tisdag 14 januari 2020

Majoren får en attraktiv tjänst i Rom och det visar hur korrupt Sverige är!

Nu kom betalningen! Foliehatten har väntat att detta skulle ske tidigare. Han undrar varför sossarna drog ut på tiden med denna utnämning. Var det för, att det inte ska vara alldeles för uppenbart, att Björklund förhandlat under täcket med Löfvén, för att lämna borgerligheten. Jan Björklund får nu sin belöning av sossarna efter hans stöd till dem, efter det han bröt upp Alliansen, och stöttade JÖKen! En typisk sossedoktrin. Man tar hand om de som varit lojala och kastar ut de som inte varit det.

Dagens Juridik: ”Svågerpolitik” vanligaste korruptionsformen i Sverige. 45 procent av de svenska företagen uppgav att erbjudanden om gåvor eller resor i utbyte mot en tjänst är bland den vanligaste korruptionsformen. Snittet inom EU ligger på 27 procent. Den svenska korruptionsproblematiken är ofta ”vardagsnära” och grundar sig i olika former av relationer. Generellt krävs mer medvetenhet om vilka former korruption kan anta och vikten av det förebyggande arbetet mot korruption kan inte nog understrykas."

Efter alla sina år i riksdagen och som statsråd, läggs inte ambassadörslönen ovanpå hans riksdags och statsrådspension, utan de räknas bort. I Rom är det fint att bo ett tag i ambassadörsvillan.

Under valrörelsen 2018 fick vi i tid och otid höra, att han lovat sina barn, att inte förhandla eller prata med SD. De är nazister och främlingsfientliga.

Foliehatten säger stackars barn! Hur ska JB kunna förklara för dem, att de nu ska flytta till ett av Europas mest invandrarfientliga länder, där nästan 45% röstar på Lega och Forza i senaste valet som var till EU!

En annan som också visste hur man belönade andra partiers ledare var Göran Persson som delade ut smörjobbet som styrelseordförande för AB Svensk Bilprovning till Olof Johansson, efter det C hade gått till sängs med sossarna. Olof Johansson ägde själv inte ens någon bil och hade inte heller i övrigt några kvalifikationer som gjorde honom lämpad för det smörjobbet.
Det Göran P gjorde allra bäst var att belöna sin hustru Anitra efter hennes jobb i Systembolaget och här talar vi om miljoner varje år.
De lever nu, på en ståndsmässig herrgård i Sörmland som patroner, långt från de ideal som sossarna har!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar