torsdag 23 januari 2020

Centermagin i Nordmaling – trolleri på högsta nivå!

Arbetsmarknadsnytt skriver: ”Det är centerpartisten Madelaine Jakobsson som nu kommer med "fantastiska nyheter". Av kommunens drygt 100 nyanlända vuxna är numera alla helt självförsörjande på mycket kort tid. Jakobsson är känd för att ladda upp material på sociala medier som propagerar för ökad invandring.”
Arbetsmarknadsnytt uppger att Jakobsson vägrar svara på vilket sätt de ensamkommande nu försörjer sig helt själva. Om det är statligt 100% finansierade låtsasjobb, CSN-bidrag eller liknade. En del uppges jobba inom vård/hemtjänst.

Jakobssons påstående ifrågasätts nu i sociala medier.
Åsa Tallroth (Med) har varit i kontakt med Socialstyrelsen, som visar på siffror som kan visa att C-toppen ljuger. På sin FB-sida skriver Åsa: ”Kolla aldrig en bra story! Men, nu gjorde jag det ändå. Det lät nämligen för bra för att vara sant. Det verkar det även vara.”
Det klassiska sättet att kollra bort folk brukar annars vara att hitta på jobb i kommunen, vilket flyttar bidraget från ett konto till ett annat och det gör att man kan trolla med siffrorna. Invandrarna har varit här ett par år i landet och sätta dessa på att vårda sjuka och gamla är befängt.
Dessutom; deras brottsregister i hemländerna kan vara flera sidor långa. Inget som syns på ett svenskt registerutdrag.
Braskande rubriker i Västerbottningen:
Kritisk ekonomi i Nordmaling - 19,5 miljoner kronor sämre resultat än budgeterat 2018. Nya tuffa besparingar väntar.
Nordmaling bantar räddningstjänsten i kommunen - brandmän varnar för katastrofala följder
Nordmaling nominerad i nationell slöseritävling
Nordmaling vill öka storleken på barngrupperna - kommunens usla ekonomi är förklaringe
n

Foliehatten tror att de övriga 289 kommuner i landet gärna vill veta hur Nordmaling lyckats så bra. De skulle verkligen vilja få ta del av framgångsreceptet från Nordmaling och sedan applicera det på sina egna kommuner.

Det ligger nära till hands att misstänka lite kreativ bokföring och omflyttningar av personer. Det är lättare att "fixa bort" 100 invandrare än tusentals invandrare som vissa andra kommuner har att göra med. Klassikern har alltid varit, ett sex månaders jobb i kommunen, för att därefter förflyttas till a-kassan och därmed inte längre vara en börda för kommunen.
Jakobsson är centerpartist så självfallet vet hon inte vad sanning eller vad demokrati är. Hennes ledare, Annie Lööf sa i valrörelsen, "rösta för ett nytt ledarskap" och hoppade snabbt i säng med sossarna. C har absolut noll trovärdighet. C och MP ger oss ”sanningen” i svensk migrationspolitik. Var hittar de alla dessa trollkonstnärer?
Madelaine Jakobsson vet att hon har fel. Problemet är att hennes kvinnliga stolthet gör det omöjligt att erkänna det. Många problem i Sverige idag beror just på detta. Rödskrikan har vaskat fram en ny verklighetsfrånvänd imbecill meganolla som först skall skolas in i hur man förnekar verkligheten samt "svara" på det sätt som bara politiker och språkligt handikappade "journalister" kan, med en stormflod av floskler utan någon son helst substans och anknytning till frågan.

Det är väl ingen som tror på JÖKens politiker längre. Bidrag floran har funnits i dessa grupper de sista 20 åren. Det känner de flesta kommunpolitiker till, men de flesta begår dagligen självbedrägeri. Inte sällan handlar det om flera bidrag.
MUF:s ordförande erhöll av riksdagens förvaltningstjänst uppgifter om att det inte var lönt för en familj med 4 barn att ta ett arbete, där inkomsten var på 40.000. Bidragen var större.

Nationalekonomen Tino Sanandajis analys för några år sedan är ingen överdrift. Det är bara Annie Lööf och övriga Centern samt övriga i JÖKen som försöker dölja sitt totala misslyckande och bedrägeri av folkets skattepenga
r.

I stället för att avsätta 5 miljarder till kommuner och regioner kunde väl regeringen ta över kostnaderna för migranterna även efter två år. Dessa kostnader är bagatellartade enligt regeringen, för det är pensionärerna=köttberget som kostar och pensionärernas kostnader får kommuner och regioner fortsätta betala.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar