tisdag 14 januari 2020

Är det fritt fram för en kvinna att säga vad hon vill?

En kvinnlig chef hos Göteborgs kommun har varnas för ett olämpligt uttalanden som hon fällde i pausen till ett ledningsgruppsmöte.
Gnälliga kvinnor har fått för lite kuk: ” Kvinnan försvarar sig med att: ”Jag har citerat min man.”

Händelsen inträffade i november och det var kommunens whistleblowerfunktion som fick in ett anonymt tips, om en av kommunens chefer, en chef med ansvar för en kvinnodominerad arbetsplats för sociala frågor som hade gjort detta uttalande.
Foliehatten gissar att den som tipsat detta anonymt, förmodligen är en feminist. Uttalandet är det rödaste av alla skynken för feministerna.

Givetvis har den kvinnliga chefen ”pudlat” och är ångerfull den hon ställts mot väggen. "Det var ett dumt citat som jag sa vid ett tillfälle som jag djupt ångrar men inte var avsett att såra på något sätt.”
Klarspråk uppskattas inte i dagens Sverige. Det måste lindas in i ord och koder eller mörkläggas om det bryter mot eventuell värdegrund. Frågan är om inte om kommentaren är riktigt kul och träffande! Humor i dagens klimat går inte hem.

PK-folket, som har tilldelats makt-positioner, är fullständigt vidriga när de dömer människor.
Humor, sarkasm och ironi är en gråzonen som sällan testas i det offentliga. Här ska man döma och statuera exempel av bagateller, så att stora massan inte vågar gå emot makten. Här har mellanchefer fått order från högre chefer att agera som de gör. Ingen förstår sin roll, de agerar alla som nyttiga idioter.
Målet är att överstatligheten
ska ta över. Sverige ska bli underordnat och bli styrt, för att nå målet. För att nå målet måste Sverige förstöras i grunden. Kärnfamiljer är inget bra alternativ, här ska premieras samkönade äktenskap, tredje-könet med uttrycket HEN ska slås in som en kil, skilsmässor och bonusbarn ska premieras och ska ses som något naturligt. Promiskuitet hyllas och feminismen byter skepnad till något som liknar förakt mot män. Det låter inte klokt, men om man tittar rent logiskt på vad som händer med Sverige så blir helheten plötsligt logisk.


Enligt Fredrik Bremerförbundet: ”En lydig kvinna är en lycklig kvinna!”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar