flera decennier och kommer att fortsätta.

IPCC har givit Kina, Indien och andra länder frikort till 2030 och de startar 3-5 stora kolkraftverk varje vecka året runt. De planerar 3 000 fram till 2030. Kina stod 2018 för 28 % av världens utsläpp, en siffra som säkert ökat nu. USA stod för 15 %, EU för 10 %, Indien för 7 % och Japan för 3 %.

Sverige stod för 1 promille av världens utsläpp och har minskat utsläppen i takten 2,5 % per år i 10 år. Världens utsläpp ökade 2018 med 2 %, 20 ggr Sveriges alla” utsläpp. Stänger vi landet, försenar vi de globala utsläppens ökning med mindre än tre veckor. Flyget pekades ut som en stor bov innan Covid-19 och nu kan vi se att utsläppen ”inte” har minskat och plötsligt hör vi från Lövin, att flyget inte påverkar utsläppen så mycket som man trodde. Den av regeringen påförda flygskatten kan antas leda till en försening av ökningen med några timmar.

Asien med nästan 50% av CO2 utsläppen. Dessutom kommer de öka sina utsläpp. Asiens ökande energiförbrukning återspeglar dess ekonomiska tillväxt. Visst är politikerna i EU är medvetna om detta! Ändå fortsätter de att låtsas som att ett fossilfritt EU skulle “rädda klimatet?” Den rödgröna maffian har tagit över EU och de åtgärder de genomför är helt utan betydelse. Det som sker är att EUs industrier tappar konkurrenskraft och redan idag har EU 4,5 miljoner arbetslösa.

Om inte Asien ändrar kurs, vilket
Foliehatten tror är väldigt osannolikt. så är alla EUs åtgärder helt och hållet meningslösa.
Det inte PK att säga att Asien står för en stor och växande andel av jordens CO2 utsläpp. Däremot verkar det vara helt OK att köpa billiga grejor från Asien tillverkade med el från kolkraft. Hörde Foliehatten ordet ”hyckleri?”

Förstår alla klimatalarmister att Sveriges utsläpp på 0,1 % av de “skadliga” CO2-utsläppen i världen, är mindre en piss i Atlanten! Det är direkt skrattretande vad regeringen håller på med. När ska SVT/SR m.fl. media rapportera om kolutbyggnaderna i Kina, Indien m.fl. länder och om hur det påverkar CO2-utsläppen worldwide?
Europa har minskat sina utsläpp men övriga världen har
ökat” utsläppen. Varför ska vi “gå före och visa vägen” när alla andra “don’t give a shit”? Ingen klimatalarmist kan bevisa att CO2 har någon
påtaglig påverkan på den globala uppvärmningen och därför ska vi inte heller “jamsa” om dess inverkan. Låt oss istället tala och agera mot all den skadliga miljöpåverkan som pågår på vår jordglob.

4 kommentarer:

 1. Tack för en utmärkt krönika - varför får man sig aldrig till livs något så vettigt och balanserat i klimatfrågan från våra stora massmedier?

  SvaraRadera
 2. CO2 är livets gas, med ökad halt CO2 i luften ökar växternas förmåga att växa och föda jordens befolkning.
  Men det är inte där vi svenskar drabbas, det är genom de grönas teknik och utvecklingsfientlighet vi drabbas.
  Vi kan förutse att vi inom en 10-årsperiod får Europas högsta elpriser och på grund av avvecklingen av svenskt jordbruk troligen också med de högsta livsmedelspriserna.
  Sammantaget innebär detta en radikal sänkning av levnadsstandarden i Sverige, troligen i området 50-100år, kanske än mer nu då vi inte längre har vare sig tillverkningsindustri eller samhällsgemenskap att bygga värden av.
  Detta ska ställas i relation till de Asiatiska ländernas fullständiga explosion i levnadsstandard.
  Sverige går från att vara ett av världens rikaste länder med ett världsledande utbildningsväsen och homogen befolkning i fred under kyrka, stat och Jante till i alla avseenden dess motsats, ett splittrat land, internationellt hög brottslighet, utplånad välfärd, fattigdom, kyla, hunger, obefintlig samhällsmoral och egoismens högborg.
  Socialismens nästa offer efter Sovjet, Kuba, DDR, Venezuela och alla andra utopiska drömsamhällen är Sverige.
  Men vänsterfolket kommer skylla allt på oss svenskar, vi har inte varit tillräckligt hängivna deras socialistiska himmelrike på jorden.

  SvaraRadera
 3. Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt att jag har äktenskap i sex år nu med ingen barn som läkaren sa att jag har ett lågt antal spermier så min fru ber om skilsmässa, hon var sjuk och trött på att ha varit med mig jag försökte allt mitt bästa men ingenting fungerade jag trodde att jag inte skulle träffa henne igen förrän jag träffade en gammal vän av mig som berättade om en trollkarl som heter Dr. Igbinovia, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig att min fru skulle återvända till mig inom tre dagar om jag bara var redo att betala de skatter som jag samarbetar med honom i bara en dag och han förberedde ett älskande och medicin för mig och den sista Han sa till mig att min fru kommer tillbaka. väldigt lustigt på morgonen kom min fru gråtande och bad om förlåtelse och sa att det var djävulernas arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag kunde inte föreställa mig det, men så snart jag var färdig med att skriva, två månader senare fru blev gravid det var som ett mirakel så håll inte din skam han gjorde det för mig och jag tror att han också kan göra det åt dig. Om du behöver hans hjälp kan du kontakta hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp eller Viber eller ringa honom nu: +2349071864129 Dr.Igbinovia behandlar också: Infertilitet, HIV / AIDS, HERPES 1/2, CANCER, Hepatit B, Om du vill bli gravid

  SvaraRadera
 4. Jo, Hatten...
  Vi kanske inte drar jämt, jämt...
  Hahaha!!
  Om Corona tar semester igen över Jul,som sommarn... politiskt, tror du mig mer??
  Vi är igång sen den 17:december...
  Hur ser kurvan ut i december??
  90 grader??
  När skulle det hända??

  Mvh Per

  SvaraRadera