onsdag 15 januari 2020

Dagens partiledardebatt!

Finns det något mer meningslöst än en partiledardebatt i riksdagen? Ett skådespel fullt av floskler, när någon politisk motståndare kräver svar, är det bara att ducka och prata om något annat, rabbla inövade floskler och inget kommer hända ändå. Det är bluffpoker på allra högsta politiska nivå.

När Stefan Löfven talat färdigt hör vi applåder och samtidigt vet man, att det är totalt kaos ute i landet. Foliehatten jämför detta med de tal Stalin höll och sedan applåderna. Verkligheten existerade inte för de som applåderar. Är man vänsterbliven, så är man vänsterbliven.  

JÖKen har för sossarna blivit ett politiskt fiasko av historiska mått. Efter nästa val kommer många sossar, att förlora sina välbetalda jobb, när deras stolar och makt blir mindre.
 
Kristersson vill ha nyval så han kör "kontollen" istället för "kontrollen", men det är bara ett spel för galleriet. M förstår att vi redan nu, har en vikande konjunktur. Arbetslösheten är redan över 7% och drabbar nu även medelklassen. Kommunerna har det tufft och det saknas resurser för alla verksamheter. M vill inte åter hamna i sitsen, att behöva städa upp efter en finansiell storm. De ser hellre att sossarna får ta ansvar, för de senaste årens vanstyre och flathet, men framför allt S får ta smällen, med vikande mandat.
 
Isabella Lövin är en riktig tokig kärring. Har hon missat att hennes förtroendesiffror ligger i botten. Har människan ingen självinsikt? Svenska folket har genomskådat MP:s politik och de lögner partiet serverar i parti och minut. Till deras stora besvikelse har den inte fått den utväxling miljöpropagandan borde ha givit. De är ett litet parti med små medel och mycket stor makt och det har de haft sedan 2011. Dagens Sverige är till stora delar deras skapelse.
 
De som ”tänker” i C, inser att ha en hög attityd utåt, har inte fått upp siffrorna. Efter nästa val, kan C inte komma in och få inflytande i en ny högerregering, det är helt uteslutet. De kan inte heller fortsätta att alliera sig mer med förlorarna S. De behöver karenstid och kunna propagera för, att det var de som knäckte socialismen. För det behövs en avpolletterad Annie Lööf. 
 
EBT vill också ha nyval, men det är precis som för UK, ett spel galleriet. KD är strategiska och inser att det är bättre att nu inneha moralisk ”higher ground” än tvingas besluta och genomföra en slakt av välfärden. De har ett bättre politiskt läge 2022.
 
SD kan tyckas vilja vara med på tåget, även om Åkesson dansar daglig jigg på sitt kontor, så vet han att inte vara het på gröten. Nu blåser en stadig vind av kris, våld, total inkompetens och skandaler. Han behöver bara hålla en stadig kurs mot 2022 och låta S, MP, L och C, göra sig allt mer impopulära.

Det kommer inget nyval.
V blir de enda vinnarna, de kommer växa i mandat och der ingen makt. De kan fortsätta sin opposition från vänsterkanten, de har guld läge nu, när S slaktar välfärden värre än M. V blir nu hjältar, inför sina unga totalt naiva väljare. Kamrat Sjöstedt kan nu få posera och visa politisk styrka.
 
fven säger att 30 000 av uppehållstillstånd förra året var flyktingar och migranter. Resten var arbetskraftsinvandring. Vet inte Åkesson det? Vem fan hade inte blivit trött, när man står och försöker diskutera med en person som har en nivå som en 3-åring.
Att vår statsminister sitter i riksdagen och mobbar genom att skratta åt personen som har ordet säger allt om vad som är fel i dagens Sverige. Sverige styrs utav en minoritetsregering med mobbare dagisnivå med noll självinsikt. Stefan Löfven är färdig och har gjort sitt!

Foliehatten undrar vilka idioter som styr detta land, man blir mörkrädd, vet Åkesson att det brinner i Australien? Vad fan har det med göra med dagens krissituation i Sverige?
 
Hela partiledardebatten visade hur avslaget det är i kammaren. Anförandena rör självklarheter och replikerna handlar inte om det som togs upp i anförandet.
Det är väl bara EBT som är på hugget – som vanligt.
Vad är det som är fel?

1 kommentar:

 1. Felet är att vi inte har ett enda parti som värnar om sverige , ett nationalistiskt parti som sd en gång var innan ledningen köptes upp av globalisterna ,,, jag blir så förbannad på sd folket som inte kan ena sej o sparka dessa kräk ,,, det är inte många i ledningen som behöver sparkas ut för att sd ska bli ett bra parti

  Gång på gång läser man om sd , hur man ändrar sin politik till globalisternas fördel ,,, sparkar ut bra folk som ann hagvall med sin motion om medias ägande i sverige ,, en ytterst relevant motion ,, men inte för globalisterna ,,,

  Sd ställer sej bakom rysslandshetsen ,, helt i globalisternas smak ,, med sanktioner osv ,,, otroligt

  Ärligt hatten ,,, ser inte du detta ? Skulle vara glad om du gör en sammanfattning av sd,s kovändningar politiskt , o av en tillfällighet så är det alltid så som globalisterna vill

  Sen vill jag förtydliga ,,, globalist är inget annat än kommunism
  Dessa människor som står bakom kommunism är samma människor som ställde till ett helvete för ryssland innan putin grep in o vet inte åkesson detta är han inte klok

  SvaraRadera