onsdag 29 januari 2020

Vi fick upplev svensk TV-historia när Morgan Johansson blev förintad och totalt mosad!

Igår kväll i  SVT Aktuellt debatterade Morgan Johansson och Jimmie Åkesson om kvotflyktingar. Kvotflyktingar ska in i samma havererade system som andra flyktingar. Diskuterar man det ena kan man inte utlämna det andra, när mottagandet är överbelastat för alla som kommer. 

Det blev extra jobbigt för Morgan när statistiklistan för invandringen kom fram. Anders Holmberg drog ner byxorna på Morgan och visade, att han ljuger om att Sverige ligger på EU:s lägsta nivå, vad det gäller flyktingmottagandet. Vi tar fortfarande emot flest i EU inräknat kvotflyktingar. Vi tar emot 20% av av kvotflyktingar. Dessutom fördubblade regeringen kvoten härom året. Enligt Morgan har vi kapacitet eftersom invandringen kraftigt minskat. Morgan ville mjuka upp TV-tittarnas hjärtan med att framhålla, att 75% av kvotflyktingarna är kvinnor och barn. Tittar man på sid 19 i Migrationsverkets statistik ser man, att över hälften av barnen var av manligt kön och pojkar växer upp och blir män. Totalt sett består kvotflyktingar av en majoritet individer av manligt kön. Att vi fortfarande är högst upp i SVT:s grafik över EU:s beviljade uppehållstillstånd per capita var oväsentligt för Morgan. Han försökte inbilla tittarna, att invandringen har minskat genom att framhålla asylinvandringen minskat, när istället anhöriginvandringen ökat dramatiskt. Ja, sedan har vi förstås afghanerna… Rätt sjukt att han kan stå där och ljuger om hur allt kommer minska, när regerinen relativt nyligen klubbat igenom gymnasielagen, där tiotusentals anhöriga kommer i andravågen, så fort de fått sina PUT. JÖKen har även klubbat igenom liberaliseringar av anhöriginvandring. 

Morgan behöver nog kalibrera sin moraliska kompass. Morgan påstår att statsfinanserna är i gott skick, samtidigt som regeringen inte vill betala, för det försvar som Försvarsberedningen enats om.

Åkesson var offensiv och tydlig i debatten medan Morgan rabblade floskler. Vilken brutal slakt av Morgan vi fick uppleva, till och med programledaren verkade nästan hånfull mot Morgan. Morgan blev till slut så desperat, att enda utvägen var att köra rasistkortet.

Morgan: Jimmie, du vill bara att Sverige ska se ut med människor som ser ut som dig och mig
Morgan: Vi ska ha mångfald
Morgan: Vi kan klara det här
Morgan: Asylsökande har minskat med 85 procent.
Morgan: 1000 personer utvisas
i månaden från Sverige
Morgan: 80 000 som inte ska vara här har lämnat landet..
Det han inte nämnde var att 90 % av dessa förmodligen åkt hem på semester tillfälligt bekostat av olika bidrag och övriga 10% har flyttat hem men lyfter fortfarande bidrag i
Sverige.
Morgan: "Nu skjuter du in dig på de allra svagaste."
Åkessons inflikar 0,3 sekunder senare; "Jag skjuter in mig på dig i första hand!"
 
Morgan stod svarslös flera gånger och då kom det vanliga snacket "du vill inte ha hit folk som inte ser ut som dig!" Foliehatten njöt fullt ut, när Morgan behövde klämma ur sig säkert 10 gånger, att invandringen minskat och att den ska minska ännu mer. Detta kappvänderi är oerhört underhållande. Underhållsvärdet stiger än mer, när Löfven använder detta argument, när han debatterar, då är det ren lyteskomik.

Det är bara att ge SD ett stort ”grattis” när sossarna skickar fram en sådan som Morgan, även om Åkesson inte ens varit där hade Morgan på egen hand lyckats gynna SD med sitt dåraktiga pladder.

Intressant att se, att programledaren intog en helt ny inställning, jämfört med senaste decennierna. Vilken chock för PK-folket! Det här blir intressant att se, nu när det är ombytta roller ! Nu kommer inte svamlande floskelmaskiner undan, utan nu måste de svara och även ge kritikerna tid och inte använda avbrytartekniken som också gjorts senaste decenniet. Nu väntar Foliehatten bara på, att tekniken att upprepa och hjärntvätta tittarna genom att nöta in olika nedsättande epitet på kritiker mot PK-politiken skall upphöra. Nya tider må man säga eller ….

Det finns fortfarande arbetande gråsossar som förmodligen vill ha ordning och reda, men som fortfarande röstar på S. Många av dem bor i Norrland, Bergslagen samt Värmland. De bor i kommuner som alla drabbats extremt hårt av sossarnas tvångsinvandring till alla mindre kommuner och där nedskärningarna följer som ett brev på posten. Hur länge står de ut med dessa väljare ut, när de ser företrädare som Morgan Johansson stå som Bagdad Bob och försvara den katastrofala utvecklingen?
Problemet är fortsatt kvinnorna, det känslostyrda könet. Måhända hjälpte Åkessons nya glasögon till något, han såg extra tjusig ut ikväll.


"Vi ska öppna våra hjärtan." - Sveriges moderate statsminister för 6 år sedan. Oj så kappan har vänt, den blöta tummen har vänt 180 grader och kappvändarna försöker fortfarande säga att SD alltid har fel. Inte alls förvånande, att Jimmie Åkesson går om alla politiker i förtroende? Kanske för att han har varit konsekvent i mer än 5-6 år?
Hur mycket Morgan Johansson tål Sverige?
 
Debatten visade ännu en gång, att politiker har blivit "one liners" och deras försäljningssnack gör, att ingen längre har något förtroende för vad de säger. En politiker kan stå i STV och säga att invandringen minskat med 87%. Dessa siffror väljer han ut så att de passar hans agenda. Precis samma skitsnack som ”godispåsar med 30% mindre socker.”

Alla moderater bör knipa käft. M är den enskilt största anledningen till, att allt har spårat ur, på det här viset. Att se moderatpolitiker sitta och klanka ner på Löfven gör Foliehatten riktigt förbannad och då är jag inte ens på Löfvens sida. Det var bara någon dag sedan, när en moderat kärring säger: ”Vi har den sämsta statsministern i modern historia.” Snacka om att vara på dagisnivå. Frågan vem som var sämsta statsministern för Sverige så är svaret:
Fredrik ”öppna era hjärtan”Reinfeldt!

8 kommentarer:

 1. Det är ingen svår uppgift åkesson har , en dåre hade knäckt l
  Lille morrrgan

  Sd har inte varit konsekvent,,man har anpassat sej till globalisternas/kommunisterna på viktiga frågor ,,

  Åkesson är skådespelare , morgan likaså ,,, varför inte lägga fram vilka som styr dessa kräk ,,,, du är inget dumhuvud hatten , du vet så väl hur teatern i regeringen fungerar , sd är inget annat än kontrollerad opposition, kontrollerad av samma som kontrollerar samtliga regeringsparti

  Ni som bloggar gör ett bra jobb , men ni måsteföregå med kunskap lära folk hur det fungerar , vanligt folk förstår inte utan det blir just att åkesson mosade morgan , där är nivån ,, det blir som att hålla på ett fotbollslag ,, heja heja heja

  Det är stora makter som styr politiken ,,, o du vet det så väl hatten , min önskan är att du lyfter fram detta o slutar heja på den styrda åkesson ,,,,, jag ber dej hatten

  SvaraRadera
 2. I så många ord...
  Om jag vore religiös, i ordets rätta bemärkelse, skulle jag säga:$atan är på banan.

  SvaraRadera
 3. Carl norberg lade sej som en krake ,,,, verkar vara livrädd o har vänt fullständigt ,,,

  SvaraRadera

 4. Hur kommer det sej att inte partierna runt om s inte fäller regeringen ? Alla 8 är lika styrda , där är förklaringen ,,, käbbel o tjafs tillhör teatern som utspelas ,,, om de andra 7 partierna tog ansvar för sverige skulle man kunna ta tag i detta men inte ,, så länge detta regisserade skämtet får pågå så kommer inget att hända , sd kommer att få makten o polisstaten är ett faktum

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då får dom ju inte vara med?! Beviset har vi nu att inget parti skulle stå sig mot SD om dom stod ensamma. Sossarna hade ju varit ohotade hur länge som helst i samma situation men nu sjunker dom som en sten i vatten. Ja undra varför?

   Radera
 5. Sen polisstat? Ja det verkar som det behövs lite krafttag från den instansen? Eller???

  SvaraRadera
 6. Jag menar om partierna i sverige värnade o tog ansvar för sverige så skulle man stoppa detta vansinne ,, därför kan man inte skylla på s ,,, eller m som förstörde landet ,, varför stoppade inte de 7 andra partierna m när landsförrädare Reinfeldt styrde ?

  Alla 8 partier är globaliststyrda

  Just så som du tänker vill globalisterna att vi ska tänka unknown ,,, man skapar ett problem , sen kommer det en lösning så du blir nöjd ,,,,, nää jag blir inte nöjd , man måste börja skicka hem folk till sina länder , det är normalt

  Du ser i frankrike , det är snart en polisstat som slår ner sina egna ,,, det blir samma här , om vi svenskar protesterar mot det styrande blir vi nedslagna ,,, var så säker

  Folk måste bli upplysta o förstå vad som händer o inte gå på denna teater som utspelas

  SvaraRadera

 7. Det är därför jag ber hatten att upplysa ,, att skriva artikeln idag är vansinnigt , det lurar bara läsare att tro på sd , o jag tror eller hoppas att hatten tar sitt förnuft till fånga , sverige tjänar inget på en sån artikel , nivån är lika hög som när jag pratar med sopgubben ,,, han kan inget om politik ,,, folk måste förstå vad som styr o vilka som är styrda ,,, jag önskar att hatten kunde upplysa läsarna om detta , vad ska vi ha alternativmedia till annars ?

  Sd , gick med på att ljugmedian svt ska betalas på skattsedeln, fattar ni ,,, vänstermedian ska tvingas på svenska medborgare som ska få vänsterpropaganda intryckt i nosen ,,, fattar inte nån här att sd är styrt med sin nuvarande ledning

  SvaraRadera