fredag 17 januari 2020

Kyrkans normer har ersatts av socialismens värderingar!

Allt färre svenskar går i kyrkan och kyrkans normer har ersatts av socialismens värderingar. Socialismen har suttit vid makten över 50 år och socialism har blivit vår nya ersättningsreligion. Socialister är ofta egoister/narcissister och de behöver en religiös täckmantel för att spridda sitt budskap. Egoister kan inte själva se eller känna vad som är gott och ont, de behöver dölja sig bakom dogmerna. Titta bara på dogmen ”allas lika värde” som endast kan förstås som ett rättighetsanspråk och inget annat eller.... Motsatsen är att ingen är värd något, alla kommer från samma klon, vars enda värde kan vara kollektivt, inte de enskilda delarna i kollektivet. Detta förtar individens värde och gör varje del utbytbar för nomenklaturan. Slutsatsen blir att dogmen dels är falsk som idé och dels människofientlig om den tillämpas.

I sin närhet har Foliehatten sådana här personer och de provoceras direkt, om man nämner något om skillnader i nationalkaraktärer. De är så ”marinerade” i jämställdhet och drömmen om jämlikhet efter 50 år av s-politik och läsande AB, DN eller SDS, att svaret alltid blir "man kan inte generellt säga att"....eller "att det inte alltid är så."
Det är
egalitarism som är en politisk doktrin som innebär en "tro på mänsklig jämlikhet", att alla människor ska behandlas som likar från födseln. Man har förväxlat jämlikhet med likhet. Det är en perverterad politisk moral. Rättvisa har förvandlats till likhet. De starka ska tryckas till och de svaga ska lyftas upp. Det handlar om att ställa tillrätta och att utjämna mellan grupper. Man nöjer sig inte med lika möjligheter, utan att politikens mål ska vara social utjämning i efterhand när "ojämlikhet" uppstått. Svenskar svårt att ta till sig Jordan Petersons tal om equality of outcome och equality of opportunity. Den diskussionen, om vad som konstituerar rättvisa, kan vara ett sätt att komma åt de här personerna.

Med dogmerna kan
politiker som Annie Lööf framstå som om hon är god, fast hon i själva verket är genomrutten in i kärnan. Självinsikt är det bara 2 % som verkligen har. Egoister/narcissisternas brist är lätt att upptäcka, eftersom deras självbild, är så långt ifrån verkligheten.  De "goda" människorna som krigar för mångkulturen gör det för att de solidariserar sig med hela jordens befolkning. De är fler än svenskar - ergo kan svenskar offras för det globala allmännas bästa. Socialism har alltid varit internationell.

Ni måste ned i ideologierna bakom socialismen för att fatta hur de tänker och vad som driver dem. Me
dias krig om mångkulturen kommer att kristallisera ut sig, de bakomliggande felaktiga grundpremisserna som socialismen vilar på. Det kommer också bli tydligt, att det som pågår är ett moralkrig. Mångkulturvurmarna har samma mål som socialisterna alltid haft, att skapa paradiset här på jorden och då måste alla skillnader suddas ut. De flesta av oss ser mångkulturen som ett problem. Det är viktigt att förstå hur de andra tänker för att analysera deras alster. De är så marinerade i kritisk teori, att de tror den västerländska samhällsstrukturen är orsaken till de problem vi har. Inte mångkulturen. Invandrare är bara offer för den vite mannen.

Lösningen är som all socialistisk lösning.
Invandrarna skall lyftas upp, svenskarna skall tryckas ned. Det är utilitaristisk rättvisa. Om vi skall ändra något så måste vi in på deras planhalva och diskutera moral.
 
Flera inser och förstår vad som sker i Sverige, men det stora flertalet av svenskarna bryr sig inte, eftersom svensken inte vet bättre. Staten spionerar på svensken genom FRA. Han kan inte bry sig mindre, eftersom han tror att det bara är ”pedofiler”, ”terrorister” och ”oliktänkande” som behöver vara oroliga. Att staten spionerar på hans eget porrsurfande och småfiffel så som nedladdning av Hollywoodfilmer bryr han sig inte om. Det är först när polisen tar honom för att han tankat ned Games of Thrones från Piratebay som han bryr sig, men han lär sig ändå inget.

S
ocialister älskar progressiv utbildning, för lärarna är så ”duktiga”, ”kompetenta” och ”arbetsamma.” Har socialisten någonsin bemödat sig med att läsa läroplanen? Nej, självklart inte. Få har läst den och de som har läst den är chockade. Nu har staten redigerat den så, att nu är allt bra. Att drygt hälften av de svenska lärarna knappt klarar av sina ämnen vid högskolan spelar ingen roll eller att de lär ut trams till barnen. Ja, det är inget som socialisten har reflekterat över.

Dagligen försöker MSM och SVT ”hjärntvätta” den svenska befolkningen med klimatförändringar och klimatnödläge. Har folket läst sig in på dessa? Bryr de sig? Allt som MSM och SVT påstår måste vara sant, så varför ta reda på fakta och den där autistiska tonåringen är bara, så gullig och modig.

Brottsligheten har inte gått upp säger s
ocialisten för det har Jerzy Sarnecki och Aktuellt sagt till dem. Folket måste vara blinda,
om du inte ser det ökande våldet. Tydligen sprängs det på förnäma Östermalm i Stockholm. Östermalmsborna kan inte förstå…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar