söndag 12 januari 2020

Varför kryper sossarna bokstavligen för diktaturregim i Iran?

Den senaste veckan har det kommit mycket skarp kritik mot utrikesminister Ann Linde och hennes makalösa krypande för diktaturregimen i Iran! Sverige var ganska nyligen på officiellt besök i Iran. Uppenbarligen slöts någon slags hemlig överenskommelse med dem, med tanke på hur både Löfven och Linde stryker regimen medhårs.

Ann Linde är nästan ett kapitel för sig själv. Hon verkar vara helt verklighetsfrånvarande som alla andra i "regeringen." Oduglig, inkompetent och lyssnar man på henne, verkar hon vara dum i huvudet. För övrigt verkar det vara ett inträdeskrav för att få ett toppjobb UD.

Sveriges
två senaste sosseutrikesministrar har följt ett mönster. De verkar ha inbillat sig, att de och sossarna är stora spelare i världspolitiken. Strategin går inte sällan ut på att sitta på två stolar samtidigt eller välja fel sida. Det fick inte minst Margot Wallström erfara. Tror Ann Linde att hon förhindrar ett krig genom att skicka kondoleanser till Iran?  Sverige utmärker sig ännu en gång och de visar världen vilken väg de valt!

Hon skickade kondoleanser till Iran, fast de fans klara indikationer på, att det var Iran som låg bakom nerskjutningen av planet. Andra länder i hela världen fördömde incidenten, medan Ann Linde skickar kondoleanser. Innan dess pratade hon som en feminist och kvinnors värde, samtidigt som hon bär slöja och viker sig för ett land som har en vidrig kvinnosyn. Hur vågar sossarna kalla sig för "feminister när de vurmar för en islamisk diktatur? Det hade varit bättre om de kallt sig för soss-lamister!
Ann Linde symboliserar falskheten inom S, genom att prata på ett vis och agera på ett annat vis. Att skicka kondoleanser till en regering som mörkar en nerskjutning av ett plan och nyligen skickade flera raketer mot Irak och de amerikanska styrkorna, var för att medvetet döda dem. Finlands president och utrikesminister fördömde  detta. Sossarnas ställningsstagande, är ett bra bevis på vilken sida sossarna har valt! Är kanske förklaringen att sossarnas valmedarbetare måste smörjas?

Foliehatten undrar varför Ann inte använde sin makes Mats Eriksons tweet som mall(när han kommenterade Lamotte i Kronogården) och med den som grund skriva sin egen:
"Om jag tvingas välja så har jag mer sympati för "mullorna" i Teheran än för twittraren Donald Trump!"

Foliehattens favorit bland svenska politiker Hanif Bali kräver i ett tweet:
”Samtidigt som Iran undanhåller och försvårar utredningen ringer alltså Ann Linde upp Iran och ger kondoleanser till dem? Vi vill ha korten på bordet - inte fortsatt krälande.” 
Bali konstaterar vidare att Ann Linde skriver sin tweet efter att svenska medier rapporterat om misstankarna om att planet skjutits ner av Iran. Hanif fortsätter: "Linde publicerade denna tweet alltså en timme efter att svenska medier flashade om att planet var nedskjutet. Måste jag typ twittra om att fler män tittar på fotboll än kvinnor för att regeringen ska vakna eller?"

Det är inte första gången Hanif Bali ifrågasätter Ann Linde. Förra året var han kritisk till att Linde deltog i firandet när Iran – en islamistisk stat – firade 40 år.
”Diktaturfjäskande”, skrev han då.
Hanif: "Som jag tidigare sagt, de skiter i invandrare egentligen. För dem är invandrare bara ett verktyg för att signalera sin egen förträfflighet.De mördade svenskiranierna dög enbart som verktyg för att dunka på SD. Nu, not so much."

Irans regim har sina tentakler även i Sverige vilket är väl känt o Iran har lyckats få Sverige att bli en lydstat i mångt och mycket vilket manifesteras främst genom sosse styre som alltid är redo att gå ner på knä inför en regim som ständigt bryter mot mänskliga rättigheter.

Enligt uppgifter blev till slut Soleimani en börda för Iran. Titta på detta inslag i SwebbTV, första inslaget.
Han motarbetade Irans möjliga utveckling framåt. USA kan möjligen ha fått informationen inifrån Iran. Kanske är det därför regimen överdrev retoriken och hela begravningsprocessionen?

Israel bidrog säkert med underrättelser och det är föga förvånande. Inget kommer att bli bättre i Iran. Soleimani har ersätts med en annan general som kanske inte får samma fri tyglar!

USA dödade Soleimani för att dom kunde och för att visa att ingen går säker. IS som Soleimani mest pysslade med, är i stort sätt borta, så han såg troligen fram emot en lugn politikerbana eller pension i Teheran. USA fick andra kortsiktiga vinster av detta, ett djupt förödmjukat Iran och vi får väl se hur det går i längden. Att Iran plötsligt skulle bli fredligt och demokratiskt efter detta, är väl föga troligt, men vem vet, märkligare saker händer ju.

Idag(söndag) kl 18.00 kommer det att hållas en minneshögtid över generalen på Rådhuspladsen i Köpenhamn. Ska bli intressant att se om svenska Amnesty och Löfven dyker upp eller om dom låter detta passera obemärkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar