torsdag 31 december 2020

Du kan lita på mig sjunger Tomas Ledin men knappt på Stefan Löfven!

Tomas Ledin sjunger ”Du kan lita på mig” och idag skriver Stefan Löfven på Aftonbladet Debatt med rubriken "Du ska kunna lita på Sverige!”
Sveriges grand master sosse och landsfader släpper personligen en debattartikel på Sveriges sosseblaska nr 1 - kl 04:00 på morgonen.

Foliehatten har fullt förtroende för att Lövfen även i framtiden kommer skylla allt dåligt på precis alla andra samt läxa upp folket med hur vi skall agera medans han själv gör precis tvärt om.
Man måste också vara noga med att applicera den filosofiska principen "Occams rakapparat" på allt han säger, d.v.s. att välja den tolkning av hans utsagor som innehåller minst antal premisser i form av käbbel.

Stefan Löfvéns löften

  • Äldreomsorgen ska få bättre arbetsvillkor, fler kollegor och bättre kompetensutveckling

  • Enorma tillskott till kommuner

  • Bryta rekryteringen till de kriminella nätverken

  • Se till att de kriminella nätverken inte får en krona

  • Grönt återstartspaket som ger 75 000 jobb i hela Sverige

  • Bredbandsfiber

  • Bygga nya bostäder

  • Underhålla vägar och järnvägar

  • 140 000 utbildningsplatser

  • Bättre A-kassa

Notera punkten: "Se till att de kriminella nätverken inte får en krona."
O
m man lyckas med detta känns det väl spontant som att pengar frigörs i sådan omfattning att det räcker ganska långt för att uppfylla övriga punkter i listan? Fortfarande inget om att hjälpa våra invandrare att komma hem med antingen tvång eller sänkta bidrag här. Är det någon som är så naiv att man tror att vi kan få allt detta gratis trots att pengar kommer att frigöras från de kriminella?

"Vi ska inte tillbaka till det Sverige som drabbades av corona. Nej, vi behöver bygga något bättre och starkar
e eller Build back better!"

Klart att Löfven inte vill möta pressen. Det finns inget att vinna för Stefan att diskutera vad som var så viktigt på Ur&Penn så att det var värt att skita i tidigare utmaning om "skärpning!" Fullständigt politisk självmord och lägga ut en sån här jävla text efter att halva regeringen gjort bort sig i dagarna. Foliehatten slutar aldrig förvånad över den oprofessionellaism som Sverige visar ständigt.

Löfven han lovar och lovar men ingenting händer. 2018 gick han till val med; "Det största trygghetsprogrammet i modern tid. För ett tryggare Sverige."
Vi har ett nytt rekord i antal skjutningar, 349 st fram till 15 december och det har varit några till sen dess. Sen tillkommer alla sprängningar.
Små barn rånas och äldre misshandlas samt rånas. Hans löfte var inte värt någonting.
Dummaste löftet någonsin var "Vi ska inte ha mord i Sverige". Det löftet säger en hel del hur det står till i hjärnan på den dummaste statsministern någonsin.

Efter mer än sex år som statsminister förmår Stefan Löfven inte åstadkomma mer än en ny kavalkad av löften som han aldrig förmår uppfylla och knappast ens vill uppfylla. Det "dråpliga" är att han under de sex åren har lyckats avveckla landet Sverige till en humanitär soptipp och nu vill han med ännu mer floskler fortsätta utveckla den misären. Nord Korea är också ett paradis om man bara lyssnar på deras ledare. Kära svenska systrar och bröder, hur jävla länge ska ni låta er duperas av denna inkarnation av inkompetens och ansvarslöshet?

Vi fortsätter med den "svenska modellen".
Desto sämre resultat, mer pengar till administratörer. Sjukvården har fått extra pengar nästan varje år i 30 års tid. Trots det har köerna växt. Varför då? Om de kortar köerna blir det inget extra tillskott nästa år. Den borgerliga regeringens kömiljard till de regioner som lyckades bäst, kortade köerna ordentligt, men när S återkom till makten tog det enda lyckade tilltaget på vårdsidan snabbt bort.
Sverige har näst högst läkartäthet i EU
och svenska läkare träffar bara hälften så många patienter per år som EU-snittet. Regionernas kärnverksamhet är inte längre sjukvård, det är administration. Samma gäller de flesta kommunala eller statliga åtaganden, mängden produktion är negligerbar men administrationen är enorm.

Foliehatten såg under sin verksamma arbetstid hur mycket papper som producerades i kommuner, Länsstyrelser och myndigheter som skickades in som pliktexemplar för att bevaras för framtiden!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar