måndag 20 januari 2020

Nytt kvinnomode i Sverige!

Förra veckan bjöd på flera höjdare. Först en kvinna från rockbandet Arre som visar sitt ädla ”praktarsle" i SVT under direktsändning. Sedan får en muslimsk kvinna pris på en modegala för en muslimsk hijab som är reklam för kyskhetsmode. Vad ska en stackars man ta sig till i dessa yttersta dagar?
Svenska ELLE-läsarna har röstat fram, i hård konkurrens mot fem andra "nakna" kvinnor, islamistisk Hijab till årets Look!
Motiveringen: ”Alltid lika flawless, alltid lika inspirerande! Modestfashion med en skandinavisk touch i sann citychic anda. Årets look går till Influencern Imane Asry med instagramkontot Fashion with faith” ”Årets look” enligt Ellegalan.
Självklart ska ett plagg konstruerat för att upprätthålla kvinnans kyskhet, entnokulturell segregation och endogami hyllas av ett gäng pursvenska progressiva övre medelklassliberaler.
 

"Skandinavisk minimalism". Vad är det som är skandinaviskt med ett klädesplagg från M
ENA som är en symbol för religiöst förtryck?  Vad håller folk på med? Samtidigt gör kvinnor i Iran uppror och kastar slöjan och riskerar straff. Vi var ett kristet land med kristna traditioner, men tydligen ska vi fullständigt radera ut vår kulturella identitet och bli ett muslimskt land. Vi ligger i norra Europa, i Skandinavien. Men vi håller på att bli ett MENA-land.
L´Oréal Paris är ungefär som Oscarsgalan, ett gäng vänster- och globalistelit som delar ut pris till polare eller dem som gynnar marxistagendan, dvs inget som rör oss vanliga etniska europeer.
Årets vinnare blev Imane Asry, influencern med över 150 000 följare på instagramkonto
@fashionwithfaith. Hon är en muslimsk kvinna som delar med sig muslimsk religiös klädsel som hon kallar ”modesty fashion” – kyskhetsmode på svenska.
Imane Asry till Elle: ”Att som synligt muslimsk kvinna dessutom ha en påverkan i mode-Sverige känns nästan overkligt! Det gör mig så glad att se sådana förändringar i en annars väldigt ytlig och homogen bransch.”

Foliehatten har i sitt bibliotek hemma. Koranen på svenska. Efter att ha läst Koranen, kan han inte hitta någonstans i Koranen, där det framgår, att håret ska täckas. Det står: "Att sjalen skall täcka barmen" och på kvinnor sitter inte barmen på huvudet. Det är bara en tolkning av Islam och ingen "lag".
Ett mode som säkert passar i Iran, men inte i Sverige. Detta verkar nästan vara en politisk påverkan för att
Islams grepp över vårt samhälle skall kännas normalt! Intressant var att Kakan "Polishataren" Hermansson ledde galan.
Vi lever ett fritt land med en så kallad och påstådd ”feministisk regering”, ingen kvinna ska behöver tvingas täcka sin kropp med tyg. Nollacceptans till hederskulturer. Detta mode passar den svenska agendan och den feministiska regeringen. Klart att det är riggat. Modemedvetna svenska kvinnor skulle aldrig rösta fram detta. Man vill klä sig udda, elegant, coolt, välsittande. Plagg skall lyfta fram ens utseende eller personlighet. Hijab är inget av detta. Hijab är förutom alla konnotationer extremt tråkigt plagg. Ett plagg konstruerat för att segregera inte bara mellan könen utan också mellan muslimer och icke-muslimer. Segregation är motsatsen till integration, men det förstår inte de hjärntvättade PK-vänsterblivna. De hyllar sin egen undergång. Ett plagg som symboliserar slaveriet blir årets look? Vad blir nästa års look, Armbindel med hak…..!
Hijab är politiskt korrekt och hyllas av ”De Goda”inom massmedia och bland ”goda politruker. ”Således följer fårflocken lydigt vad husse säger.
Som av en händelse har Sydsvenska idag en ”snyftartikel” om en kvinna som inte fick ett arbete p.g.a., att hon bar hijab! Artikelförfattaren försöker slå knut på sig själv med hänvisningar till olika lagtexter.
Jämför media
med regimen i Tredje Riket - det är den här typen av kvinnor som lyckligast och stoltast stått och gladeligen vred på gaskranarna i arbetslägren. För samhället/media säger att det är rätt och trendigt att göra så!
Svenska kvinnor, som lever i ett av världens mest kvinnovänliga länder, ska luras i modefällan att täcka håret och klä sig sedesamt minimalistiskt. För att därefter kanske tvingas in i en hårdför sedvänja, om att hår är ett sexuellt upphetsande attribut, vilket gör män galna och lockar dem i fördärvet. För att sedan börja hata slöjan och göra precis som de iranska kvinnorna gör nu. Kasta den av sig, med risk för bestraffning. Varför inte lära av historien?
Det vi nu bevittnar är en obehaglig och allvarlig del av samhällsutvecklingen. Man normaliserar Islam och allt vad den hatiska och våldsbejakande religionen / politiska ideologin drar med sig. Vad media och folk i allmänhet inte förstår är hur farlig Islam är. Man har ingenting lärt av historien. Titta på Iran och utvecklingen efter revolutionen 1979 eller utvecklingen på Balkan under 600 år av muslimsk ockupation. Tittar vi på Europas historia, har européerna försvarat sig mot muslimerna. Nu släpper vi frivilligt in dem i Sverige och Europa. I nästa riksdagsval ställer antagligen ett eller två islamistiska partier upp. Det kommer inte att sluta väl.


1 kommentar:

 1. Lite OT:Man kanske ska titta på varifrån invasionen kommer..
  Vad händer när iran, Irak, Syrien, Libyen, Libanon, Sudan, Somalia är tömda?? Samma länder som UZA skulle ta på 5 år efter 9/11..(kolla upp Wesley Clark)
  Varför???
  Bibliskt sett så har man skapat Storisrael, va?
  Detta är min övertygelse.
  Vad håller Trump:en på med när han erkänner jerusalem som huvudstad???
  America First!!??
  Klockrent, i min bok.

  Mvh Per

  SvaraRadera