måndag 13 januari 2020

Public Service har fått kalla fötter efter flygkraschen i Iran!

Direkt efter flygkraschen i Iran var Public Service(PS) snabba med att meddela, att det var 17 svenskar som var ombord. För någon dag sedan kan vi notera att Rapport ändrat benämningen de 17, till "i Sverige bosatta personer " och igår "hemmahörande i Sverige", Statsradion ändrade lite senare till samma retorik. Frågan är varför PS har ändrat retorik? Det känns som om regimmedia inte vet vilket ben de skall stå på och det verkar som de står på äggskal. Skulle dessa äggskal totalt gå sönder, skulle det kan komma fram flera obehaglig avslöjanden. Förklaringen kan vara flera.

Kanske tyckte PS att det inte passade sig denna gång, att kalla dem ”svenskar.”
Kanske är de lite snabbare att känna av vad som är ”comme il faut 2020 ”än deras okänsligare kollegor på Jönköpingsredaktionen som gick på i ullstrumporna med ”
smålänningar?”
Kanske tycke de att ”Det svenska mirakelpasset”, kan bli ett problem? Det svenska passet skyddar mot allt ”utom solbränna.” Detta för att alla respekterar Sverige som en moralisk supermakt. Det visste Raoul Wallenberg, det vet man på UD och det vet våra nya medborgare, även om några incidenter har inträffat!
En ”journalist” ruttnar bort i ett fängelse i Etiopien. En snedögd svensk bokförläggare som sitter inlåst i Kina och trasslar till handelsförbindelser.
PS vill till varje pris undvika att frågan kommer uppVarför har dom bidrags-asyl i Sverige när dom regelbundet kan åka hem på semester till de länder dom säger sig ha tvingats fly ifrån?”

För att undvika denna fråga, så är PS beredda, att kompromissa på alla andra fronter.
Det beror på att man ännu inte riktigt vet statusen på de omkomna och om fler är bosatta i Sverige och om har ”hittat” sina gamla pass och reser med dem. Om det i dessa ”hittade” pass är samma namn/identitet som de är registrerade under i Sverige. Mycket väl kan fler personer bosatta i Sverige ha omkommit, fast det bara finns en biologisk kropp. Under dessa omständigheter kommer det bara att reta upp folk i onödan, genom att kalla de omkomna för svenskar och smålänningar. Tycker det är korrekt att skriva personer bosatta i Sverige under rådande omständigheter. Det är den gemensamma nämnaren för dem alla.
Det är ganska uppenbart att SVT har fått direktiv om, att det nu är både tillåtligt och tillrådligt att dryfta problematiken kring svängdörrspolitiken och de invandrades i många fall bristande vandel. Invandrarna lurar helt skamlöst skjortan av oss, utgör en stor risk och det hela bör snarast styras upp. Hur skall man annars tolka detta, att SVT plötsligt fullständigt sprutar ur sig hatfakta?Åldringsrån och annat otrevligt. Gränspolisen får komma till tals utan att ha hela tomteskägget nerkört i halsen.
Att allt detta publicerats under någon dag är ändå rätt anmärkningsvärt. Detta toppas med premiäravsnittet av radikaliseringsserien Kalifat, igår kväll.
Sverige är idag ett dysfunktionellt land, förstört av feminister och vänsterliberaler. Ett stort problem som tyvärr inte tas upp så ofta, är det enorma mans överskottet som råder i landet. Inom åldersgruppen 15-30 år har vi idag ca 25% fler män än kvinnor. Ett enormt överskott! Det säger sig självt att detta medför allvarliga problem. En väldigt stor grupp killar/män tvingas att leva i ofrivilligt celibat, vilket leder till eskalerande vrede och frustration. Jag tror vi kommer få se ännu mer ökat våld och kriminalitet framöver ju mer desperata och ratade dessa män känner sig.
Så länge som vi har politiker som inte ser sin politiker-lön som själva ersättningen för sin politiska verksamhet, utan ser de utlovade, hägrande "bonusarna" som de verkliga uppdragsgivarna belönar dem med då deras politiska bana är över som den riktiga belöningen, kommer inga samhällsbefrämjande beslut att fattas.

2 kommentarer:

  1. På pricken rätt du är ett ljus i mörkret Tack

    SvaraRadera
  2. Att det kan vara fler idéntiteter som omkommit än det finns omkomna är skrämmande för de som fortfarande är naiva.
    Också noterat PS och PK börjat ro över till den onda sidan.
    Skivet av Hin Håle själv

    SvaraRadera