söndag 27 december 2020

Är Stefan Löven totalt blind eller ljuger han flagrant om andra vågen av Covid-19?

 I en SVT intervju innan jul med Mats Knutson påstår statsminister Stefan Löfven: ” Nu trodde nog de flesta, även utanför Sverige att i höst skulle vi få kluster av smitta. Vi har inte fått det, utan vi har snarare fått en bredare våg. Alla i omvärlden, såg inte för sig en andra våg. ”

Titta in på 43:30 och 48:23 på videon!
WHO varnade för möjlighet av en andra våg redan maj 2020: ”Ryan warned that a second peak or wave could come during the normal influenza season, “which will greatly complicate things for disease control.”

ECDC konstaterade att Europa drabbats av en andra våg i oktober 2020: ”En andra våg av smitta har nått Europa.”
Hans egen statsepidemiolog stod för helvete och pratade om en andra våg redan i slutet av maj och denna s.k. idiot till journalist Mats Knutsson låter Löfven komma undan med följdfrågor som vanligt. Helt otroligt.

Foliehatten anser att Stefan Löfven ljuger flagrant att han var omedveten om att en andra våg av Covid-19 skulle komma. Hans tankar var inte inne på omsorgen om Sveriges befolkning, utan han var fullt upptagen med gymnasielagstiftningen, att han undgått att hela världen varnade om ökad smittspridning. Hela scenariot påminner om 2015 och migrantvågen: ” vi såg det inte komma!”

Återigen kan vi konstatera att detta uttalande kommer från en man som har en hel hjord av hästarna kvar i hagen... men som på något sätt lyckats få hela vänsteretablissemanget att sluta upp runt honom och alla ”helgalna” svenska kvinnor som ser något hos honom som ingen annan ser. De litar blind på honom enligt opinionsundersökningar!

Foliehatten
tror att alla anser honom "ofarlig/harmlös" på något sätt och därför får han vara statsminister och det är andra som har makten; MP, S partistyrelse-verkställande utskott, klaner, EU, media m.fl. Det passar mångas agenda. De får igenom sina olika särintressen utan egentlig strid då den formella ledningen av landet inte förstår utan tror att de är bra på vad de gör och därför sitter på tronen. Om ett halvår kommer Löfven sitta där och säga: ”vi var naiva.” och som vanligt skylla på FHM och andra. Han har inte gjort något fel.

Våra landsfader Stefan Löfven har givetvis helt rätt. Finns givetvis en anledning
till varför Trump kallade Löfven "the very talented prime minister."

Var inte poängen med
den väg som regeringen valt med understöd av FHM, att vi skulle få en massmitning och flockimmunitet att vi skulle stå starka mot den andra vågen och att Finland, Norge och Danmark skulle ligga risigt till?
Norge: 8 148 fall per miljon invånare, 405 avlidna
Danmark: 24 160 fall per miljon invånare, 1 070 avlidna
Sverige: 38 447 fall per miljon invånare, 8 167 avlidna
Vi var sämst under första vågen
och nu är vi sämst under andra vågen också. Vi har misslyckats kapitalt.
Det har tydligen gått Löfven helt förbi, vad skulle vara vitsen med tjatet om flockimmunitet om det inte kommer tillbaka. Dessutom var Sverige fel ute som vanligt. Finska forskare kom i dagarna fram till att immuniteten bara består i 6 månader.

Daniel S
uhonen skvallrade litet, att Löfven försöker skademinimera! Ett av argumenten för flockimmuniteten var just att vi skulle slippa en andra våg. De flesta ”korkade” medborgarna går på det som regeringen säger och kan inte komma ihåg hur de argumenterade för att luras i våras. Det är faktiskt bra att medborgarna inte har bättre koll, det går bättre att driva en agenda då.
Någon mer inkompetent regering finns nog inte på denna planet. Vi vet inte. Vi har inte gjort något. Vi såg det inte komma och så vidare. Det är nog den enda regering som inte fattat att man sitter i regeringsställning.
Kan det inte komma ett gäng rymdvarelser och kidnappa regeringen för gott. Det blir
Foliehattens önskejulklapp till jul 2021.

1 kommentar:

  1. Nu ligger ett 83-sidigt lagförslag den sk covid-19-lagen.

    De nu ettåriga erfarenheterna från corona-epidemin kan inte på något sätt försvarar detta människokränkande drakoniska lagförslag.

    Löfven har fått blodad tand att tillskansa sig makt, skräm upp folket med allvarstyngda tal följt av försök att tillskansa sig utökad makt genom att köra runt Riksdagen vilket görs möjlig genom att ändra i grundlagen.

    Samtidigt vill han minska kommunernas självbestämmande vilket också är reglerat i grundlagen.

    SvaraRadera