onsdag 30 december 2020

Det är inte svårt att förstå vem som beordrade nedsläckningen av Swebb TV!

När nazisterna hade bokbål i Tyskland på 30-talet teg man från politiskt håll i Sverige. När Google tar bort Swebb TV, tigger regeringen. Foliehatten har inte sett ett enda upprop i den av regeringen subventionerade MSM, förutom Bulletin.

Så här jobbar man i en d
emokratur : regimen stryper yttrandefriheten, regimvänliga medier ser till att folket förs bakom ljuset. Nu tiger man och tänker att det är vi i regeringen som begärt det varför skulle vi då kritisera?
Många som bor i detta land har aldrig förstått att vissa partier har en dold agenda av att Sverige skall bli en totalitär stat
som Sovjet eller DDR med styrning av inkompetenta ledare som Löfven och hans gäng.

I vår statliga media flöde så framgår det inte att ”
alternativ media” släcks ner utan detta måste komma fram i debatten och då har oppositionen ett stort ansvar både i riksdagen samt i SVT. Snoka reda på vem som bär ansvar för nedsläckningen och på vems order!

Kom ihåg att Stalin hade väldig låg utbildning, men att djävlas med sitt folk kunde Stalin och det påminner om Löfvens tag i samma fråga -
båda gillar att härska via söndring.
Något Rödskrikan Lööf inte kommit på än, utan den enväldiga är så nöjd med att vara stödhjul!
Google och Facebook har serverhallar i Sverige som använder el motsvarande ett halvt kärnkraftverk. Detta i ett läge där den svenska kraftförsörjningen är allvarligt hotad. Svenska regeringen har givit dem etableringsstöd på mångmiljonbelopp, trots att dessa serverhallar bara genererar ett fåtal jobb. Det går inte att motivera etableringen med ökad sysselsättning, utan det finns en mycket dold agenda. De har fått kraftigt subventionerade elpriser, långt under vad en vanlig Svensson får betala.Foliehatten har sett uppgifter om att elpriset ligger långt under produktionskostnaden.

Foliehatten har svårt att tro att Google och Facebook skulle acceptera censur, om det inte finns god ekonomisk anledning. Facebook och Google fick skandalöst goda villkor när de etablerade sig i Sverige, några jobb blev det knappast, men otroligt billig el och mark. Löfven kan ha manipulerat villkoren med att dessa två mediejättar skall censurera s.k. hat publicering och att Löfven skall meddela vad man anser vara hatbrott eller oacceptabla publiceringar,
Facebook och Google är knappast socialister men du kan köpa dom för pengar så går det till i USA. 
Detta är något oppositionen borde utnyttja på bästa sändningstid i SVT. För i varje debatt så ska klimathotet debatteras och vänstern brukar beskylla SD för att inte vilja göra något åt klimathotet.
Åkesson eller Kristersson ska be vänsterpartierna inför hela det svenska folket förklara varför multinationella företag med miljardvinster ska få subventionerad el motsvarande ett halvt kärnkraftverk när Svensson uppmanas spara på minsta lilla el för att minska koldioxidutsläppen.

Varför ska Svensson med sina skattepengar finansiera dessa världens största företag i IT-branschen?
Varför pratar regeringen om att minska koldioxidutsläppen samtidigt som de skattesubventionerar elen för dessa företag?
Enligt seriösa beömmare ett klimathot konstruerat av politikerna själva.

Det går inte ihop att prata om minskning av koldioxidutsläpp samtidigt som man subventionerar elen för dessa företag. Om
Foliehatten hade varit Åkesson eller Kristersson sa hade han tagit upp detta i nästa partiledardebatt och i varje debatt därefter så fort vänstern börjar prata om klimatet. Svenska folket måste få veta hur korrupt och värdelös regimen Löfven är!
 
Proletären: ”Korrupta politiker som den här iranska sossebroilern, Nisha Besara (S), som jobbar för kapitalet (Amazon) och låter dem etablera sig i Sverige och får allt gratis de pekar på, som sen slår ut alla företag och jobb, så bara Amazon kan regera som en stor kommunistisk plantageägare. Samma gäller ju Facebook, Google mfl som skall ha monopol på "yttrandefrihet" och monopol på pengar och makt.”

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar