torsdag 16 januari 2020

En herre som säger sanningen eller ... ?

Ingen har undgått alla de skriverier efter den kraftiga bomben på Östermalm.

Exakt24 har intervjuad ett antal personer för att höra, vad de tycker. 1.20 i videon kommer en vältalig herre som lyckas sätta ord exakt på
mångas känslor! Varenda ord är klockrent. Heder åt den äldre mannen som talar klarspråk eller i alla fall, inte skräder orden. Han talar sanning och mycket ”klockrent” är att politikernas jobb, är enbart att ljuga. Det essentiella med hans tal va,r att det är vårt eget fel egentligen. Det är varken, invandrarnas eller politikerna, för vi har röstat för detta vansinne!

Framför allt lyckas mannen sätta fingret på två viktiga saker.
Det är kört.
Det här är inte toppen av isberget, utan bara början på Sveriges problem. Den som vill
se Sveriges framtid bör ta sig en titt på Libanon, Sydafrika, Brasilien och andra mångkulturella problemhålor på jorden. Är det dit vi ska?
För övrigt kändes det som om Martin Timell passade på att använda händelsen till att ge ett särskilt sympatiskt intryck. Det var en otrolig medkänsla han visade upp för gamla vänner och folk. 

Frågan är vad som händer här näst.
Kommer det att smälla på Arlanda eller utanför riksdagshuset? Hela Sverige har blivit vansinnigt där grovt kriminella använder landet som sin egen krigszon. Kommer Sverige att bli som Balkan? Vad händer innan "inbördeskriget", blir det plundringar? Kommer lagen tas i händerna av medborgargarden?

Sverige ska enligt grundlagsändringen 2010 ska vara mångkulturellt. Ulf Kristerssons mentor Fredrik Reinfeldt såg till att Löfven fick ärva den mest generösa asyllagstiftningen i världen. Den akuta situationen har UK varit med om att skapa. Därför ekar det falskt varje gång en svensk politiker öppnar käften och orerar om ”bättre integration.” Lika falskt om inte värre, är när Löfven dillar om, att ”vi såg inte det komma.” Det finns en 15 år gammal statlig utredning som går igenom konsekvenserna av ersättningsmigration från Afrika och Mellanöstern. Beställd av sjuklöverpolitiker. Politikers huvuduppgift är att ljuga.

Foliehatten undrar varför den svenska politiska eliten har siktat in sig på, de absolut värsta och fräckaste folken och med de mest inkompatibla tankesätten som finns ute i världen? Foliehatten får verkligen hoppas att politikernas tanke var, att Sverige ska vara ett land för miljoner skötsamma invandrare. Med facit i hand har det mångkulturella projektet som politikerna sjösatt, blivit ett paradis för bedragare som endast ser Sverige som en ko som man ska mjölka ut, så mycket som möjligt av.
Ännu har inte en majoritet av politikerna i JÖKen insett, att invandrarna är undermedvetet synonymt med problemen i Sverige. Det som förvånar ännu mer, är att vänsterpolitiker sätter invandrarnas behov före svenskarna.

Om Stefan Löfven vågat dra huvudet ur sitt egenända” så hade han kunnat ta itu med det vansinniga våldet som numera även skadar de oskyldiga medborgarna men som vanligt hör man bara honom likt en skiva som fatt hack, upprepa sitt mantra "detta är totalt oacceptabelt". Sen blir det tyst. Händer absolut ingenting och de kriminella kan fortsätta skjuta, knivskada och bomba i lugn och ro. För 10 år sedan hade media jagat ikapp på statsministern. Nu är det ”waste of time.” Han har inget annat att säga, än att det är säkert i Sverige nu. Inte ens journalisterna tror på det längre.


De flesta har investerat allt för mycket förtroendekapital för att göra en 180-vändning i frågan om mångkultur. Många umgås bara med människor som tycker likadant, för de klarar inte av att få sin "verklighet" ifrågasatt. Så länge svensken får lön för arbete, villa Volvo och vovve alternativt så länge det inte händer något dem personligen kommer de inte att ändra på sig. Iallafall inte tillräckligt mycket för att vi ska börja snacka repatriering. Foliehatten vill ändå ge svenska folket en känga. Fakta fanns, men många valde att inte se. Sunt förnuft och logik fick stå åt sidan för propaganda och floskler. Historien upprepar sig således. Han kan hålla med om, att vi är ett indoktrinerat och hjärntvättat folk, staten har varit effektiva med det sedan vi var små. Foliehatten trodde aldrig personligen att informationssamhället skulle ändra på detta. Det finns extremt många nyttiga idioter som utan egen vinning hjälper staten att införa allt fler intrång i åsikts- och yttrandefriheten.

Hela Sveri
ge är skyldig Olle i Sjöbo en fet ursäkt. I den frågan hade han rätt.
Han frågade bara, vem skall bekosta kalaset!
Han är ett typiskt ögonblick i tiden när saker och ting kunde ha varit annorlunda. Det gjordes olagligt efter Sjöbo att rösta om invandringen. Det var för många i Sjöbo som röstade fel.


1 kommentar:

  1. Mycket bra skrivet, nu börjar Hatten verkligen ta ut svängarna ordentligt om vad som händer i landet. (Tänkte först skriva "vårt land" men jag är numera inte så övertygad om att det är så.
    Sen, var försiktig med ordet "integration" det ses alltför ofta som en synonym till "assimilation"
    Integration är när alla parter ska anpassa sig, vilket är fjärran från assimilation..

    SvaraRadera