onsdag 1 januari 2020

Vad fan är du stolt över Stefan Löfven?

På nyårsafton skriver Stefan Löfven i Aftonbladet debatt, att han tycker att Sverige är ett land att vara stolt över.
"Många av oss lever liv som våra morföräldrar knappt kunde föreställa sig och vi bor i ett land som vi har all anledning att vara stolta över."
 
Är du stolt över att du fört Sverige till randen av inbördeskrig, alla skjutningar, sprängdåd, våldtäkter, gängkriminalitet och och allt för långa väntetider i sjukvården.  Människor som har byggt detta land och arbetat ett helt yrkesliv får inte tillräckligt bra pensioner. Vi har problem med integration och växande klyftor, såväl ekonomiska som mellan stad och land.
Är du stolt över att du ger invandrare lika stora pensioner som inte arbetat en enda dag som många svenskar har?
Stefan Löfven har fräckheten att påstå att ”privata sjukförsäkringslösningar undergräver den generella välfärden, växer sig starkare.”
Är du kanske stolt över att du ljuger, så att du är blå om läpparna, när du påstår, att sedan S tog över regeringsmakten 2014 har Sveriges ekonomi börjat gå bättre och arbetslösheten har "pressats tillbaka." Sverige har bland de högsta i EU. 2013 lovade du att Sverige 2020 skulle ha EU lägsta arbetslöshet.

När Stefan Löfven såg fram emot 2020 så presenterade han problemen på ett hyfsat förståeligt sätt, men sen då? Lösningarna på problemen är bara luft. Samma vanliga skitsnack, samma ovilja att förstå både problemen och lösningarna. "Framtiden är vår att forma." Där fick han till det, Stefan Löfven. Mycket övertygande till och med mer övertygande än Lena Rådström Baastad. Nu vänder det!

Han kan tycka och skriva vad han vill, men han är och förblir en marionettdocka åt C, MP och L. Det är ytterst enkelt för samarbetspartierna att köra över honom, eftersom de känner till, att han vill sitta kvar. Om han hade tagit ansvar, så hade han avgått med omedelbar verkan, men makten är viktigare än utvecklingen i landet. Vi har en statsminister som har oerhört svårt för att uttrycka sig och knappt ens kan prata rent.
Många är mycket tacksam för, att inte Löfven också försöker presentera några lösningar på de problem vi har i landet. Tänk om han skulle få med sig majoriteten i riksdagen på någon av sina idéer. Då, om inte förr, skulle vi gå mot en katastrof.

Sällan eller aldrig, har väl så många samhällsproblem varit kopplade till en och samma fråga. Det borde vara helt uppenbart, när befolkningsökningen är
över 2 miljoner, har det en stark inverkan på hela infrastrukturen.
Det borde vara helt uppenbart, att invandringen är en kostnad, även på m
ycket lång sikt, invandrare har låg utbildning eller är analfabeter.
Det borde vara helt uppenbart, att invandring från
MENA och Afrika ger kulturella spänningar. Detta påverkar sexualbrott, parallellsamhällen, polarisering och allmän sänkt tilltro i samhället, mot såväl varandra som mot institutioner.

Att öka befolkningen med 20-25% på bara 20 år är helt exempellöst och ofattbart. Även om samtliga är produktiva i samhället direkt från start, skulle bara mängden vara en oerhört stor belastning på alla funktioner i samhället.
Några preventiva åtgärder
har aldrig genomförts,  ingen akut utbyggnad av infrastrukturen.  Inte ens idag, efter fullbordat faktum, ser man någon ökad aktivitet, utan alla samhällsinstitutioner går på knäna utan någon ljusning i sikte. Samtidigt kommer det hundratusentals nya till landet genom mestadels anhörighetsinvandring de närmaste åren.

Det går inte längre att sopa sanningen under mattan och dölja alla dessa enorma importerade problem och kriser och maskera dem med skönmålning propagandan och hjärntvättning.

Hela tre gånger har Stefan Löfven lovat att knäcka de kriminella gängen. Han började 2017 i mars, 2018 - Statsministern om krismötet för att stoppa gängkriminaliteten.  2019 - Vi ska knäcka gängen!
SR: ”Regeringen lovar nu att knäcka den organiserade brottsligheten. Ingen i Sverige ska behöva vara rädd för skjutningar och gängkriminalitet enligt statsminister Stefan Löfven (S). Och han öppnar nu för att polisen kan få mer pengar för att klara sina uppgifter i samband med vårbudgeten i april.”
Ebba Busch Thor skrev i Expressen: ”Om man får önska fritt är det väl egentligen bara ett enda löfte man skulle vilja höra från Stefan Löfven. Och det är löftet att han inte ska lova något mer. För varje gång Stefan Löfven lovar något, så blir det bara sämre.”
Sist Ebba lovade någonting, det vill säga att "ta itu med" invandringen, så smet hon snabbt in i kammaren och röstade för obegränsad anhöriginvandring. Det är tur att det alltid blir "bättre" när Ebba lovar någonting.

Problemet för sossarna är, om de tar i med hårdhandskarna, tappar de röster från förorten och klanröstandet. För att behålla makten, måste sossarna samarbeta med MP. Alla känner till att MP är ett extremistparti som stoppar alla försök till att utveckla samhället. Titta bara på klimathysterin!

Den bästa nyårspresent Stefan Löfven kan ge svenska folket, är att avgå! Vi har aldrig tidigare i svensk politisk historia haft en sådan impopulär statsminister!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar